ПР + БЮТ = Импичмент Ющенку?

  • Автор теми bsv
  • Дата створення

Импичмент

  • Будет и хочу

    Голосів: 50 38.2%
  • Не будет и не хочу

    Голосів: 40 30.5%
  • Будет, но не хочу

    Голосів: 9 6.9%
  • Не будет, но хочу

    Голосів: 32 24.4%

  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    131

B3RTO4HIK

Забанен
Думать она и не переставала, только в пользу своих амбиций и карьеры.
 

sum4ataya

Забанен
Це в неї на першому місці завжди було. А ось ще новина: "Член фракції НУ-НС Ксенія Ляпіна вважає, що вихід Блоку Литвина з переговорів по коаліції є частиною плану БЮТ направленого на неможливість її відтворення. «Як на мене, це чіткий план, він (Литвин) просто на підспівках у БЮТ, розігрує трагедію під назвою «білий і пухнастий БЮТ на все погодився, а з такими принципами погодитись не можу», - сказала Ляпіна. На уточнююче питання, чи впевнена вона в тому, що литвинівці діють за вказівкою БЮТ, вона сказала, що «має право на подібні прогнози», оскільки з першого дня є членом переговорної групи."http://rpl.net.ua/2008/10/03/v_nuns_zapdozrili_litvina_u_zrad_z_timoshenko.html
 

sum4ataya

Забанен
Вже котрий місяць вся країна спостерігає, як політичні інтриги та базікання Юлії Тимошенко підміняють розв’язаня гострих економічних проблем. Вона не вирішує жодного економічного питання. Країна входить у початок нового опалювального сезону без нової ціни на газ.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: ПР + БЮТ = Импичмент Ющенку?

Вже котрий місяць вся країна спостерігає, як політичні інтриги та базікання Юлії Тимошенко підміняють розв’язаня гострих економічних проблем. Вона не вирішує жодного економічного питання. Країна входить у початок нового опалювального сезону без нової ціни на газ.
Вже котрий рік Україна спостерігає, як одна людина, заради того щоб вона стала Президентом цієї країни, інши люди мерзли на майданах, годує цих людей обіцянками, зраджує тих, хто більш за всіх її підтримував, нагороджує тих, проти кого люди на тих майданах стояли і починає робите те, проти чого стояли.
 

sum4ataya

Забанен
Тимошенко нужно подольше оставаться премьером. У нее масса незакрытых тем по «коррупции». Пленарная неделя со 2-го по 5-е сентября обогатила политическую практику современной Украины рядом новых правил, вызвавших неприкрытое возмущение самого Ющенко, Секретариата Президента и всех пропрезидентских сил в парламенте. Пакет проголосованных законопроектов объединил такие вопросы как создание временных следственных комиссий (необходимый элемент процедуры импичмента главы государства), передача Кабинету Министров и Верховной Раде ряда полномочий относительно Службы безопасности Украины (право правительства определять организационную структуру Службы безопасности Украины, право парламента назначать исполняющего обязанности главы СБУ и т.д.), внесение ряда поправок в Закон о Кабинете Министров Украины и т.п. Но это уже позади, что нас ждет дальше, у Юли еще есть домашние заготовки?
 

Mammoth

evil
Модератор
Сумчатая, вы очень сильно напоминаете партийный рупор.
 

sum4ataya

Забанен
То це ж є добре, чи не так? Реальні дані соціологічних досліджень, які засвідчили різке падіння популярності БЮТ, справили освіжаюче враження на керівництво блоку. Стало очевидним, що у разі проведення позачергових виборів до Верховної Ради результат «біло-сердечних» буде значно нижчим, аніж той, який БЮТ виборов у 2007 році. Ось тому Юля і помчала до кремля радитись с Путіним та просити підтримки, газ тут був лише ширмою.
 
Зверху