ПР + БЮТ = Импичмент Ющенку?

  • Автор теми bsv
  • Дата створення

Импичмент

  • Будет и хочу

    Голосів: 50 38.2%
  • Не будет и не хочу

    Голосів: 40 30.5%
  • Будет, но не хочу

    Голосів: 9 6.9%
  • Не будет, но хочу

    Голосів: 32 24.4%

  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    131

Ultraviolet

Active Member
Чем раньше =, тем меньше восстанавливать страну.

А чем дольше + тем круче колапс.
 

Randomize

Забанен
Вы уверены что этот самый коллапс вас не затронет? Я - нет, скорее наоборот.
Начнут продавать мясо падшего скота, контрафактные лекарственные средства и прочее-прочее и прочее, как говорится последний гвоздь в наш общий гроб. Без разбора на оранжевых, голубых и тимошенковцев.
 

Tropic

New Member
А вот Юлька этого и добивается, может она хочет превратить Украину в безжизненную, радиоактивную пустыню? Очень на это похоже.
 

sooka

New Member
События, которые происходят в Верховной Раде снова подтверждают то, что БЮТ инициирует процедуру импичмента, поскольку это новое условие поддержки Тимошенко Москвой на президентских выборах.
 

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: ПР + БЮТ = Импичмент Ющенку?

Ой, сміх та й годі. Процедура імпічменту відома тільки теоретично. Там стільки можливостей її зупинити. І навіть якщо все вийде, то вона займе не менше часу, ніж залишилось до виборів. Сенсу просто нема)))
 

Zuzuka

прагну...
БЮТ і КПУ в четвер планують розпочати процедуру імпічменту Президента

Блок Юлії Тимошенко та Комуністична партія України у четвер, 19 березня, планують розпочати процедуру імпічменту Президента України Віктора Ющенка.

Про це заявив заступник глави Секретаріату Президента України Андрій Кислинський, повідомили у прес-службі Президента.

Кислинський зауважив, що попри демонстрацію готовності до спільних дій з Президентом, прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко, схоже, знову взялася за сценарій поділу влади "на двох".

"Черговим підтвердженням відкритості Президента України до співпраці з главою уряду Тимошенко є спільна участь у саміті Європейської народної партії", - зазначив Кислинський.

Нагадуючи ініціативи Ющенка щодо спільних дій влади з подолання кризи, Кислинський зауважив, що "існують підстави стверджувати, що запропонована главою держави співпраця заради національного розвитку не знаходить щирої підтримки прем’єра. З одного боку Тимошенко публічно демонструє готовність до спільних дій з Президентом, з іншого - знову взялася за "вересневий" сценарій поділу влади "на двох" і, як завжди, робить це таємно".

Так, за його інформацією, прем’єр хоче змінити Конституцію та провести імпічмент Президента, “щоб повністю і остаточно дестабілізувати державні органи влади на догоду зовнішнім чинникам”.

“Крім того, така політична димова завіса, за задумом авторів, відволіче увагу громадян від безпорадності уряду перед проблемами людей", - наголосив Кислинський.

Заступник глави Секретаріату повідомив, що цього тижня, в четвер, під час перебування Президента та прем’єра у Брюсселі, БЮТ зі своїми соратниками із КПУ планують розпочати процедуру імпічменту Президента України і зараз активно переконують керівництво Партії регіонів долучитися до цього процесу.

“Фактично, це покладе старт антиконституційному перевороту", - заявив заступник глави Секретаріату.

Як повідомлялося, лідер Партії регіонів розповів про те, коли Партія регіонів розпочне процедуру імпічменту Президента Віктора Ющенка.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: ПР + БЮТ = Импичмент Ющенку?

При усій неповазі до СП, але у БЮТі, здається вперто вирішили зробити все щоб остаточно люді у них зневірились. Бо немає вже жодного сенсу робити імпічмент, крім як попускати Ющенко напередодні строкових виборів. А який сенс, коли його рейтінг і так вже нижче 0.
 

Zuzuka

прагну...
я б так не узагальнювала. інститут влади допоки діє. якби не було довіри повністю - народ би вибіг з виламив ще вчора, а поки на кухні сидить...

імпічменту не бути, на мою думку. до кінця терміну не так багато та і за бандидата народ не проголосує. погано, що єдності нема: одні за Яценюка, інші Гриценка, треті за Кириленка. але ще є рік, сподіваюсь не провальний.
 
Зверху