МАХ
Active Member
Re: Росія-Україна,на порозі війни?
Дійсно жодного разу не чув щоб Україна зазіхала на територіальну цілісність Росії… маразм… А на мараз маразмом можна відповісти. (Пам*ятаєте конфлікт навколо о. Тузла?... Росіяни будували дамбу, навіщо? Щоб танкам було ближче плисти… але ми виграли в цій битві і зруйнували плани Росії…) а чому б і ні.
Навіщо ж для піару шукати собі ворогів завідома сильніших? У нас о крім Росії вистачає недобросусідів. Румунія з о. Зміїне, Та і в Молдову на Придністров*я ми не сунемося, хоч там переважна частина українців… І чому у нас нормальні відносини з Білорусією?... можливо час зробити об*єктивну оцінку?
Можливо твої корні походять не з України, тоді твою позицію ще хоч якось можна зрозуміти…
Але якщо твої прадіди проливали кров за цю землю за Україну і маєш паспорт громадянина України.., хто ти тоді?
А що ви хотіли щоб головастик сказав: Україна готуйся наступний Крим?... хоча деякі ЗМІ так і говорили… Офіційно кремль заявить про претензії на Крим, коли вже їхні танки будуть під Джанкоєм… Неможна бути настільки наївними… Росії потрібен Чорноморський шельф з газом і нафтою…Не прувеличивайте - официально Москва завляла не раз что не претендует на Крым. А на бытовом уровне многие украинцы тоже хотели бы как и Лужковы чего то хапнуть у России. просто Вы с ними не сталкивались.
Дійсно жодного разу не чув щоб Україна зазіхала на територіальну цілісність Росії… маразм… А на мараз маразмом можна відповісти. (Пам*ятаєте конфлікт навколо о. Тузла?... Росіяни будували дамбу, навіщо? Щоб танкам було ближче плисти… але ми виграли в цій битві і зруйнували плани Росії…) а чому б і ні.
Скоро вибори подивимося які у нас будуть відносини з Росією після… але я все ж маю надію що президент у нас не зміниться… І це не пропаганда, це реальна загроза, якщо вам ще не дійшло це не штучно вигадана проблема, Росія копає під Крим, їй дай лише привід, і на півострові опиняться їхні миротворці, пару провокацій, перестрілка, і Крим окупований російськими військами, визнання незалежності… а приводом може стати велика кількість російських громадян на півострові.. Над чим Росія активно працює, роздаючи свої паспорти всім охочим…Но суть то не в этом. Суть в том что пропаганда работает отлично и так же отлично на нее клюют и там и здесь. И цели у нее одни - создать врага, разделить и на этом заработать себе дивиденты. Так устроен механизм власти.
Навіщо ж для піару шукати собі ворогів завідома сильніших? У нас о крім Росії вистачає недобросусідів. Румунія з о. Зміїне, Та і в Молдову на Придністров*я ми не сунемося, хоч там переважна частина українців… І чому у нас нормальні відносини з Білорусією?... можливо час зробити об*єктивну оцінку?
Мені цікаво якщо Україна буде втягнута у війну, і неважливо хто буде при владі (помаранчеві, біло-голубі, «Единый центр»…), і неважливо хто зі зброєю перетне наш кордон( натовець, росіянин, китаєць…), і буде вбивати твоїх братів, товаришів... що ти будеш робити? Стояти зі сторони дивитися? Чи заблаговремінно зїдиш в іншу країну?А что до "захисту кордонив" - всего лишь пафос.
Уж извините. Я не патриот и никогда им не был, и в Совке также.
Потому как считаю это глупостью несусветной.
Можливо твої корні походять не з України, тоді твою позицію ще хоч якось можна зрозуміти…
Але якщо твої прадіди проливали кров за цю землю за Україну і маєш паспорт громадянина України.., хто ти тоді?