Re: Відповідь: Росія-Україна,на порозі війни?
Коли немає чого сказати - можна й поблазнювати, теж вихід.
Фокс Малдер! Вы же отлично знаете все мои возможные ответы на Ваши упреки, разве не так?!
Ну хорошо, по пунктам.
1."А заяви мера столиці Росії - для Вас порожній звук? А те, що вояка з їх генштабу наголошував, що до України можуть бути застосовані військові заходи теж дрібничка? А гном, про перенацілення ракет на Україну теж пожартував? ......"
Да - пустой звук. Я живу настоящим. Когда я ем - я только ем. Когда я живу без войны - я живу без войны. И только! Остальное - паранойя. Некоторым - адреналин, не для меня.
2 "Отакої. А не так давно Ви в одному зі своїх дописів самі наголошували, що ніщо нам не заважає самім вести пропаганду. Тобто, в принципі, Ви не проти... Хоча якщо бути об'єктивним, то від Вас я все ж в більшості постів бачив роздратування тим, що Україна недружнє ставиться до Росії, що наш Президент навмисно нагнітає русофобію, якісь вже тут з'явились доморощені "гебельси" і прочая, прочая, прочая... Правда прикладів такої "антирусскости" Ви якось не спромоглися навести, за винятком того, що колись давно (невідомо коли), на якомусь з наших каналів (не важливо на якому), якісь патлаті придурки (вже не пам'ятаєте які), щось (а яка різниця що, головне сам факт) співали антиросійське... Вагомий аргумент. Такий же, як і про русофобію на побутовому рівні. З наю мало хто зіткнувся, але вона є! Дуже схоже на одного "гаспадіна" який недавно тут заявив, що українська мова тупа, бо в ній є слова "ковдровтикач" (підодіяльник), "міжповерховийдротохід" (ліфт) і ще якийсь приклад, таку ж нісенітницю, як і попередні... Коли ж я його просив обгрунтувати його твердження (сам я свої підтвердив цитатами зі словника), почув у відповідь "я знаю, що так кажуть на Західній Україні", в значенні "іди сам пошукай". Ось і тут: "на бытовом уровне многие украинцы тоже хотели бы как и Лужковы чего то хапнуть у России...". Які саме українці? Та є такі, пошукайте їх самі..."
-------------------------------------------------------------------------
...Вы о чем?!
Да наш президент нагнетает русофобию. Ему это надо. Я лично в этом не сомневаюсь. Надо ли нам? Мне - нет. Вам видимо - да. Ничего странного - это жизнь. Примеры? Вы и правда считаете что я конспектирую все что вижу слышу чувствую?! Я еще не псих пока.
Разве не достаточно наблюдать результат всего этого - хотя бы в виде той ненависти которая есть даже в этой ветке, где представлены противоположные ЧУВСТВА! - не мнения а именно чувства?! Мало?
-----------------------------------------------------------------------
3. "одного "гаспадіна" який недавно тут заявив, що українська мова тупа, бо в ній є слова "ковдровтикач" (підодіяльник), "міжповерховийдротохід" (ліфт) і ще якийсь приклад, таку ж нісенітницю, як і попередні... Коли ж я його просив обгрунтувати його твердження "..
--------
Это к чему?! Я ничего такого не знаю и даже не "переймаюся" таким бредом.
--------------------------------------------------------------------------
4. "Це вже зрозуміло, але не треба глузувати над тими, для кого патріотизм не порожній звук. "
-------------
Написал уже - у меня ОДНА жизнь! Всего одна! И я конечно не издеваюсь над теми кто испытывает искренние чувства. Просто я из опыта знаю что за этими "искренними" чувствами часто стоит либо юношеский максимализм, либо лицемерие, либо обыкновенная служба, неважно организации, идеалам, или еще чему угодно. Со временем проходит или вырождается в идиотизм.