Зверюга сказав(ла):
Так, а на прикладах будь ласка, бо я теж можу сказати що сусід Коля по ночах сере мені під двері з політичних мотивів.... Приклади шановний, ПРИКЛАДИ!!!! А поки ваши свлова можна розцінювати як пусті і не обгрунтовані!
Наводжу приклади:
1. Ющенко не може згуртувати навіть свою команду - вся його команда розбіглась: Тимошенко, Томенко, Зінченко, Порошенко тощо.
2. Бензинова, цукрова, мясна кризи в Україні.
3. Від України інвестори тікають один перед одного - це спроба реприватизації спочатку 1000 (за списком), а пізніше 30 підприємств - інвестиції скоротились втричі.
4. Виробництво знизилось далі нікуди - у всіх галузях економіки спад, ріст ВВП замісць 10-12% складає зараз 1-2%.
5. Інфляція виросла на 20-30% - це відно з можливості купити на 50 грн. два роки тому і зараз.
6. Ціни збільшились на 20-40% - достатньо зробити просте порівняння цін рік тому і зараз.
7. Купівельна спроможність населення зменшилась - див. п. 5..
8. Демократією навіть і не пахне (див. результати опитування) - спроба закрити опозиційні канали (КРТ та ін), звільнення з роботи тих, хто за нього не голосував, відгородився від народу 3-х метровим забором у центрі Києва тощо.
9. Ідуть політичні розправи - цілком зрозуміла картина.
10. Далі декларацій діло не йде; обіціянки не виконуються - обіцяв розкрити справу Гонгадзе - на виконано, обіцяв боротьбу з корупцією - підписав закон про недоторканість депутатів місцевих рад (на них заведено кримінальниз справ більше 1000), обіцяв 8,5 тис грн. при народженні дитини з 1 січня 2005 р. - дали з 1 квітня і то по 3,5 тис.- багатьох молодих жінок просто обдурив, а саме вони стояли вагітні на майданах.
12. З думкою народу не рахуються - до неї наіть не прислуховуються.
:bubu: