Есть ли в Украине демократия?

• Автор теми Doz
  • Дата створення

Есть ли в Украине демократия?

• Есть

Голосів: 34 34.3%
  • Нет

Голосів: 56 56.6%
  • Не знаю

Голосів: 9 9.1%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    99

Satori

Well-Known Member
октоген сказав(ла):
Merime сказав(ла):
оранжевые лишь плод американских политтехнологий и денег ,про свободный выбор при них можно забыть ибо всякий инакомыслящий " национально не самосознательный"
и т.д.
???!!!???!!!?????!!!??????????
кажись пора мне пивка попить - а то я не врубаюсь в такие реплики...

Doz

New Member
Fanat-SS сказав(ла):
...І нікому не дам ображати мого президента, бо це неповага до мене, до мого вибору... - ти ще нічого не зробив для України на відміну від президента, тому ти не маєш морального права його принижувати...
Наведіть конкретні приклади, що Президент зробив для України, для народу і особисто для Вас. :susel:

Останнє редагування модератором:

taurus__73

New Member
Модератор
Doz сказав(ла):
Наведіть конкретні приклади, що Президент зробив для України, для народу і особисто для Вас. :susel:
а шо він, для тебе особисто повинен робити???? Сраку тобі підтерати? Я ще такого не чув "особисто для мене", а шо ти особисто зробив для України???

Fanat-SS

White Power 88
Ці слова не для тих, хто готовий продатися за ковбасу за 23 копійки.
конкретні дії Президента В. А. Ющенко:
1.Люди почали поважати себе. після революції українці відчули себе повноцінною нацією, зі своєю історією, мовою та гімном, який співають вже навіть у Дніпропетровську (на футбольному матчі).
2. Свобода слова у суспільстві та ЗМІ - кожен говорить все, що думає. Телебачення показує свої суб"єктивні погляди, і ніхто їх за це не карає. При Кучмі такого не було ...Гонгадзе, Александров. Ми вперше бачимо все, що твориться у владі. це і є першими кроками ДЕМОКРАТІЇ , яку пропагує нам Ющенко.
3. Україну почали поважати у світі, приходять нормальні відомі на весь світ інвестори ....після виборів до парламенту при перемозі проукраїнських сил вони просто хлинуть до нашої країни.
Це є вважливішим за дешеве м"ясо, паливо,яке так необхідно не патріотичним людям, які думають лишен про свої шлунки....

Doz

New Member
Fanat-SS сказав(ла):
Ці слова не для тих, хто готовий продатися за ковбасу за 23 копійки.
конкретні дії Президента В. А. Ющенко:
1.Люди почали поважати себе. після революції українці відчули себе повноцінною нацією, зі своєю історією, мовою та гімном, який співають вже навіть у Дніпропетровську (на футбольному матчі).
2. Свобода слова у суспільстві та ЗМІ - кожен говорить все, що думає. Телебачення показує свої суб"єктивні погляди, і ніхто їх за це не карає. При Кучмі такого не було ...Гонгадзе, Александров. Ми вперше бачимо все, що твориться у владі. це і є першими кроками ДЕМОКРАТІЇ , яку пропагує нам Ющенко.
3. Україну почали поважати у світі, приходять нормальні відомі на весь світ інвестори ....після виборів до парламенту при перемозі проукраїнських сил вони просто хлинуть до нашої країни.
Це є вважливішим за дешеве м"ясо, паливо,яке так необхідно не патріотичним людям, які думають лишен про свої шлунки....
1. До Ющенка були і п. 1 и п. 2.
2. Ющенко не може згуртувати навіть свою команду.
3. Від України інвестори тікають один перед одного.
4. Виробництво знизилось далі нікуди.
5. Інфляція виросла на 20-30%.
6. Ціни збільшились на 20-40%.
7. Купівельна спроможність населення зменшилась.
8. Демократією навіть і не пахне (див. результати опитування).
9. Ідуть політичні розправи.
10. Далі декларацій діло не йде.
11. Обіціянки не виконуються.
12. З думкою народу не рахуються.
....
Можу довго продовжувати.

З

Зверюга.ua

Guest
Doz сказав(ла):
1. До Ющенка були і п. 1 и п. 2.
2. Ющенко не може згуртувати навіть свою команду.
3. Від України інвестори тікають один перед одного.
4. Виробництво знизилось далі нікуди.
5. Інфляція виросла на 20-30%.
6. Ціни збільшились на 20-40%.
7. Купівельна спроможність населення зменшилась.
8. Демократією навіть і не пахне (див. результати опитування).
9. Ідуть політичні розправи.
10. Далі декларацій діло не йде.
11. Обіціянки не виконуються.
12. З думкою народу не рахуються.
....
Можу довго продовжувати.
Так, а на прикладах будь ласка, бо я теж можу сказати що сусід Коля по ночах сере мені під двері з політичних мотивів.... Приклади шановний, ПРИКЛАДИ!!!! А поки ваши свлова можна розцінювати як пусті і не обгрунтовані!

Doz

New Member
Зверюга сказав(ла):
Так, а на прикладах будь ласка, бо я теж можу сказати що сусід Коля по ночах сере мені під двері з політичних мотивів.... Приклади шановний, ПРИКЛАДИ!!!! А поки ваши свлова можна розцінювати як пусті і не обгрунтовані!
Наводжу приклади:
1. Ющенко не може згуртувати навіть свою команду - вся його команда розбіглась: Тимошенко, Томенко, Зінченко, Порошенко тощо.
2. Бензинова, цукрова, мясна кризи в Україні.
3. Від України інвестори тікають один перед одного - це спроба реприватизації спочатку 1000 (за списком), а пізніше 30 підприємств - інвестиції скоротились втричі.
4. Виробництво знизилось далі нікуди - у всіх галузях економіки спад, ріст ВВП замісць 10-12% складає зараз 1-2%.
5. Інфляція виросла на 20-30% - це відно з можливості купити на 50 грн. два роки тому і зараз.
6. Ціни збільшились на 20-40% - достатньо зробити просте порівняння цін рік тому і зараз.
7. Купівельна спроможність населення зменшилась - див. п. 5..
8. Демократією навіть і не пахне (див. результати опитування) - спроба закрити опозиційні канали (КРТ та ін), звільнення з роботи тих, хто за нього не голосував, відгородився від народу 3-х метровим забором у центрі Києва тощо.
9. Ідуть політичні розправи - цілком зрозуміла картина.
10. Далі декларацій діло не йде; обіціянки не виконуються - обіцяв розкрити справу Гонгадзе - на виконано, обіцяв боротьбу з корупцією - підписав закон про недоторканість депутатів місцевих рад (на них заведено кримінальниз справ більше 1000), обіцяв 8,5 тис грн. при народженні дитини з 1 січня 2005 р. - дали з 1 квітня і то по 3,5 тис.- багатьох молодих жінок просто обдурив, а саме вони стояли вагітні на майданах.
12. З думкою народу не рахуються - до неї наіть не прислуховуються.
:bubu:

З

Зверюга.ua

Guest
Шановний це не приклади це пусті слова. Бо якщо б у нас інфляція була хочаб на рівні 10% то у нас курс гривні пішов у низ, чого я якраз і не бачу. Що до бензину то вибачайте де та криза??? У нас є черги за паливом??? ЧИ як??? Де криза з цукром??? Його що неможна купити??? Де криза з м’ясом??? Його що теж немає у магазині???? І звідки у вас такі данні що інвестори тікають з нашої країни??? Криворіжсталь купили і це набагато більше інвестицій ніж у минулому році коли туж саму криворіж сталь продали Пінчуку... А тікають з країни такі люди як Бакай, Щербань, Боделан, Різак, ви цих людей вважаєте інвесторами???
Що до політичних переслідувань то це вже стара і не дуже гарна платівка.... БО я вже казав що мій сузід сере мені під двері з політичних мотивів. Де покажіть мені кого звільнили з роботи за те що він у якійсь партії??? Який там канал спробували закрити??? КРТ ви кажете, так якщо б його намагались прикрити то тут вже руська православна церка кресними ходами всіх би довела до кипіння, та і партії накшталт "союз" чи ПСПУ валували на кожному перехресті.

Doz

New Member
Зверюга сказав(ла):
Шановний це не приклади це пусті слова. Бо якщо б у нас інфляція була хочаб на рівні 10% то у нас курс гривні пішов у низ, чого я якраз і не бачу. Що до бензину то вибачайте де та криза??? У нас є черги за паливом??? ЧИ як??? Де криза з цукром??? Його що неможна купити??? Де криза з м’ясом??? Його що теж немає у магазині???? І звідки у вас такі данні що інвестори тікають з нашої країни??? Криворіжсталь купили і це набагато більше інвестицій ніж у минулому році коли туж саму криворіж сталь продали Пінчуку... А тікають з країни такі люди як Бакай, Щербань, Боделан, Різак, ви цих людей вважаєте інвесторами???
Що до політичних переслідувань то це вже стара і не дуже гарна платівка.... БО я вже казав що мій сузід сере мені під двері з політичних мотивів. Де покажіть мені кого звільнили з роботи за те що він у якійсь партії??? Який там канал спробували закрити??? КРТ ви кажете, так якщо б його намагались прикрити то тут вже руська православна церка кресними ходами всіх би довела до кипіння, та і партії накшталт "союз" чи ПСПУ валували на кожному перехресті.
Ви просто не хочете бачити що робилось і робиться зараз в Україні

З

Зверюга.ua

Guest
Doz сказав(ла):
Ви просто не хочете бачити що робилось і робиться зараз в Україні
А ви б не казали що я бачи чи що ні. Ви зараз проголошуєте якіс лозунги і звинувачуєте людей, а доказів у вас немає.....

Зверху