Розслідування причин смертей на майдані.

VIB

vib : bash
Модератор
, враховуючи, що ця "дамочка" назвала себе працівником компанії "Майкрософт", то може потрібно звернутись до представників компанії, щоб вони підтвердили (або спростували) дану інформацію?
А то що ж виходить: співробітники "американської компанії" захищають Януковича та Путіна, а ті в свою чергу ллють тони лайна на Сполучені Штати? Чи може є сенс просто не звертати увагу на "товстого тролля", якщо "дамочка" розміщує тут неправдиву інформацію? :)

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Ну я отвечу по первым двум пунктам. Янукович и так был президентом. Чего ему дестабилизировать ситуацию? Он и так жил в шоколаде. Зачем какой то бунт поднимать, зачем что-то менять? Ближайшему окружению Януковича - тоже вряд ли. Все тихо мирно и спокойно сидели на своих местах. Конечно как вариант кто-то мог попробовать сделать дебош в надежде вылезть наверх. Но дебош дело такое - можно наверх вылезть но можно и свое потерять. Потерять свое более вероятно и все это понимают.
Марина, а давайте згадаємо як події розвивались?
1. Янукович і ПР довгі роки всіх запевняє що курс країни на зближення з ЕС. Після обрання Президентом перші 3 роки теж. Готується підписання угоди про асоціацію з ЕС. І раптом, "бац" і різкий розворот на 180 градусів. Я правильно ізлогаю?
2. Яри прихильники ЕС ( до я яких, до речі, я себе не відношу ) виходять на протест. Стоять собі, мітингують. Щось там скандують, до чогось закликають. З часом це все починає набридати, половина розходиться, решта з дня на день теж збирається відправитись до дому.
3. Без якихось вагомих підстав керівництво віддає наказ і Беркут, переходячи всякі розумні межі, серед ночі розганяє людей з Евромайдану. Це безперечний факт. Можна сперечатись з приводу було про план розгону відомо чи ні опозиції, але те, що розгоном керувала верхівка влади Януковича сумнівів не викликає. Чи не так? Тому, спробуйте самі відповісти на своє питання "Чего ему дестабилизировать ситуацию?".
4. Після розгону люді вже виходять на Майдан не за асоціацію з ЕС, а через розгін Евромайдану. Більшість все ще налаштована мирно, але радикали провокують протистояння. От тут вже починається цікаве. В провокуванні протистояння на самому початку явно засвітилось Братство. Яке до Майдану ні раніше, ні пізніше, не мало ніякого відношення. А от про зв'язки Корчинського з ФСБ чутки вже давно ходять.
5. Радою з порушенням регламенту 16 січня приймаються закони, для узаконення узурпації влади Януковичем і ПР.
6. З'являються перші загиблі і поранені серед майданівців. Від кульових поранень. І стріляли з боку Беркуту.7. Міліція відкрито співпрацює з криміналом. Документально знята бійка у Маріїнському парку. Неодноразові повідомлення про затримання робітниками міліції переодягнених робітників міліції, які стріляли по робітникам міліції. Документально підтверджене вбивство репортера "Вестей", "тітушками" с вогнепальної зброї, які були під управлінням міліції разом з робітниками міліції у формі. Простіше кажучи межа між криміналітетом і правоохоронцями явно почала зникати.
Градус протистояння постійно підвищується. І саме владою. Силові дії влади, насильство з її боку, призводить не до залякування, а до відповідного підвищення насилля з боку майданівців по відношенню до охоронців золотого унітазу.
8. Фінал: концентрування ВВ і Беркуту у Києві, озброєння їх вогнепальною зброєю, залякування Захарченко, що ця зброя буде застосовуватись, БТРи, водомети... Все це безперечно дії влади. Офіційні. І в це "фактор снайперів" цілком вписується.

А для чого? Узурпація влади, узаконення кримінально-поліцейської держави. Узаконення силового розгону будь якого протесту, арештів незгодних з офіційної лінією. Все це настільки явно, що я навіть не бачу, що тут можна заперечити.

Да и устраивать революцию находясь в стране просто глупо. Революции они обычно уничтожают своих детей и тот кто вчера был лидером всего народа сегодня запросто может быть его врагом. В принципе вот и ответ по 3 пункту. Как вы думаете почему вся троица майдана довольно спокойно себя ведет и про ЕС особых разговоров уже не ведется? Просто потому что они понимают что вступление в ЕС будет началом конца Украины и через полгода после вступления в ЕС народ придет сносить новое правительство. И тогда придут к административным зданиям реально миллионы а не 5-10 тысяч боевиков выдаваемые СМИ за весь народ. По 4 пункту - самый реальный вариант насколько я вижу. Вы не пробовали сравнить цветные революции в других странах например Египет, Сирия, Югославия и в Украине? Все это уже было... И снайперы и форма одежды и акции неповиновения. В Интернете все это есть... И вы немного не оттуда начали. Начинать надо с вопроса "кому выгоден переворот в Украине"...
"Революція" була відповіддю на дії влади. І я б те, що відбулось "Революцією" не називав. Ні до чого революційного не закликалось. Лише до повернення до того, що закон має гарантувати людям. І до того, щоб закон був одним для всіх. Суть Майдану була якраз за той закон, за ті права, які нам законом гарантовані. Майдан виступав з самого початку саме проти незаконних дій тих, хто повинен цей закон захищати.
З приводу асоціації з ЕС розмови ведуться. Але не активно через те, що ті, хто на майдан вийшов, вийшли не за ЕС, тому ці розмови ведуться в контексті, але приєднання до ЕС не є метою. Багато хто з тих, хто стояв на майдані взагалі проти приєднання до ЕС.
По 4-у пункту, прошу, обґрунтуйте свою думку. Не плітками, які російська пропаганда розповсюджує, а своїми словами. Як, з якою метою... Я от не бачу на стільки великих переваг для ЕС у нашому приєднанні, щоб ризикувати. І я не бачу можливостей все це "чисто" провернути. Для того, щоб все це провернути потрібно було б дуже багато зусиль, бо довелося б протистояти СБУ, ФСБ. І на поверхні безліч беркутівців і ВВшників.
Начинать надо с вопроса "кому выгоден переворот в Украине" - от, я саме про це. Своїми словами, а не цитатами російської пропаганди.

Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
, враховуючи, що ця "дамочка" назвала себе працівником компанії "Майкрософт", то може потрібно звернутись до представників компанії, щоб вони підтвердили (або спростували) дану інформацію?
А то що ж виходить: співробітники "американської компанії" захищають Януковича та Путіна, а ті в свою чергу ллють тони лайна на Сполучені Штати? Чи може є сенс просто не звертати увагу на "товстого тролля", якщо "дамочка" розміщує тут неправдиву інформацію? :)
Не знаю, на скільки це правда, але моя знайома розповідала, що навіть директор українського представництва "Майкрософта" був активним прихильником Майдану і цілими днями там пропадав. При цьому знайому аж ніяк українською націоналісткою не назвеш. Батько був підводником, і після його відставки, коли їй десь 12 років було, її родина з півночі Росії до Сум переїхала. Вона навіть українську мову лише десь після 2005-го руку почала якось використовувати, бо документи довелось заповнювати.

Miksa

Active Member
2. Яри прихильники ЕС ( до я яких, до речі, я себе не відношу ) виходять на протест. Стоять собі, мітингують. Щось там скандують, до чогось закликають. З часом це все починає набридати, половина розходиться, решта з дня на день теж збирається відправитись до дому. -
Таким образом Вы сами подтверждаете что народ там фигней маялся
3. Без якихось вагомих підстав керівництво віддає наказ і Беркут, переходячи всякі розумні межі, серед ночі розганяє людей з Евромайдану.
Начинать надо с вопроса "кому выгоден переворот в Украине" - от, я саме про це. Своїми словами, а не цитатами російської пропаганди.
"Ноябрь 2013 года
21 ноября — первая акция протеста на Майдане численностью 1 тыс. человек, на которой выступили Кличко, Тягнибок и Яценюк. На следующий день эстафету протеста подхватил Львов. В Киеве вопреки решениям властей города образовался палаточный городок, комендантом которого стал
24 ноября — массовый митинг в поддержку евроинтеграции прошел в Киеве. Первые стычки у Кабинета министров.
28-29 ноября 2013 года в Вильнюсе прошёл саммит « », на котором так и не было принято соглашение об ассоциации с Евросоюзом.
30 ноября — "
Здесь что-то неверно?! Вы же за правовое государство? Но сами считаете нужным соблюдать исключительно те законы, которые лично вам кажутся правильными - остальные законы можно не соблюдать.
Ну и как вариант кто автор спектакля со смертельными исходами:

Останнє редагування:

Miroku

Well-Known Member
враховуючи, що ця "дамочка" назвала себе працівником компанії "Майкрософт", то може потрібно звернутись до представників компанії, щоб вони підтвердили (або спростували) дану інформацію?
Она такой же "працивник" Майкрософта ,как я акционер Газпрома :)

Ну и как вариант кто автор спектакля со смертельными исходами: [/SIZE]
Губарев это тот засланный казачек московский ,который в Донецке штурмовал ОГА и кричал о присоединении Донбасса к России?
Очень авторитетный и правдивый источник.

Miksa

Active Member
Она такой же "працивник" Майкрософта ,как я акционер Газпрома :)

Губарев это тот засланный казачек московский ,который в Донецке штурмовал ОГА и кричал о присоединении Донбасса к России?
Очень авторитетный и правдивый источник.
вот этот источник Вас тоже не устраивает?!
У Вас другие любимые авторы?! (с)
Вы даже прочесть не удосужились а уже все в штыки. Жесть. И эти люди "Хотят" мира

Miroku

Well-Known Member
вот этот источник Вас тоже не устраивает?! У Вас другие любимые авторы?! (с)
Ну вы кидаете ссылки только на пророссийских провокаторов или российские ресурсы.Какая же тут обьективность?

вот этот источник Вас тоже не устраивает?!
тут даже невооруженным глазом видно что это подделка и закос под западноукраиский инфо ресурс.Причем настолько дешевый что хочется смеятся.
Вбиваем в яндексе и ввидим "Cервис IO.UA : Бесплатный конструктор сайтов для фото и видео"
Такой сайт "Галицкий" может сделать школьник за 5 минут.

Останнє редагування:

Miksa

Active Member
Ну вы кидаете ссылки только на пророссийских провокаторов или российские ресурсы.Какая же тут обьективность?
Вы еще на программы Мамонтова о Майдане с телеканала "Россия" ссылайтесь.
Я Вам ничего не кидаю! Я не сторонник кидаться брусчаткой! Вы хоть потрудились прочесть? Или вам претит даже читать то что Вы НЕ Желаете, законно присвоив всем кто не соответствует вашему мировоззрению звания "российские провокаторы". Вы даже не соизволили обратить Ваше высочайшее патриотическое внимание на то что я написала "как вариант". Хотя..... даже если в этой статье и окажется правда Вы скорее съедите свой паспорт нежели признаете это)))) Но я так понимаю на этом форуме разрешены только источники информации одобренные предвзятым диктатором КОСта и закидывать форум фейками и сплетнями из ПРАВИЛЬНЫХ источников

Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
на чем основано это суждение? Есть доказательства что эти загибли от пуль беркута?

22 січня 2014, 08:58
Молодим чоловіком, якого застрелили на вулиці Грушевського є Сергій Нігоян.

Про це повідомляють джерела Української правди.

"Це Нігоян Сергій - активний учасник Євромайдану", - сказав співрозмовник.

You must be registered for see images

Сергій Нігоян
За словами джерела, він отримав одне кульове поранення в шию, одне – в голову. За іншими даними, поранень було 4.

Невідомо, які саме кулі було використано, бо це з'ясують лише після розтину.

Загиблому активісту Сергію Нігояну почали надавати медичну допомогу тоді, коли він вже був непритопний.

Як повідомив Громадському телебаченню лікар, який перший оглянув активіста, мітингувальник потрапив до медиків вже непритомний.

Його рани не оглядали, почали одразу робити реанімацію, неперервний масаж серця, однак це не допомогло.

Раніше, в грудні, з Сергієм записали відео на фоні барикад, де він читає Шевченка. Сергій, 20-річний вірменин з Дніропетровська, був одним з охоронців Євромайдану.

....

Джерела також підтвердили смерть ще однієї людини, яка напередодні впала з 13-метрової колонади стадіону Динамо. Він загинув у реанімації.

22 cічня 2014 р., 07:08
На вулиці Грушевського з вогнепальної зброї застрелили двох мітингувальників.

Про це повідомили в ефірі "5 каналу".

У протистоянні на Грушевського о 6.00 22 січня від вогнепального поранення внаслідок влучення чотирьох куль помер мітингувальник, передає британська телерадіомовна корпорація .
...
Від поранення загинув ще один протестувальник, його ім'я поки що невідоме.

Про це повідомив черговий лікарМикола Сівак.

Молодий чоловік віком 20-25 років. Його застрелили, поранення в грудну клітку в ділянку серця.

Він поступив у медчастину близько 8 години ранку, 22 січня, вже без пульсу.

Тіло загиблого перебуває у медчастині на Грушевського, яку розгорнули в одній з будівель.

Наразі там працює міліція, триває упізнання.

Близько 7.30 ранку ВВС повідомило, що "до медпункту, де, за словами медиків та активістів, лежить тіло протестувальника з чотирма вогнепальними пораненнями, прибули міліціонер та судмедексперт".

повідомляє про те, що у перебігу протистоянь протестувальників і правоохоронців на вулиці Грушевського вночі проти середи, 22 січня, один з демонстрантів зазнав вогнепальних поранень, внаслідок чого помер.

Як повідомив журналістам один з лікарів медичної служби Євромайдана, чоловік помер ближче до ранку.

На його думку, у молодого чоловіка стріляв снайпер.

У даний час основна маса мітингарів відійшла на кілька десятків метрів від барикад. На барикадах перебуває кілька десятків людей.

Протестувальники кричать "Вбивці!" і "Слава Україні!".

Тіло загиблого - у будівлі на вул.Грушевського, 4. Туди вже прибули міліціонери.

У МВС України підтверджують, що на вулиці Грушевського є тіло людини з тілесними ушкодженнями поки що невстановленого характеру.

"Труп є. Це дійсно так. Він у пункті надання допомоги. Характер поранень і тілесних ушкоджень ще не встановлено", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі МВС у середу, 22 січня.

При цьому підкреслили, що медики констатували смерть цієї людини.

На місці працює міліція для встановлення обставин події.

Один з протестувальників отримав 4 кульових поранення під час протистояння на вул. Грушевського у Києві. Він помер, повідомляє з посиланням на представників медичної служби Майдану.

Убитий тепер у медпункті на Грушевського. Туди пропустили слідчу групу. Особа загиблого встановлюється.

Раніше газета "Сегодня" повідомила про смерть 22-річного активіста, який учора, 21 січня, впав з колонади стадіону "Динамо" під час протистояння на Грушевського. Видання стверджує, що цю інформацію підтвердили у штабі самооборони Майдану, але ім'я активіста досі невідоме.

Активісти вилізли на колонаду, щоб звідти обстрілювати силовиків феєрверками і кидати "коктейлі Молотова".

З часом бійці "Беркута" також вилізли на колонаду та зігнали звідти протестувальників. Один з активістів не встиг спуститися на землю і впав з 13-метрової висоти. Хлопця забрала "швидка".

видно, як бійці "Беркута" щосили лупцюють лежачого хлопця кийками. Лунають крики лежачого і крики активістів.

Він пішов з життя через травми, несумісні з життям. У нього були численні переломи, зокрема перелом шийного хребта, повідомляє .

У вівторок, 21 січня, близько 21.00 його не стало.

Інформацію про його смерть, що з'явилася в соцмережах, підтвердили в штабі самооборони Майдану.

На даний момент ім'я загиблого невідоме.
Ну, тут схоже переплутали. Від вогнепальних поранень помер один, але різних джерел було декілька, тому написали, що було 2. І одного беркут скинув з колонади стадіону "Динамо".

22 січня 2014, 15:19
Чоловік, який упав із колонади стадіону імені Лобановського на Грушевського, живий.

Про це повідомив "Українській правді" головний лікар Київської міської клінічної лікарні №17 Микола Дьомін.

"Живий і навіть ходить", - сказав головний лікар.

Цей чоловік, якому 43 роки, зараз перебуває в лікарні.

"Він майже у задовільному стані", - сказав головний лікар.

Ім’я постраждалого він не назвав, пославшись на конфіденційність інформації та лікарську таємницю.

Однак головний редактор "Народного трибуналу" Денис Гнатюк заявляє: "Інформація про те, що чоловік, який впав із колонади стадіону ім. Лобановського, живий, - не відповідає дійсності".

Він додав, що його знайомі-медики, які працюють в Київській міській клінічній лікарні №17, підтвердили смерть чоловіка, який впав із колонади через постріл (куди не уточнив) на Грушевського.

"Живий 43-річний чоловік постраждав через побутовий інцедент і це зовсім інша людина. Головний лікар або помилився, або нагло обманює", - зазначив Гнатюк.

Коментатори "Української правди" також зазначають, що з колонади падали двоє, одного з яких – молодого хлопця – скинули "беркутівці".

Читач "Української правди" пише: "Живий той, що сам стрибнув... А той, кого "Беркут" бив по-звірячому, а потім скинув з колонади, вчора (21 січня) помер".

"Українська правда" намагається дотелефонуватися до речників МВС та ще якось з’ясувати це.

Раніше ТСН, посилаючись на свої джерела, , який 20 січня упав із колонади стадіону імені Лобановського, що внизу вулиці Грушевського, де було протистояння протестувальників із "Беркутом".

"Українська правда"
You must be registered for see medias

Останнє редагування:
Зверху