Правий сектор

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Шустер LIVE 21-05-2014 Савік Шустер vs Дмитро Ярош
You must be registered for see medias

Ярош на громадському
You must be registered for see medias
 

rfvgy

Ukrainian
(ВІДЕО)
Ярош прийшов на останній дзвоник до дочки у школу
Лідер політичної партії "Правий сектор" Дмитро Ярош разом із сім'єю прийшов на останній дзвоник своєї дочки Ірини. Випускниця Ірина в скромній вишиванці, останній раз вийшла на лінійку в рідній школі міста Дніпродзержинська. Про це повідомляє ТСН, новину передає "Преса України".

Сім'я Ярош приїхала у гімназію в повному складі: Дмитро з дружиною, матір'ю, сестрою, а також з молодшим сином Дімою та тримісячним онуком Назаром. До останньої хвилини ніхто не знав, чи зможе сімейство відвідати свято. Протягом півгодини сім'я Яроша побула на заході і відбула, весь цей час їх охороняли кілька чоловіків.

Спілкуватися з пресою у випускний день своєї дочки Дмитро Ярош відмовився. Однак дочка Ірина дала перше у своєму житті інтерв'ю і назвала свого відомого батька "супергероєм".
 
14 июня активисты Правого Сектора разоблачили милиционера взяточника.

Получив информацию, что в этот день сотрудниками УБЭП в Сумской области будет произведен "рейд" по сбору средств, активисты организации намеренно запустили ложную утку, которая в итоге сработала. На взяточничестве попался и.о. начальника сумского УБЭП Олег Осадчий. Согласно информации, получинной из источников в МВД, капитан Осадчий служил в Крыму, имеет покровителей в центральном аппарате министерства.

Со слов активистов, милиционеры приехали в субботу к полудню без всяких санкций, вопреки УПК, требуя 30000 гривен с "нелегальных заправщиков", пытались оказывать психологическое давление, угрожали физической расправой, уголовными делами, конфискацией имущества..

В результате "торгов" требуемая сума уменьшилась сначала до восьми, а потом до семи тысяч гривен (9-12 минута аудиозаписи). Причем взятку горе-капитан не гнушался взять в любой валюте.

В результате оборотню сообщили, что операция спланирована Правым Сектором и производится аудиозапись разговоров.

Игра приобрела обратный порядок. Теперь коррупционер предлагал откупиться взамен неразглашения его преступных действий, но позиция активистов оказалась непоколебимой.

Лидер Правого Сектора в Сумской области Николай Сурженко по этому поводу сообщил: "Пока наши ребята проливают кровь за Отечество в Донецкой и Луганской областях, очищая страну от всякого рода террористической мрази, эти "правоохранители", туда не спешат. Видимо, не так прибыльно, да и небезопасно. Поэтому мы в понедельник придем к начальнику Сумской обласной милиции с требованием провести служебное расследование и немедленно лишить полномочий и.о. начальника Сумского УБЭП Осадчего, которого уличили в вымагательстве взятки", сообщает информационная служба Правого сектора Сумской области.
You must be registered for see medias
 
Ближче першої ночі, повертаючись з конвою гуманітарки бійцям 5-го батальйону, що базується на кордоні Донецької області з Росією, в Тельмановському районі наша колона потрапила в засідку. В результаті прориву маємо одного 300-го та одного 200-го. Всі бійці підрозділу "Суми" Добровольчого Українського корпусу живі, троє, включно зі мною отримали легкі осколкові поранення. Повертаємось на базу.
Дякуємо за поміч Богу та за благословення владиці Мефодію.
Йде справжня війна, але ми приречені перемогти!
Слава Україні!

На фото бійці підрозділу "Суми" при доправленні гуманітарної допомоги та зранку після бою на фоні обстріляного авто, в якому їхали (перепрошушую, але додам вже на базі, бо не дозволяють можливості мобільного)
You must be registered for see images
З першим бойовим хрещенням тебе Микола
 

Voland

Member
, а ти нiби то з Правого Сектору? Теж iдеш на вiйну?
 
Громадський організаційний комітет за дорученням Сумського об’єднаного міського військкомату оголошує ТЕРМІНОВИЙ набір патріотично налаштованих патріотів-добровольців до 1-го Сумського підрозділу територіальної самооборони.
Штат підрозділу – 276 чол. (3 роти по 90 чол.). По мірі комплектування – вишкіл і стрілецький полігон. Особовому складу видається мобілізаційний припис. Вимоги до кандидатів: відсутність судимостей та відсутність факту перебування на обліку в нарко- та психдиспансерах. Вікові обмеження з 18 років до розумної межі для літніх людей. Залишаємо за собою право відсіювати осіб, не лояльних до Української Державності.
Військкомат дає нам карт-бланш самім підібрати людей і командний склад. Головне завдання – виключно захист Сум і передмістя... Більшого толком не знаю, як, зрештою, і самі працівники ОМВК. Треба шукати транспорт, засоби зв'язку, спорядження… Слава Богу, зброї вистачить.
Соромно, що багато патріотів «зістрибнули» – чи то через енурез чи то через елементарну «швидку настю»... У 1942-1943рр. німці набрали в Сумах 12.000 добровольців до підрозділів ХІВІ, а я боюсь, що тепер не наберемо й 276-ти. За подробицями телефонуйте 0996280724.
Сподіваюся, що розумним – достатньо. Інших хочу попередити, щоб не дивувалися, коли їх поженуть прикладами на передову.
Хто не хоче ходити в строю – буде ходити в ярмі!
(Олег Корнієнко)

You must be registered for see images
 

bortn5

Well-Known Member
Где будет базироваться это подразделение?
 
Зверху