Правий сектор

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор



Дмитро Гнап
Важно понимать одну простую вещь: отход от власти Януковича в декабре, а не сейчас - подталкивает Украину к новой войне, к новым смертям. О каком декабре может идти речь, если уже больше чем половины страны не воспринимают его как легитимного правителя? Как мы будем жить все это время? Кто ему будет подчиняться? Поэтому, стоим на своем: отставка Януковича здесь и сейчас! Отставка или трибунал: за воровство и смерти.
А безъяичная наша оппозиция, надеюсь, выполнив свою роль, вскоре станет историей.
Віталій Уманець тонко натякає оппо:

"Шановна оппо, я не погрожую, я так, натякаю. Беззбройних людей на 'і вбивали, їх просто розстрілювали як звірів на полюванні. Я, наприклад, лише за вчорашній день побачив стільки трупів на власні очі, що вистачило б з десятку людей на все життя. Після цього я реально готовий вбивати ворога, якщо буде така потреба. Не дай Бог щось будете мутити. Не дай Бог. Остальноє додумайтє самі.
Stefan Dmytryshyn
!!!!!! Зараз на сцені Майдану фактично переворот! Здорові сили майдану (зараз виступає Віатрович та Гацько) Ради ВО "Майдан" виставляють оппо вимоги про негайну відставку Яника та Арешт Захарченка і що це ЦЕНТРАЛЬНА ВИМОГА ЧАСУ! Вимикають стріми, аби люди про це не знали! На еспресо пустили якийсь матеріал про крим, коли почались вимоги до ОО, 24 канал пустив новини... Spilno tv лежить. UkrStream також. Ні один інший не можу запустити. Ось так то воно.
Брати Капранови

Тягникличкояйцябок підписав із Яником угоду, деталі якої не розголошуються. Що далі? Янукович буде намагатся надурити їх, а вони - надурити нас.
Тобто все залишиться як було.
Окрім того, що наші вимоги радикалізуються. Якщо раніше ми вимагали голови Яника, Захарченка та Пшонки, зараз до цих вимог додасться ще три голови.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
За що бореться Правий сектор
You must be registered for see medias
 

arnisumy

Well-Known Member
За що бореться Правий сектор
You must be registered for see medias
Единственная сила в стране (+ультрасы), которая борется за Украину, а не за рабство в европе или у пудена. Фигово что жителям Донбасса (и не только) не доходит "ху из ху". А то людей, которые в тяжелое для страны время, стали на защиту людей от нелюдей и отмороженных титушек они называют "фошистами". А существа типа кернеса и добкина с их титушками одноклеточными, для них патриоты. В общем печаль!
 
Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

СКОРОЧЕНИЙ ВАРІАНТ

Київ
2006


Вступ

Упродовж століть український народ боровся за своє національне і соціальне звільнення, за право бути господарем своєї долі на рідній землі, за свою державу. Цілком реальним здійснення цієї мети було в ХХ столітті.
Однак перша спроба українців створити власну державу після падіння царизму в Росії не вдалася через те, що тодішній соціал-демократичний політичний провід не зумів ідейно об’єднати народ, й Українська Народна Республіка спливла кров’ю на зовнішніх та внутрішніх фронтах, а Україна була поділена між чотирма окупантами.
Другою спробою було проголошення 30 червня 1941 року Акту про відновлення української державності. Півтора десятиліття кращі сини й дочки України під проводом Організації Українських Націоналістів вели героїчну збройну боротьбу за свободу і державність України проти німецько-нацистської та російсько-комуністичної імперій. Але сили були нерівними, продажний політичний Захід своєю політикою невтручання розв’язав руки московським катам, і ця друга спроба утвердження української державності теж була втоплена у крові.
Третя хвиля української національно-визвольної боротьби, очоленої на цей раз лідерами-демократами, піднялася в кінці 80-х – на початку 90-х років і завершилася проголошенням незалежності України та створенням космополітичної Держави Україна. Але українська нація на рідній землі й надалі залишилася бездержавною і підневільною, грабованою і нищеною внутрішніми і зовнішніми хижаками, а Держава Україна неухильно скочується до статусу безправної неоколонії – під постійною загрозою знову стати часткою російської імперії.
Чому так сталося?
Головною проблемою нинішнього державного будівництва є відсутність узаконеної й усвідомленої цілим суспільством ідеології державотворення, яка б визначала основні цілі суспільства та шляхи їх досягнення.
Другою визначальною проблемою є те, що в основу українського державотворення з самого початку були закладені й узаконені як пріоритетні запозичені доктрини (соціал-демократія, лібералізм, псевдогромадянське суспільство, космополітизм, капіталістичний ринок тощо), а не ідея державності української нації – не українська національна ідея.
Третя проблема – воля народу не стала визначальним фактором, а сам він – головним суб’єктом державної політики. Є невідкладна потреба у створенні всеохопної системи українського національного народовладдя.
Саме тому в Україні боротьба за владу ще не стала боротьбою за Україну – за відродження, розвиток і добробут української нації, за її самоутвердження у всіх без винятку сферах життя, за державне гарантування її гідного майбутнього.
Наша мета – реалізація української національної ідеї, здобуття, закріплення і розбудова національної держави – держави української нації на українських землях, яка б запевнила українській нації гарантований розвиток, усім громадянам України – всебічну Свободу, Справедливість, Добробут.

І. Ідейно-світоглядові засади

Наше основне і визначальне триєдине гасло: “Бог! Україна! Свобода!”
Наш найвищий національний обов’язок: культивування і реалізація української національної ідеї – ідеї державного самоутвердження української нації, створення української національної держави з національною владою і дієвою системою українського національного народовладдя.
Національна ідея – це ідеологічна формула, яка виводиться не тільки з актуальних проблем суспільства, але й із постійних інтересів народу, націлює його на найбільш загальну, головну і визначальну проблему, від вирішення якої залежить і розв’язання поточних проблем, і здійснення всіх прагнень та задумів народу, і саме його буття в часі. Усі українські біди мають насправді одну причину – бездержавність української нації. Ключ до вирішення на користь народу всіх українських проблем один: створення української національної держави. Геніальне поетичне формулювання української національної ідеї дав Т.Шевченко: “В своїй хаті своя й правда, і сила, і воля”. Будь-яка підміна цієї ідеї чимось іншим – це свідомий чи несвідомий злочин проти українського народу.
Національна держава – це суспільно-політична система, створена народом для розв’язання своїх поточних проблем, реалізації своїх інтересів і забезпечення собі гарантованого майбутнього. Національною державою керує обрана народом національна влада.
Національна влада – це влада, яка є носієм національної ідеї народу і діє не в інтересах тільки якогось класу чи соціальної групи, а в ім’я цілої нації та всіх громадян національної держави.
Національне народовладдя – це узаконена система визначальної ролі корінного народу в державному будівництві та функціонуванні держави, за якої творити закони, керувати суспільством і судити громадян можуть тільки обранці народу - із числа носіїв національної ідеї цього народу.
Наша ідеологія: український націоналізм – ідеологія захисту, збереження і державного самоутвердження української нації; це Ідея та Чин в ім’я України.
Наша політика: боротьба за українську Україну, а не за можливість панувати над власним народом.
Наша боротьба: за владу народу, а не за владу над народом.
Наша позиція: ідейно-політична опозиція – ми завжди з народом, а з владою – тільки доти, доки вона діє в інтересах нації.
Наш метод: на диявола – хрест, на ворога – меч!
Наш принцип: Як не я – то хто? Як не тепер – то коли? Як потрібно – то можливо!
Наше поле діяльності: в усіх регіонах України, у громадах і колективах, на вулицях і майданах, у всіх місцях розселення українців, а не тільки в сесійних залах, кабінетах і коридорах влади.
Наше ставлення до неукраїнців:
- побратимське – до тих, хто разом з нами бореться за українську національну державу;
- толерантне – до тих, хто позитивно ставиться до нашої боротьби за право бути господарями своєї долі на своїй землі: “Нам усім тут вистачить місця” (С.Бандера);
- вороже – до тих, хто протидіє процесам українського національного відродження і державотворення.
Наші вороги: імперіалізм і шовінізм, комунізм і нацизм, демолібералізм і космополітизм, глобалізм і псевдонаціоналізм і всяка інша нечисть, що прагне паразитувати на крові і поті українців чи звести їх із магістрального шляху до своєї національної держави.
Наше двоєдине завдання: провести якісні, революційні перетворення в інтересах української нації, але при цьому не ослабити і не поставити під загрозу саме існування української державності та незалежності. Зробити це цілком реально через поєднання державотворчих зусиль українського політикуму та народу, об’єднаних українською національною ідеєю.
Наше переконання: Доки український народ не розв’яже своєї головної проблеми – не створить власної національної держави, не узаконить свого права творити державу, формувати і контролювати владу, – доти жодна його проблема (політична, соціальна, економічна, міжнаціональна, військова, релігійно-конфесійна, освітня, культурна, екологічна тощо) так і не буде вирішена на його користь, доти над українцями на їхній землі пануватимуть чужі правди, чужі сили, чужа воля.
...


Більш докладно можна прочитати перейшовши за у заголовці.
 
Від себе скажу, це найсміливіші хлопці, за час що я був там, вони завжди атакували беркут, тобто вони є атакуючою групою, ну і завжди несли найбільше людських втрат, вони завжди казали "підтримуйте коктейлями і камінням, і головне кажіть коли відступаєте" бо вони не дивляться назад, а лише вперед, там доволі міцні хлопці, багато кого вивезли з пораненнями після протистоянь на першій барикади на грушевського заввишки 3м. де сили були нерівні, їх там тупо закидали ось такими гранатами
You must be registered for see medias
(до речі від цих гранат постраждало найбільше, одного побратима було вбито на іншій частині барикади бо граната розірвалась біля голови) за інструкцією такі гранати повинні кидати біля людей на відстань не ближче 3-х метрів, а ті нелюди кидали їх тупо в людей, такою гранатою хлопцю в щиті зробило диру і відірвало руку по локоть, та посекло обличчя), я вже мовчу за те що вони використовували з набоїв
You must be registered for see medias
то хай не кажуть що вони там добрі і пушисті...
На останній барикаді біля сцени (останній рубіж) вже дуже координовано діяли і завдяки цьому не дали їм там пройти, я бачив на власні очі як в місці де з розгону ударяв бтр, хлопці відлітали на три метри, але нам таки вдалося їх зупинити
You must be registered for see medias
п.с. я вірю лише хлопцям з ПС.
 

rump

2108.kiev.ua
Оплот был по круче ПС, но в последнее время что то сдулся, потерял свою былую мощь.
 

rump

2108.kiev.ua
В том то и проблема, что со временем, даже при достижении определенных целей лидеры ПС дорвутся до власти. А знаешь что власть с людьми делает?.. Именно поэтому их проэкт труднореализуемый!
 

Виступ Дмитра Яроша, тільки послухайте як його народ підтримує...
 
Останнє редагування:
Зверху