Правий сектор

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Правий сектор починає співпрацю з профспілками України

Останнім часом, попередня влада, за допомогою корумпованих суддів та силовиків, грабувала профспілкові організації, та зазіхала на їх майно! Ми дамо рішучий опір грабіжникам, не допустимо розкрадання майна народу та Федерації профспілок України!
Ми не лише організували штаб опору в будинку Профспілок, а в рамках Майдану працювали пліч-опліч з самими профспілками. Тому зараз, коли в країні відбуваються зміни, ми знаємо, якими вони повинні бути!
Наша організація показала не словом, а ділом, що здатна боронити інтереси Майдану, а тому захищає інтереси працюючих громадян!
Ми вимагаємо, щоб Профспілки України стояли на захисті українського народу, а не були іграшкою в руках олігархічної еліти. Тому від сьогоднішнього дня ми почали активну співпрацю і кожен наступний крок в діяльності Профспілок України буде під нашим пильним контролем.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ ДМИТРА ЯРОША

УГОДА ПРО СПІВПРАЦЮ

Сторона 1: Державна служба охорони при МВС України (надалі “ДСО”);
Сторона 2: Правий сектор (надалі “ПС”).

Преамбула:

Враховуючи те, що ДСО України під час масових протестів в м. Києві та інших містах України, не брало участі та не надавало допомогу силовим структурам у протидії та припиненні мирних зібрань громадян, не брало участі у розгоні Майдану чи переслідуванні його активістів, та з метою відновлення нормальної роботи ДСО щодо охорони особливо важливих об'єктів, майна, вантажів, інкасації, перевезення, тимчасового зберігання валютних цінностей, забезпечення особистої безпеки громадян та співробітників ДСО, технічного захисту інформації, а також задля вдосконалення взаємодії сторін щодо належного режиму охорони об'єктів державної та інших форм власності, сторони узгодили наступне:
1. Разом протидіяти і запобігати діям направленим на порушення правопорядку на об'єктах, які знаходяться під охороною ДСО.
2. ПС буде сприяти припиненню будь-яких протиправних дій направлених на нанесення шкоди здоров'ю чи життю працівників ДСО, вилученню зброї, спеціальних засобів, іншої екіпіровки працівників ДСО, транспортних засобів, адмінбудівель, об'єктів що знаходяться під охороною ДСО, чи їх знищенню представниками ПС, іншими громадськими угрупуваннями, або правопорушниками.
3. Сприяти поверненню під контроль ДСО захоплених об'єктів та об'єктів, що зазнали ушкоджень під час мирних демонстрацій та відновленню їх нормальної роботи.
4. Спільно координувати дії утворених груп щодо припинення правопорушень та злочинних посягань на об'єкти, що охороняються ДСО.
5. Взаємно і оперативно обмінюватися важливою інформацією, яка буде сприяти відновленню правопорядку.
6. Протягом трьох днів призначити відповідальних осіб за координацію дій між сторонами.
7. Шанувати взаємні права та обов'язки сторін перед громадянами.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

27 ЛЮТОГО 2014 16:49
Посол Ізраїлю Реувена Дін Ель провела зустріч з керівництвом «Правого сектору» та його лідером Дмитром Ярошем

Як повідомили в прес-службі посольства Ізраїлю, керівники руху проінформували посла про свої погляди на майбутнє України і підкреслили, що рух дотримується толерантної політики щодо національних питань.

«Ярош також підкреслив, що всі негативні явища, особливо антисемітизм, не тільки не підтримувалися «Правим сектором», але й надалі подавлятимуться всіма законними методами. Метою руху є побудова демократичної України, прозорість влади, протидія корупції та рівні можливості для всіх націй і народів, їх єднання для будівництва національної держави, де править народовладдя», - йдеться в повідомленні.

Сторони домовилися про створення «гарячої лінії» для запобігання провокацій і узгодження питань, що виникатимуть. Лідери руху підкреслили, що будь-які прояви шовінізму і ксенофобії ними відкидаються і припинятимуться.
 

rfvgy

Ukrainian
Прошу фанов правого сектора прокомментировать
You must be registered for see medias

Это чмо родилось в России и воевало наемником у Дудаева, убивало русских. Как такое животное может рассуждать о высоких материях?
Я не прихильник ,,Правого сектора ,, Але спробую прокоментувати .
Методи жорсткі , але справедливі . Відсутність на роботі , прокурора , зама , та інших - гнати таких !! Невиконання прокуратурою своїх обов"яків - за що вони тоді гроші отримують , за кришування злочинів ? Я уявляю якщо робітник у пекарні почне працювати як той прокурор , страшно буде хліб купувати ...

Що до війни у Ічкерії . Від бомбувань рос.авіацією там мирних мешканців загибло куди більше ніж від куль добровольців з України .
Чмо Путін теж народився в роSSії , це йому не завадило газом травити росіян у Норд-Ості та підривати на Каширському шосе .
 

Glucker

Здесь был статус
Прошу фанов правого сектора прокомментировать
You must be registered for see medias
Я не фант ПС, но прокомментирую.
Это чмо родилось в России
Не все кто родился в России чмо, не нужно всех под одну гребенку. Даннный человек - исключение. Один из порядочных людей которые родились в России.
воевало наемником у Дудаева, убивало русских. Как такое животное может рассуждать о высоких материях?
Он помогал стране бороться за свою независимость и одновременно боролся с общим врагом. А вот относительно "животных", то к ним относятся как раз люди которые родились и живут в стране, но при этом выступают за другую страну с имперскими замашками.
 

Andy

Well-Known Member
Всё это хорошо. Позакрывать Украинские банки, предприятия, "торговые марки" магазины... И? Покупать европейское??

выход есть - национализация! И начните с Криворожстали!
 
Вот за такую власть боролся майдан? Ну и уродов к власти привели :-(
Дивує те, що "та" влада яка робила речі набагато вбивчі, набагато цинічні, набагато страшні, яка обкрадала народ і довела Країну до банкрутства, у вас навіть не викликає здивування...
хоча чому я дивуюсь вам:
You must be registered for see medias
 

Gigas

New Member
Он помогал стране бороться за свою независимость и одновременно боролся с общим врагом
Независимость кого и от кого? Одних капиталов от других? Тебе нужно прочесть книгу Миронова про войну в Чечне. Особенно ту главу, где описано как снайпер на прицеле держал Дудаева, мог войну окончить, а приказ ему был из Москвы не стрелять.
 
Зверху