Разгон протестующих

• Автор теми 21h
  • Дата створення

Dr.Lector

Забанен
Судя по всему в ближайшее время будет очередная попытка разгона, которая будет обставленна "безупречно" с точки зрения любителей шахматной игры в Чапаева из ближайшего окружения главы хунты. Ну что ж. По сути, власть не оставила себе вариантов кроме как: либо окончательно превратить страну в паханат, либо превратить ее в новую нынешнюю Ливию.
У нас такого не чути. I кого тепер на заклання? Потрiбна полiтична постать, щоб весь свiт здригнувся. Або хiмiчна зброя проти мирного майдану.

lion.ts

[deleted]
У нас такого не чути. I кого тепер на заклання? Потрiбна полiтична постать, щоб весь свiт здригнувся. Або хiмiчна зброя проти мирного майдану.
уважаемый Леля, я понимаю, что до вас (до ЛАндона) слишком медленно письма идут;) Можешь не утруждать себя комментами моих постов. списался ты, слишком толстым троллем стал:lol:

Dr.Lector

Забанен
Орися, який ланден, яка леля, у вас все добре? Кидайте пити, вам же ще рожати. Я лише спитав що за провокацiя готуєтся. Можливо ти це мала на увазi, Орино? Так це загальновiдома iнформацiя.

Суд заборонив масові акції у центрі Києва до 8 березня
Середа, 15 січня 2014, 14:20

Версія для друкуКоментарі100
Окружний адмінсуд Києва за позовом Київсько міськдержадміністрації заборонив проведення акцій протесту у центрі Києва до 8 березня 2014 року.
Про це йдеться у рішенні суду розміщеному в єдиному держреєстрі судових рішень.
КМДА у позові до УДАРу, "Батьківщини", ВГО "Народна солідарність за соціальний захист та взаємодопомогу" та 4 фізичних осіб попросила суд встановити обмеження на мирні зібрання (пікетування, піші ходи, демонстрації, мітинги, збори тощо).
Заборонити зібрання попросили на Європейській і Михайлівській площах, у парку Шевченка, на Майдані Незалежності та усіх прилеглих до них вулиць.
КМДА вважає, що проведення запланованих мирних зібрань створює загрозу національній безпеці, громадському порядку та правам і свободам громадян.
6 січня суд постановив позов КМДА задовольнити і обмежити право на мирні зібрання, проведення заходів, використання гучномовців, автотехніки, плакатів, встановлення наметів, сцен, навісів з 08 січня 2014 року по 08 березня 2014 року.
Цікаво, що своє рішення суд виніс у державний вихідний 6 січня о 20.10.
Українська правда

Останнє редагування:

Skel

42
Если бы тебя бандиты посадили лишь за то что ты хотел этих самых бандитов посадить, то ты бы и не так выражался бы.
тем более что он сказал так как есть.
Луценка срочно делать главным милициянтом.
А почему Луценко и Юля не посадили Банду?
Есть такой закон, не забиваем мы, забивают нам. Тут похожая ситуация.
Надо было думать когда были при власти

valery_ua

Well-Known Member
valery_ua, да я же не про это
You must be registered for see images

Я имел ввиду что описАлась, с ударением на третьей гласной.
Так первой же описАлась ты! Посмотри свой пост выше! И то, что я рекомендовал кому-то прочистить уши, никоим образом не давало кому-либо меня обзывать!

Dr.Lector

Забанен
Кажуть сьогоднi вночi буде штурм майдану. На майданi панiка, а кияни зловтiшно потирають руки. Одна надiя на захист Яценюка, Кличко та Тягнебока. Якщо вони будуть ночувати на майданi, то влада не наважиться.

Vic_51

Миссионер
то, что я рекомендовал кому-то прочистить уши, никоим образом не давало кому-либо меня обзывать!
Полистал последние пару станиц, не нашел постов с обзыванием тебя...

Если бы тебя бандиты посадили лишь за то что ты хотел этих самых бандитов посадить, то ты бы и не так выражался бы.
Да не лукавь! Хотел - не хотел, если бы да кабы... Было бы за что зацепиться, зацепились бы.
Вот задачка любителям порассуждать о золотых унитазах:
Янукович живёт в Межигорье с 2002 года. С тех по успел отшуметь Майдан 1, побывала страна во власти оранжевых, переменялась туева хуча занимающих высокие посты, и... И какого сейчас разоряться об этом?

Зверху