Разгон протестующих

• Автор теми 21h
  • Дата створення

Dr.Lector

Забанен
Чому ваш перевертень сеня-кролик так старанно покриває Клюева Секретаря СНБО та Сiвковича, що вiддали наказ на побиття студентiв? Навiщо переводить "стрєлки" на Якименрко та захарченко? Ганьба!!!

lion.ts

[deleted]
Чому ваш перевертень сеня-кролик так старанно покриває Клюева Секретаря СНБО та Сiвковича, що вiддали наказ на побиття студентiв? Навiщо переводить "стрєлки" на Якименрко та захарченко? Ганьба!!!
Леля, я кажется тебе достаточно красноречиво сказал уже - можешь не стараться) Твои посты комментить не собираюсь:mrgreen:

Dr.Lector

Забанен
Скажiть своїм хазяям, щоб переписали Вам методичку на державну мову. Бо дуже вже тирчать з Ваших дописiв вуха ригопровокатора. Ганьба!

lion.ts

[deleted]
Re: Відповідь: Разгон протестующих

Так вы набросились на него аккурат когда его выгнали из оппозиции... ;)
Та ладно?) - Я привел пост, когда я на него "набрасывался" еще до того, как он в эту оппозицию вступил (2 года назад) :mrgreen: И своего мнения по ему никогда не менял))

З.ы. - Кстати, есть вопросы еще по ряду таких вот "Гриценок", как в ОО, так и в других партиях и организациях, но пока они держатся молотком, посмотрим, что будет дальше.

Dr.Lector

Забанен
Ще один бомж-євроiнтегратор iнтегрувався в Царство Небесне у Будинку Профспiлок. Хай земля буде пухом. Цiкаво опозицiя поховає померлого с пошаною, чи борця за євроiнтеграцiю закопають, як вiдпрацьований матерiал майданного спротиву в безiменнiй могилi ритуальна служба мiста?

Udaff4eg

Well-Known Member
Ще один регионал iнтегрувався в Царство Небесне в Умані. Хай земля буде пухом. Цiкаво регіоналы поховають померлого с пошаною, чи борця за розпил бюджету закопає, як вiдпрацьований матерiал в безiменнiй могилi ритуальна служба мiста?

Dr.Lector

Забанен
Ще один регионал iнтегрувався в Царство Небесне в Умані. Хай земля буде пухом. Цiкаво регіоналы поховають померлого с пошаною, чи борця за розпил бюджету закопає, як вiдпрацьований матерiал в безiменнiй могилi ритуальна служба мiста?

Та це ж не бомж, а риг-мiльонер. Цього поховають в трунi, яка коштує як однокiмнатна кватира. Я стосовно рядових бiйцiв мову веду.

Цьому також Царства Небесного, та землi пухом. Нагорi iнтегруют кого куди, та за якi чесноти.

Зверху