Я довгі роки співпрацював з телеканалом 1+1 та з сайтом ТСН, які нині входять до інформаційного холдингу Коломойського.
Коломойський його партнери та його інформаційний холдинг підтримали майдан і це добре. Гірше те, що при цьому вони зробили певні політичні ставки, тому підтримуючи майдан загалом, вони намагаються дискредитувати його найактивнішу частину, зокрема й мене.
Інформаційний холдинг Коломойського по гарячих слідах штурму президентської адміністрації об'явив мене і Братство провокаторами, які співпрацюють зі спецслужбами.
Загалом зміст їхніх інформаційних закидів зводився до цоього: а слабО, вам, мєнти, посадити Корчинського? Тобто, до прямого нацьковування на мене і Братство репресивної машини, до створення сприятливого інформаційного тла для репресій.
На сайті ТСН розміщені десятки моїх антимосковських статей. Проте, сайт, з метою дискредитувати мою щирість, запустив і пропагував брехливу інформацію, нібито я переховуюсь в Росії.
І плюси і ТСН чудово знають, що в Московії моя книжка "Війна у натовпі" заборонена, як така, що входить до федерального списку екстремістських матеріалів, їм відомо, що чеченською прокуратурою на мене заведена кримінальна справа. Це не завадило інформхолдингу брехати, що я переховуюся в кадировській Чечні. Певне для того щоб дискредитувати мене в очах моїх кавказьких друзів.
Нині, з метою зіграти на низьких антисемітських інстинктах натовпу, вони поширюють інформацію, що я переховуюся в Ізраїлі. Я побував в багатьох країнах і ніде не затримувався поліцією, ні Ізраїлі, ні там де я нині. Мєнти не рятували мене. Завдяки ТСН антимайданівська пропаганда отримала нагоду повправлятися у спекуляціях стосовно того, що за радикалами стоїть не тільки США, але й Ізраїль.
Я цілком усвідомлюю незначущість власної персони в українських політичних процесах (втім і незначущість кожної медійної персони на тлі повстанської стихії, що розгортається). Тому дивуюся тій неадекватній реакції інформхолдингу Коломойського на можливість мого повернення в Україну.
Для того, щоб інформхолдинг міг повідомити, що моя розшукова карточка знята з сайту МВС, мєнти справді зняли її на один день. Коли вони зрозуміли, що я повернуся тільки після судового закриття кримінальної справи, вони знову її вивісили.
Зараз повідомлення інформхолдингу формулюються таким чином, щоб створити враження, що мєнти шукають мене понарошку, а насправді мені допомагають. Було б непогано, якби це було правдою.
Натомість майданівцям варто обережніше давати інтерв'ю плюсам, можливо прикривати обличчя коли бачать теесенівські камери, зважаючи на можливість співпраці цієї новинної служби з керівництвом МВС.
З одного боку рештки мого марнолюбства тішаться такою непересічною увагою олігархічних ЗМІ до моєї скромної персони, з друго, все це відволікає мене від поетичних вправ. Нині я працюю над римованою п'єсою про непрості стосунки між праотцем Авраамом і праматір'ю Рахіллю.
"Популярність - це коли багато друзів. А слава - це коли багато ворогів."