Разгон протестующих

• Автор теми 21h
  • Дата створення

bortn5

Well-Known Member
Это не хулиганка-это унижение!За такие вещи на Кавказе ливер на снег вываливают.

Skel

42
Да потому что никто из майдановцев на диалог не настроен, всё зараннее планировалось как очередной гос. переворот...со всеми вытекающими..
да очередной, уже 20 переворот в истории независимой Украины. Как эти перевороты задобали...
Для начала прочитайте характерное отличие переворота от революции

21h

Вернулся
bortn5, Ну если тому крымскому унтерменшу папа с мамой с детства плевали в лицо и чай, то ожидать от него ДРУГОГО поведения - глупо. Смиття кароче. (это мое оценочное мнение).

21h

Вернулся
ЯК ТАКЕ МОЖЕ СТАТИТСЯ?
Після того, як Корчинського оголосили в розшук за організацію масових заворушень, він втік у Придністров'я. Останнім його місцезнаходженням, зафіксованим міліцією була Італія. А днями він прибув на територію Ізраїлю, де був миттєво затриманий місцевою поліцією. Після повідомлення від ізраїльської поліції, МВС України згадало, що він підпадає під закон про амністію. Корчинського терміново зняли з міжнародного розшуку та передали документи в Ізраїль. Після цього лідера "Братства" відпустили. Корчинський повідомив ТСН, що в Ізраїль прибув, аби "помолитися святиням". Поліція Ізраїлю інформацію не коментує, а в.о. начальника ГУМВС України в Київській області Валерій Мазан зазначив, що не володіє інформацією про затримання Корчинського.
Більше читайте тут:

Stein

Well-Known Member
ЯК ТАКЕ МОЖЕ СТАТИТСЯ?
Раніше радили не читати на ніч радянських газет. Нині час перестати читати ресурси майданних олігархів.

Я довгі роки співпрацював з телеканалом 1+1 та з сайтом ТСН, які нині входять до інформаційного холдингу Коломойського.

Коломойський його партнери та його інформаційний холдинг підтримали майдан і це добре. Гірше те, що при цьому вони зробили певні політичні ставки, тому підтримуючи майдан загалом, вони намагаються дискредитувати його найактивнішу частину, зокрема й мене.

Інформаційний холдинг Коломойського по гарячих слідах штурму президентської адміністрації об'явив мене і Братство провокаторами, які співпрацюють зі спецслужбами.

Загалом зміст їхніх інформаційних закидів зводився до цоього: а слабО, вам, мєнти, посадити Корчинського? Тобто, до прямого нацьковування на мене і Братство репресивної машини, до створення сприятливого інформаційного тла для репресій.

На сайті ТСН розміщені десятки моїх антимосковських статей. Проте, сайт, з метою дискредитувати мою щирість, запустив і пропагував брехливу інформацію, нібито я переховуюсь в Росії.

І плюси і ТСН чудово знають, що в Московії моя книжка "Війна у натовпі" заборонена, як така, що входить до федерального списку екстремістських матеріалів, їм відомо, що чеченською прокуратурою на мене заведена кримінальна справа. Це не завадило інформхолдингу брехати, що я переховуюся в кадировській Чечні. Певне для того щоб дискредитувати мене в очах моїх кавказьких друзів.

Нині, з метою зіграти на низьких антисемітських інстинктах натовпу, вони поширюють інформацію, що я переховуюся в Ізраїлі. Я побував в багатьох країнах і ніде не затримувався поліцією, ні Ізраїлі, ні там де я нині. Мєнти не рятували мене. Завдяки ТСН антимайданівська пропаганда отримала нагоду повправлятися у спекуляціях стосовно того, що за радикалами стоїть не тільки США, але й Ізраїль.

Я цілком усвідомлюю незначущість власної персони в українських політичних процесах (втім і незначущість кожної медійної персони на тлі повстанської стихії, що розгортається). Тому дивуюся тій неадекватній реакції інформхолдингу Коломойського на можливість мого повернення в Україну.

Для того, щоб інформхолдинг міг повідомити, що моя розшукова карточка знята з сайту МВС, мєнти справді зняли її на один день. Коли вони зрозуміли, що я повернуся тільки після судового закриття кримінальної справи, вони знову її вивісили.

Зараз повідомлення інформхолдингу формулюються таким чином, щоб створити враження, що мєнти шукають мене понарошку, а насправді мені допомагають. Було б непогано, якби це було правдою.
Натомість майданівцям варто обережніше давати інтерв'ю плюсам, можливо прикривати обличчя коли бачать теесенівські камери, зважаючи на можливість співпраці цієї новинної служби з керівництвом МВС.

З одного боку рештки мого марнолюбства тішаться такою непересічною увагою олігархічних ЗМІ до моєї скромної персони, з друго, все це відволікає мене від поетичних вправ. Нині я працюю над римованою п'єсою про непрості стосунки між праотцем Авраамом і праматір'ю Рахіллю.

"Популярність - це коли багато друзів. А слава - це коли багато ворогів."

Зверху