Apelsin4ik
When I close my eyes...
Ответ: українська мова
Отношусь положительно.В нашей стране - один госязык и он должен интенсивно развиваться.Проблемы в этом не вижу.Если звоню коллегам в Тернополь - перехожу на украинский.Если они мне звонят - изначально по-русски.
Мой родной язык русский.Но я в совершенстве владею украинским.Он мне очень нравится.Хотя мне, безусловно, сложнее общаться на этом языке.
Дело в том, что большинство людей в Сумах, которые говорят, как им кажется "виключно українською" просто показушничают.вибачте, але я не знайшов більш підходящого місця для ціеї теми.
нещодавно я спілкувався з хлопцем який вже 3 чи 4 місяці спілкується сугубо українською повою, та спілкування з ним залишило відбиток у моєму розумінні.що до мови. україни.....
не подумайте що я хизуюся, це справді має для мене значення....
моє питання для всіх хто прочитає цей пост:
як ви відноситися до української мови на україні?
Отношусь положительно.В нашей стране - один госязык и он должен интенсивно развиваться.Проблемы в этом не вижу.Если звоню коллегам в Тернополь - перехожу на украинский.Если они мне звонят - изначально по-русски.
Мой родной язык русский.Но я в совершенстве владею украинским.Он мне очень нравится.Хотя мне, безусловно, сложнее общаться на этом языке.