Кому из нынешних политиков вы сейчас больше всего доверяете

.

• .

Голосів: 0 0.0%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    0

seeker

seeker of information
Ответ: Кому в политике вы доверяете?

А где вариант "оппозиции" ?Ведь это тоже элемент политики.

kymm

New Member

[_=LEITO=_] сказав(ла):
Хотелось бы знать:"Кому пользователи ETS+ в политике доверяют?"
Премьер-министру и его кабмину, президенту(Ющенку) или Верховной раде...
Ответ прошу прокоментировать свой ответ,отметив позитивное в их работе и негативное!
[COLOR=SlateGray] Никто из политиков не заслуживет доверия, и пора бе нам всем понять, что каждый из них борется за свои личные интересы, а народ мы для них лишь средство для достижения своих целей! Вот так![/COLOR]

Vader

Remembering How She Bleed

Народ заслуживает такого правительства...Был в гамне в нем и останется потому что он не народ,а СТАДО!

Vader

Remembering How She Bleed

и кто это так проголосовал? Нужен раскрытый статистический лист!АФФТАР!

NaBlA

Сын Амбера

Никому не доверяю, но это продиктовано лишь тем, что я политикой вообще не интересуюсь, потому как ждать из той области нечего, разве что заряжать себя негативными эмоциями - но я это и без политики легко смогу сделать, если понадобится. Да и не интересна она мне.

[_=LEITO=_]

Radio Live

Vader сказав(ла):
и кто это так проголосовал? Нужен раскрытый статистический лист!АФФТАР!
Как я тебе его покажу?
Ты хочешь видеть кто за что проголосовал?

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Кому в политике вы доверяете? Ответ: никому

Заявление Блока Юлии Тимошенко

02.10.06 15:03 «Фраза»

В адрес «Фразы» поступило заявление Блока Юлии Тимошенко, текст которого предлагаем Вашему вниманию.

«Останнім часом в українській політиці з подачі певних осіб почало наростати системне хамство, блюзнірські оцінки і ганебні випади у сторону політичних опонентів. В коментарях журналістам, у виступах на телебаченні лунає відверта вулична лексика, безвідповідальні образи і неприхована брехня.

Викликає стурбованість, що основними героями характерного для підворіття словесного жанру виступають високопосадові особи України - спікер Верховної Ради Олександр Мороз та мер Києва пан Черновецький. Ці особи продемонстрували минулого тижня безкультур’я та абсолютне нехтування будь-якими нормами моралі і пристойності, розійшовшись хамськими репліками на адресу лідерів БЮТ.

Блок Юлії Тимошенко заявляє про свій твердий намір захищати представників Блоку від будь-який несправедливих, необґрунтованих звинувачень і образ, - особливо від людей, які довели своє абсолютне моральне банкрутство і продажність.

Ми розцінюємо заяви Олександра Мороза як намагання звести всіх політиків до свого морального рівня, адже саме спікер ВР здобув свою посаду обманом виборців, політичних партнерів, та перетворився у блазня української політики після того, як бартером обміняв власну совість і довіру людей на привілеї і високе крісло.

Ми також щиро радимо пану Черновецькому замість безглуздих заяв, клоунади, анекдотичних ініціатив і неприхованого грабунку столиці, нарешті перейти до вирішення нагальних проблем Києва. Якщо пан Черновецький дозволяє собі відверте хамство в ефірі одного з провідних телеканалів України, не важко здогадатися, яку „свободу слова” обрав він для себе у спілкуванні з підлеглими у кабінетах Київради.

У зв’язку з неврівноваженістю та проблемами артикуляції пана Черновецького, висловлюємо щире співчуття апарату мерії.

Ми звертаємося до телеканалів з пропозицією: телепрограми, у яких виступають Мороз та Черновецький, позначати червоним квадратом внизу екрану, як того вимагає українське законодавство для телепродукції, не призначеної для перегляду детьми», - говорится в заявлении.

ZloiBob

Раздолбай

А я доверяю этой партии

Zingelshtutser

Чемпион по гляделкам

Никому я не верю из них! Все они купили свое место и на нас им ВСЕМ положить!

[_=LEITO=_]

Radio Live

Недавно смотрел передачу на ICTV с Савиком Шустером,так все зрители в конце програмы говорили со смыслом:"Господа депутаты и другие чиновники,обратите внимание на простых людей Украины,сделайте так,чтобы они не существовали,а жыли!"...

Зверху