Хотелось бы получить ответ на несколько вопросов по модерированию.Во первых я отвечаю на пост малдера и мой ответ сносится в офтопики,а почему пост малдера который тоже офтоп остается на месте?( втеме УПА)
Что практика двойных стандартов опять?То есть критика на вас не действует?Ну да,конечно.За Сталина проголосовало аж"
наскільки я зрозумів, то ця Ваша бурхлива реакція на мої слова про те, як в Росії потихеньку і неофіційно (поки що) намагаються обілити постать ката "всіх часів і народів". Як кажуть "падонкі": "Вам невериццо?" Кажете любов росіян до Сталіна марево, та ще й неофіційні течії ... Важкий випадок, боюся, що процес вже незворотній. Ось Вам уривки таки з досить офіційних російських сайтів, які свідчать про те, що в Росії Сталін користується досить таки великою шаною. Скажу одразу, єдиного остаточного варіанту я не знайшов, але цього ніхто і не вимагав від мене. Маєте бажання - відшукаєте і подивитесь, чи є Сталін серед кумирів Росії. Хоча, для чого Вам щось шукати, Ви ж там аж 12 років прожили... Отже:519 тысячь 77 голос .Даже меньше чем количество грузин временно проживающих в России. И вы себя считаете адекватным?Иосиф Сталин 519 071