Герои УПА

Ви вважаєте войнів УПА героями?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    366

CHGrey

Rzzevskiy
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Герои УПА

Від кого логіки ніколи не було видно, так це від Вас. .

Это типа "Дурак -сам дурак" Уровень интеллекта где то третий класс.

А насчет реабилитации Сталина так это о Украине.После памаранчевых
сейчас 80% украинцев хотят Сталина в президенты.:lol::lol::lol:

И не надо мне гнать о неофициальных течениях в России.Мне ваш бред и о Украине надоел,а вы еще и про Россию бредите.
 

МАХ

Active Member
Что-то не припомню когда мы с Вами коньяк на брудершафт пили. С каких это пор мы на "ты", господин вучытель истории?

Читайте доказы:













Еще доказы? Калашников знаком?


Це що? Чергова порція помиїв на героїв УПА???... ці дані, вами приведені, мають офіційне підтвердження, чи можливо якось задокументовані??? Так на Західній Україні в роки війни була кровопролитна різня… чим вона викликана? Тим що століттями ляхи запрягали українців в ярма і помста за знищення українців… так це варто пам’ятати, варто визнавати що і українська нація не без гріха… в цій різанині на національному підґрунті було знищено, об’єктивно кажучи 30-40 тис. поляків… не буду відрікати що і воїни УПА приймали в цьому участь… але це не була політика і ідеологія провідників УПА, не було жодного наказу з верху проводити етнічні чистки, і якщо ж воїни УПА приймали в цьому участь, то це лише їх власний гріх… я осуджую дії українців що приймали в етнічних чистках, але ставлюсь з розумінням… до того ж УПА як ціле до цього не має відношення… а те що ви виклали піддається сумніву.. фальсифікат та подання неправдивої інформації… а погоріли ви на фотографії внизу по першому лінку… взагалі то та фотографія досить відома… зроблена в 1939 році... і зареєстрована в психлікарні… як психічно хвора циганка повісила власних дітей, через те що не було чим годувати… Тому варто не читати сумнівну літературу, а тим більше судити інших по написаному на сайтах… а потрібно об’єктивно оцінювати події по вже перевіреним і офіційно підтвердженим фактам…
 

CHGrey

Rzzevskiy
… Тому варто не читати сумнівну літературу, а тим більше судити інших по написаному на сайтах… а потрібно об’єктивно оцінювати події по вже перевіреним і офіційно підтвердженим фактам…

Это кто ж проверял и подтверждал да еще официально?И интересно каким образом.Вы себе это хоть представляете?
Если на рассказы очевидцев тех событий переданные через их детей вы говорите что это брехня то что с вами говорить вообще.
Это что форум школьников недоучек что ли?
 

МАХ

Active Member
Это кто ж проверял и подтверждал да еще официально?И интересно каким образом. Вы себе это хоть представляете?
В тому й справа, що на тих сайтах що завгодно вам намалюють і напишуть… і ніхто цього не перевіряв… Яким чином це робиться? Знаходиться факти в архівних даних, які ще можливо не знищені… але для цього потрібні прізвища, практично всі вбивства документувалися…


Если на рассказы очевидцев тех событий переданные через их детей вы говорите что это брехня то что с вами говорить вообще.
Я не говорив що то брехня! Але є підстави тим фактам недовіряти по декільком причинам!...
Перше підміна даних стосовно фотографії, не вказано прізвища свідка, того хто ці факти надав, що унеможливлює їх спростування або ж підтвердження… а прізвища потерпілих можуть бути вигаданими і тому їх не знайти в жодній документації, тому не можливо дати якусь оцінку... І саме цікаве що на Західній Україні де діяло УПА російськомовного населення практично немає… а свідки чомусь всі розмовляють російською… Я ніяким чином не намагаюсь приховати або ж спростувати правдиві дані! Я знаю що на Західній Україні в часи Другої Світової Війни коїлись речі які не мають виправдання… це спричинене в першу чергу тим що українці перестали в 1939 році підвладні Варшаві, яка гнобила українців впродовж століть… це була між національна ненависть що накопичувалася віками… і тому в усіх документах стосовно зниження польського населення фігурують націоналісти, українці, німці… але жодним чином не УПА!.. якщо ж воїни УПА і приймали участь в цьому то це не була політикою провідників ОУН-УПА, а була власна ненависть… Цікаво що таким же чином можна і воїнів Червоної Армії звинувачувати в знущанні над мирним населенням Польщі і Німеччини в роки наступу, так радянське керівництво намагалося замести їх сліди, проте і на сьогоднішній день живуть свідки тих знущань, які відкрито про них говорять… так що тепер зносити пам’ятники визволителів? А ветеранів називати бандитами і недостойними звання героїв??? Ні! Бо як кажуть у родині не без ….. самі знаєте… так само і УПА! Головна ідея яких була Вільна Україна! Свободу народам… а те що деякі повстанці чинили свавілля не можне перекреслювати значимість УПА для Незалежної України!...

Это что форум школьников недоучек что ли?
Напевне що так воно і є… бо ще й досі довіряють всьому що пишеться в інтернеті і немає жодного підтвердження, оцінюють ситуацію з одного боку, з того з якого подобається, а дехто ще навіть не навчився розрізняти СС Галичина і УПА…

… це не стосується УПА… будь-який п’ятикласник вам це скаже…
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь:

Это типа "Дурак -сам дурак" Уровень интеллекта где то третий класс.
"Ваєнний", не треба говорити про мій інтелект, а я не буду нагадувати про Ваші пости з ляпами "космического масштаба и космической же глупости", в яких інтелект явно і третього класу не достає.

А насчет реабилитации Сталина так это о Украине.После памаранчевых
сейчас 80% украинцев хотят Сталина в президенты.:lol::lol::lol:
Вам смішно? Чесно кажучі, не бачу причини. А сміх без причини,... Далі Ви знаєте. А ось тепер хотілось би почути, звідки взялася цифра саме 80%, які хочуть в президенти саме Сталіна. Будь ласка, факти в студію. Ми і посиланнячком не погребуємо, тож покажіть хоча б його. Ась? Боюся, що не дочекаюся, і всі Ваші 80% - з циклу "фантазії п'яного прапорщика" (тобто з того ж циклу, що і дипломи випускникам академії СБУ вручені персонально диретором ЦРУ).

И не надо мне гнать о неофициальных течениях в России.Мне ваш бред и о Украине надоел,а вы еще и про Россию бредите.
наскільки я зрозумів, то ця Ваша бурхлива реакція на мої слова про те, як в Росії потихеньку і неофіційно (поки що) намагаються обілити постать ката "всіх часів і народів". Як кажуть "падонкі": "Вам невериццо?" Кажете любов росіян до Сталіна марево, та ще й неофіційні течії ... Важкий випадок, боюся, що процес вже незворотній. Ось Вам уривки таки з досить офіційних російських сайтів, які свідчать про те, що в Росії Сталін користується досить таки великою шаною. Скажу одразу, єдиного остаточного варіанту я не знайшов, але цього ніхто і не вимагав від мене. Маєте бажання - відшукаєте і подивитесь, чи є Сталін серед кумирів Росії. Хоча, для чого Вам щось шукати, Ви ж там аж 12 років прожили... Отже:
Александр Невский 524 575 1
Петр Столыпин 523 766 2
Иосиф Сталин 519 071 3
Александр Пушкин 516 608 4
Петр I 448 857 5
Владимир Ленин 424 283 6
Федор Достоевский 348 634 7
Александр Суворов 329 028 8
Дмитрий Менделеев 306 520 9
Иван IV Грозный 270 570 10
Екатерина II 152 306 11
Александр II 134 622 12

ще:
1. Александр Невский (2011766 голосов)
2. Александр Пушкин (1781863 голоса)
3. Федор Достоевский (1678083 голоса)
4. Петр I (1511367 голосов)
5. Владимир Ленин (1356281 голос)
6. Александр Суворов (1271345 голосов)
7. Екатерина II (1265784 голоса)
8. Иван Грозный (1216812 голоса)
9. Петр Столыпин (1165377 голосов)
10. Александр II (1066896 голосов)
11. Дмитрий Менделеев (1044897 голосов)
12. Иосиф Сталин (1039488 голосов)

Ну і про те, що я згадував раніше:
Сергий Радонежский возглавил рейтинг проекта "Имя России"
04.08.2008 16:09

Он был организован телеканалом "Россия", фондом "Общественное мнение" и Институтом российской истории. Согласно промежуточным данным, на втором месте идет Иосиф Сталин, за третье и четвертое борются маршал Георгий Жуков и Владимир Ленин. Пятым идет космонавт Юрий Гагарин, на шестом – Александр Невский.
В сентябре в вопроснике останется 12 и 50-ти имен, между ними продолжится состязание, которое должно завершиться в конце года.
Между тем, как отмечает Интерфакс, еще 29-го июля в опросе лидировал Владимир Ленин, а имени Сергия Радонежского среди 12-ти лидеров не было. Ранее сообщалось о махинациях пользователей интернета при голосовании. Допускалась возможность проголосовать неограниченное число раз с одного и того же компьютера.
Як бачимо, Віссаріонич присутній скрізь. Нагадаю, що в українському рейтингу його не було:
Ярослав Мудрий (40% голосів)
Микола Амосов (19,88%)
Степан Бандера (16%)
Тарас Шевченко (9,3%)
Богдан Хмельницький (4,02%)
Валерій Лобановський (3,18%)
Вячеслав Чорновіл (2,63%)
Григорій сковорода (1,73%)
Леся Українка (1,64%)
Іван Франко (1,49%)
Чомусь я там Сталіна аж впритул не бачив, а з такими рейтингами на 80% електорату йому розраховувати важко. Хоча цифра у 80% існує лише в єдиному примірнику, а саме - у Вашій голові. Так що вибачайте, але поки що "брєдятіной" можна назвати лише те, що Ви написали :lol::lol::lol:
 
Останнє редагування:

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Герои УПА

P.S. Израиль готов предоставить украинским историкам документы о зверствах УПА -
Ну кому ж як не Ізраїлю краще за всіх знати про УПА.
Цікаво, їх "документи" як завше є лише "свідоцтвами очевидців", чи вони вигадали щось новеньке?
 

bsv

Странник
Re: Відповідь: Re: Герои УПА

Ну кому ж як не Ізраїлю краще за всіх знати про УПА.
Цікаво, їх "документи" як завше є лише "свідоцтвами очевидців", чи вони вигадали щось новеньке?
Почему только отреагировали на "PS" ? На все остальное закрыли глаза?
Адресуйте Ваш вопрос по адресу:

ПОСОЛЬСТВО ГОСУДАРСТВА ИЗРАИЛЬ НА УКРАИНЕ

Канцелярия: г.Киев, бул. Л.Украинки, 34
Тел.: (044) 230-6979, 284-9735, 284-9744
Факс: (044) 284-9748, 284-9736
Часы работы: 9.00-17.30 (понедельник - четверг), 9.00-15.00 (пятница)
Консульский отдел: 8.00-17.30 (понедельник - четверг)

Веб-сайт:
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Герои УПА

Ну кому ж як не Ізраїлю краще за всіх знати про УПА.
Цікаво, їх "документи" як завше є лише "свідоцтвами очевидців", чи вони вигадали щось новеньке?
Щось подібне вже колись було. В свій час, коли Ющенко дав Героя України Роману Шухевичу Ізраїль став в позу, почав виступати, що має докази участі Шухевича в єврейських чистках тощо. Тоді з України до Ізраїлю виїхала делегація на чолі з нардепом Ігорем Юхновським (він сам ветеран, очолює якусь ветеранську організацію, але яку точно - зараз вже не пам'ятаю). Приїхали вони і в місцевій органнізації "Яд вашем" попросили надати вищезгадані матеріали, на що почули відповідь, що то вони сказали "хвігурально", а насправді таких матеріалів немає, але однак так робити (нагороджувати Шухевича) негоже тощо.
Так що там живуть реальні знавці історії УПА. :)
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Герои УПА

світ не визнає героїв УПА винними, а винними лише німців. сподіваюсь, ще чекає на світ судовий процес над комунізмом.
А чому "світ" має щось визнавати чи не визнавати? Чому весь час треба озиратися на те що робить Європа, "світ", що визнає, як живе, що робить? У нас що, немає своєї голови? Ми повинні все у "світу" копіювати? Невже ми не можемо жити так, як НАМ хочеться, а не так, як нам диктує "світ"?
В кожної країни своя історія і свої герої. І якщо це дійсно незалежна країна - вона має сама писати свою історію, а не читати піддиктовку "світу".
 
Зверху