Відповідь: Re: Майдан 2
Что за бред. Изменив себя я уменьшу несправедливые тарифы?
Хоть чуть чуть голову выше поднимите...
В неразвитой демократии власть надо менять РАЗ ЗА РАЗОМ, пока не научимся выбирать и пока не научатся они работать на нас как выбранные нами для этого.
Что тут не понятного?!
И потом МЫ - это слишком общее - вот я не такой, и не хочу быть таким как все - по крайней мере такими кто согласен терпеть бандитов во власти и ждать когда кто то там еще поменяется в лучшую сторону...
Згоден. Депутатам просто треба частіше ніж раз на 5 років згадувати, що їх обрав народ не для того, щоби вони отримували шаленні зарплати та забезпечували собі безбідну старість, не для того, щоби вони на свою діяльність самі призначали собі сотні мільйонів гривень щорічно (при цьому лише час від часу з"являючись в залі), не для того, щоби вони отримували за державний бюджет собі елітне житло в престижних районах столиці (або компенсації за нього), не для того, щоби вони лобіювали свої бізнесінтереси, або отримували мільйони за голоси, при лобіюванні інтересів чужих, прикриваючись при цьому депутатським імунітетом... Якщо вони про це згадують так рідко, то наше право їм це нагадувати частіше!
А ще вони бажають набрати собі ще більше повноважень, мотивуючи це тим, що їх обрав український народ і діють вони від його імені... Але нам знову слід їм нагадати, що на референдумі 2000 року ми (український народ, на якого депутати так люблять посилатись) переважною більшістю голосів висловились за скорочення депутатського корпусу з 450 до 300 осіб, а також за ліквідацію сумнозвісного імунітету. Гадаю, якщо б нам запропонували ще зменшити їх кількість, а то і зовсім позбавити їх теперішніх повноважень, то і тут ми були б одностайні - як на мене, це один з тих моментів, який об"єднує Схід і Захід України.
Особисто я за міцну президентську вертикаль, бо коли вручити владу 450 "народним обранцям" (прости Господи), це значить - крайнього потім не знайдеш. І я не пам"ятаю, щоби мене чи будь-кого дідусь Мороз питав про наше бажання перетворити Україну в парламентську республіку. Думаю, що я не одинокий в таких думках...