А самому поднять пятую точку и заработать на крабов религия не позволяет? Проще всего винить третье лицо крича "я дартаньян, все пи*асы".вот такие вот "предприниматели" и не дают. Развалили страну, чтоб десяток семей крабов ел, а остальные кое что другое... :-(
Подтирать свои сообщения, потом ссать кипятком "я такого не говорил" не хорошо, ну правда ведь?А теперь ЦИТИРУЙТЕ! Где я написал такое!
Если вы не видите разницу между словами "митинговали рыночники" и теми, что написали вы - это ваши проблемы!
Или может возле гор. администрации собрались владельцы ресторанов? Нет? Владельцы маршруток? Опять нет? Владельцы саун. Я опять не угадал?
Тогда внимательно читайте посты!
Тогда сюда ссылку на пост, который был откорректирован после того, как вы написали свой от 13.10.2011 12:19. Дадите?Подтирать свои сообщения, потом ссать кипятком "я такого не говорил" не хорошо, ну правда ведь?
ти з глузду зйыхав!!!І да, 200 грн. в Сумах ви платити не могли - в Сумах ставка 150 максимум.
а тепер спеціально для профессіаналів, я відкриваю превелику таємницю! є ще й ТОВ, що працює на єдиному податку, а є ще ПП, що працює з ПДВ, і сплачує як ТОВ. купіть валеріанку, щоб серце не схватило да мозочок від перевантаження не тріснив.Не державне, але платить такі ж податки, як і всі. А ЧПшники - майже нічого не платять, а лише розпинаються як вони своїми копійками "податків" годують всю країну.
Да один супермаркет платить податків більше, ніж весь ваш ринок разом узятий!
ТОВ платить по повній програмі - і нічого, не закривається і працює. А ці волають, що в них останні струси зняли. Не вмієте нормально працювати самі? Ідіть підмітати вулиці, або найманим працівником. І звільніть місце для тих, хто хоче, і може нормально працювати і повноцінно платити податки.
ми ж достатньо розумні, щоб не мести вулиці, працювати на дядю, або ж на державу, ми самі себе можемо забезпечити!!!і ВИ не повірите, але нам це зовсім не потрібно!!! чого , напевне, не скажеш про вас, які на наші податки живуть, і приходять сорочки конфісковані викупати чи видурювати, наче біженці))) це я про бюджетників конкретно!!!! і хто Вам не дає поряд з нами працювати?? ваша лінь...Ідіть підмітати вулиці, або найманим працівником. І звільніть місце для тих, хто хоче, і може нормально працювати і повноцінно платити податки.
а я тобі пишу не про ринок, йолки ти палки, а про себе, ти читай лучче!!я пишу про себе, я пишу про себе, відстань ти від мене своїм ринком!! )))))))))))))))))))))))))Ми про ринок говорили. Ставка в Сумах на "торгівлю через лотки, палатки у спеціально відведених для того місцях" становить максимум 150 грн. і з червня 2006 року не змінювалася.
прокоментуйте ще це, чи знову не дочитали?а тепер спеціально для профессіаналів, я відкриваю превелику таємницю! є ще й ТОВ, що працює на єдиному податку, а є ще ПП, що працює з ПДВ, і сплачує як ТОВ.
і цеи если в законодательстве допускается такая схема работы с единым налогом, что продавая пару тапочек,ты его отбиваешь, то почему ей не пользоваться?