Оффтопики.

Bizsumy

Общественная Организация
Re: митинг Сумских предпринимателей

)))) не спорь с ним!! )))))

denial

Amhrán na bhFiann

вот такие вот "предприниматели" и не дают. Развалили страну, чтоб десяток семей крабов ел, а остальные кое что другое... :-(
А самому поднять пятую точку и заработать на крабов религия не позволяет? Проще всего винить третье лицо крича "я дартаньян, все пи*асы".

denial

Amhrán na bhFiann

А теперь ЦИТИРУЙТЕ! Где я написал такое!

Если вы не видите разницу между словами "митинговали рыночники" и теми, что написали вы - это ваши проблемы!

Или может возле гор. администрации собрались владельцы ресторанов? Нет? Владельцы маршруток? Опять нет? Владельцы саун. Я опять не угадал?

Тогда внимательно читайте посты!
Подтирать свои сообщения, потом ссать кипятком "я такого не говорил" не хорошо, ну правда ведь?

just_name

Active Member

Подтирать свои сообщения, потом ссать кипятком "я такого не говорил" не хорошо, ну правда ведь?
Тогда сюда ссылку на пост, который был откорректирован после того, как вы написали свой от 13.10.2011 12:19. Дадите?

Если вы не обратили внимание, тот пост, который был мной откорректирован, правился еще ночью.

Не выдумывайте.

Bizsumy

Общественная Организация

максимальная ставка как раз 200 была, например рынок ценных бумаг(тут не уверен) или посреднические услуги 100%)))) передывыся свои знання, умник!

Bizsumy

Общественная Организация

Не державне, але платить такі ж податки, як і всі. А ЧПшники - майже нічого не платять, а лише розпинаються як вони своїми копійками "податків" годують всю країну.
Да один супермаркет платить податків більше, ніж весь ваш ринок разом узятий!
ТОВ платить по повній програмі - і нічого, не закривається і працює. А ці волають, що в них останні струси зняли. Не вмієте нормально працювати самі? Ідіть підмітати вулиці, або найманим працівником. І звільніть місце для тих, хто хоче, і може нормально працювати і повноцінно платити податки.
а тепер спеціально для профессіаналів, я відкриваю превелику таємницю! є ще й ТОВ, що працює на єдиному податку, а є ще ПП, що працює з ПДВ, і сплачує як ТОВ. купіть валеріанку, щоб серце не схватило да мозочок від перевантаження не тріснив.

Bizsumy

Общественная Организация

Ідіть підмітати вулиці, або найманим працівником. І звільніть місце для тих, хто хоче, і може нормально працювати і повноцінно платити податки.
ми ж достатньо розумні, щоб не мести вулиці, працювати на дядю, або ж на державу, ми самі себе можемо забезпечити!!!і ВИ не повірите, але нам це зовсім не потрібно!!! чого , напевне, не скажеш про вас, які на наші податки живуть, і приходять сорочки конфісковані викупати чи видурювати, наче біженці))) це я про бюджетників конкретно!!!! і хто Вам не дає поряд з нами працювати?? ваша лінь...

Bizsumy

Общественная Организация

Ми про ринок говорили. Ставка в Сумах на "торгівлю через лотки, палатки у спеціально відведених для того місцях" становить максимум 150 грн. і з червня 2006 року не змінювалася.
а я тобі пишу не про ринок, йолки ти палки, а про себе, ти читай лучче!!я пишу про себе, я пишу про себе, відстань ти від мене своїм ринком!! )))))))))))))))))))))))))
читай те,що тобі пишуть, а не те, що тобі хочеться читати))))))))))))))))))))))) а ти з зарплати максимум 20% платиш, так шо не розказуй будь ласкавий. піди у бухгалтера запитай. бо я бачу без тебе, ми б як мамонти вимерли... не ображайся))

Bizsumy

Общественная Организация

а тепер спеціально для профессіаналів, я відкриваю превелику таємницю! є ще й ТОВ, що працює на єдиному податку, а є ще ПП, що працює з ПДВ, і сплачує як ТОВ.
прокоментуйте ще це, чи знову не дочитали?
и если в законодательстве допускается такая схема работы с единым налогом, что продавая пару тапочек,ты его отбиваешь, то почему ей не пользоваться?
і це

Зверху