Відповідь: митинг Сумских предпринимателей
А справедливості раді варто було б її закрити взагалі. Але влада пішла їм на поступки, лишала, тепер "в знак подяки" вони обливають ту владу лайном.
Я плачу 32+ще який дріб'язок %. Мені вже тут нещодавно один розповідав, що бюджетники взагалі не платять. І я спеціально ходив дізнавався в бухгалтерію. Бюджетники платять, правда на 0.5-1%, але більше навіть ніж працівники заводу.а ти з зарплати максимум 20% платиш, так шо не розказуй будь ласкавий. піди у бухгалтера запитай.
А чим ви займаєтесь?а я тобі пишу не про ринок, йолки ти палки, а про себе, ти читай лучче!!я пишу про себе, я пишу про себе, відстань ти від мене своїм ринком!!
Проблема в тому, що коли її хотіли ліквідувати, то ті, хто відбиває місячні податки продажем пари тапочок, почали волати, що з них знімають останні труси.и если в законодательстве допускается такая схема работы с единым налогом, что продавая пару тапочек,ты его отбиваешь, то почему ей не пользоваться?
А справедливості раді варто було б її закрити взагалі. Але влада пішла їм на поступки, лишала, тепер "в знак подяки" вони обливають ту владу лайном.
Це все нюанси, ких мало. Я вам про загальну схему говорю.а тепер спеціально для профессіаналів, я відкриваю превелику таємницю! є ще й ТОВ, що працює на єдиному податку, а є ще ПП, що працює з ПДВ, і сплачує як ТОВ.