Оффтопики.

Re: Армії та озброєння різних країн

Зато РФ в кризис приложила не мало усилий чтобы спасти эту ничегонестоящую зеленую туалетную бумажку с портретами пиндостанских президентов, вместо того чтобы попросить оплатить чем-то эти бамажки РФ собирает и хранит их на своей територии обеспечивая их своими колосальными ресурсами, поддерживая тем самым могущество Пиндостана.
Ну и кто после этого натуральный "пЕндостан-федераст" ? :mrgreen:
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: О ценностях: советских, демократических, христианских

Різниця в тому, що Святе Письмо (така собі Конституція церкви) закликає садомітів жорстоко карати: «И если кто ляжет с мужчиной, как ложатся с женщиной, – они оба сделали мерзость; пусть будут они преданы смерти, их кровь на них». Тож тут садомію окремих священників можна розглядати як "в семье не без урода" і відповідно карати. В демократії ж все навпаки, згідно
Декларации ООН по вопросам сексуальной ориентации и гендерной идентичности: "Мы подтверждаем принцип недискриминации, в соответствии с которым права человека в равной степени относятся к каждому человеку, независимо от сексуальной ориентации или гендерной идентичности;" Тобто тут відкрито заявляється про рівні права педерастів і нормальних людей. І мужеложство для демократів не є чимось дивним чи таким, що має бути покарано, ні, для них воно є нормою, це для них "в порядке вещей". Вони не розрізняють вже нормальну родин від гомосексуального шлюбу. Навіть більше, у них карають за визнання існування тої різниці.
Ось в чому суть. Бо той, хто бачить, визнає проблему, навіть при її наявності - має шанси на виправлення. Але той, хто проблеми не визнає, хто відхилення вважає нормою - той не має шансів на одужання...
Знаєте, Ви неперевершений майстер, як навішувати на опонента ярличок чи вкладати в його уста від свого імені якісь слова, а потім його ж за це і "розкатувати". Дуже зручно... А ще, і про це говорять інші форумчани, Ви неперевершений майстер, вибачте мені за відвертість, "вмикати дурника".
"Юноша, мнящий ся преподобным" бсв (відомий українофоб та класичний приклад "5-ї колони" від північного сусіда) в черговий раз "засудив підарів", з викладанням цього похабного фото. Мовляв, осуждамс! Я йому навів інформацію про те, що в його любій РПЦ цього грішка теж вистачає, а найрозкрученіший рупор РПЦ Андрій Кураєв без якогось там прихованого сенсу говорить про те, що священник може бути гомосексуалістом. Тому я говорю, що (як кажуть в його любій Росії): "Не с таким ... да в калашный ряд", нехай спочатку покажуть приклад праведності в своїх парафіях, а потім почнуть лізти із засудженням гомосексуалістів в Європі. Ви "включаєте дурника" та починаєте знову свою занудну пісню про гомосексуалізм та демократію (як європейську, так і російську), звинувачуючи при цьому мене. Вибачте, невже я говорив про демократію? В моєму пості йшлося про російську демократію. Це РПЦ демократична установа? Ну-ну... Пояснив спеціально для Вас, про що мій допис... Нате вам другий пост - знову занудна пісня про Європу, про секс-меншини про Декларацію ООН... І знову за цим всім моя провина. Чергове "включення дурника"? Давайте, я вже звик.
І ще, щось там процитували Ви зі Святого Письма? Сипати бездумно цитатками можуть всі. Рекомендую ще раз повернутися до мого посилання на Кураєва і знову його прослухати в оригіналі. Він авторитет в РПЦ, він професор Московської духовної академії, він має наукову ступінь богослова. Вибачте, а хто Ви такий? Ви також визнаний богослов? Ви викладаєте в духовній школі. Сумніваюся. Вибачте, якось протодиякон більший в цьому плані авторитет :mrgreen: Хоча переконаний, що на нього б Ви вилили дуже багато бруду, коли б я про нього висловився позитивно. Це вже всім відомо - "Баба Яга проти!"
А ви також дотримуєтесь декрарацій ООН, також не бачите в цьому проблеми? Чи може ви... ну ето... таво... а? Так ви краще сразу скажіть, щоб ми знали, а то мало лі як воно передається. В цьому питанні, як то кажуть "лечше перебдеть, чем недобдеть"... ;)
Про моє ставлення до цього питання я вже писав, повторюватися не буду. Так само писав, що маю всі підстави звинувачувати Вас в некрофілії (ось так само повішу на Вас ярличок, як і Ви на мене, маю право) - просто нормальну людину має жахати криваві злочини і людиноненависники, що їх вчинили. У Вас же все навпаки - криваві кати - ходять в героях, мільйони жертв - необхідність... Тобто, щось тут не так...
І ще одне... Дивлячись на Вашу т.зв. патологічну ненависть до педерастів згадав один досить таки непоганий фільм - "Краса по-американськи". Там один татечко ось з такою ж ненавистю ставився до геїв, намагаючися прищепити своєму сину правильний світогляд, але застрелив головного героя, коли той відмовив йому в коітусі... :mrgreen: Як то кажуть інформація для роздумів.

Ну, вот с этим я полностью согласен! Молодец!
Діду... Ти був неодноразово зловлений на гарячому, коли тулив своє "дорогенький" куди не слід. Я тобі пояснював, що коли чоловік до чоловіка так звертається, то тут не є привід, щоби замислитися. Було? Атож! ... Чи може надмірне застосування галоперідолу та електрошокової терапії далося навзнаки, порушило гормональний фон і відбулися зміни в організмі певного роду? Краще мовчи!
 
Останнє редагування:

Andy

Well-Known Member
Re: Армії та озброєння різних країн

Ну, если быть точным, то не Россия, а правительство России :)
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: О ценностях: советских, демократических, христианских

А ще, і про це говорять інші форумчани, Ви неперевершений майстер, вибачте мені за відвертість, "вмикати дурника".
Це за думкою ваших "друзів" Гімнаста та Джагера, які, звісно ж ані на йоту не є "відомими українофобами та класичним прикладом "5-ї колони" від північного сусіда"? :mrgreen:

бсв (відомий українофоб та класичний приклад "5-ї колони" від північного сусіда) в черговий раз "засудив підарів", з викладанням цього похабного фото. Мовляв, осуждамс! Я йому навів інформацію про те, що в його любій РПЦ цього грішка теж вистачає
...тобто стали на захист того педераста, якого засудив пан БСВ. Браво! Так тримати!

Ви "включаєте дурника" та починаєте знову свою занудну пісню про гомосексуалізм та демократію (як європейську, так і російську), звинувачуючи при цьому мене.
Якщо ви чогось не розумієте, то це може вам треба щось "вимкнути"?
Я вам намагався пояснити різницю між педорастією окремих священників РПЦ, як явищем, що суперечить основному Закону і поняттям церкви і є по суті злочинним з цьої точки зору та має жорстко переслідуватися, та педорастією німецького міністра, яка гарантована світськими (демократичними, бо якими ж іще, якщо Німеччина є демократичною державою) законами йому як норма і його право і не може утискатися чи каратися. Мова йде не про те, чому закони не виконуються, а про суть цих законів по відношенню до вищезгаданого явища.

Вибачте, невже я говорив про демократію? В моєму пості йшлося про російську демократію.
А що, російська демократія вже не демократія?
Про демократію я казав тому, що Німеччина є демократичною державою і тому її закони, норми, поняття - є демократичними. Чи як я мав іще сказати?

Так само писав, що маю всі підстави звинувачувати Вас в некрофілії
А може "вампіризму"? Може повісите мені ярлика що я вампір? :lol:

просто нормальну людину має жахати криваві злочини і людиноненависники, що їх вчинили.
...а також "нормальна людина" має так боятися смерті, щоб гадити в штані коли на неї наставляють пістолет? Чи може бігати все життя по психологах через те, що довелося вштрикнути ножа в покидька, який намагався вас ним зарізати?

Чергова маячня із циклу "Ляп, аби не мовчки". Звичайно, якийсь маразматик провину за хамовитість та непрофесійність продавщиць "списав" на "демократію і капіталізм", а пан Стейн це підхопив і виклав.
До вашого відома, це матеріал з сайту вашої улюбленої газети Панорама... ;)

К чему все это? Я отвечу. Сегодня любой может заработать себе на колбасу, квартиру, машину, дачу, бананы, Багамы и прочее.
Так, тільки от ковбаса та не дуже їстівна на відміну від радянської.
І як ще ви поясните тоді норми споживання м'яса? В СРСР нічого не було, порожні прилавки і люди їли значно більше м'яса ніж зараз, коли все є і на все можна заробити?

И самое главное - никто не полощет мозги каждый день. И это лично для меня наиболее ценно.
Те, що ви не бачите як вам їх "полощуть" - іще не означає що ніхто цього не робить. Демократичні технології маніпуляції свідомістю тим і відрізняються від тоталітарної пропаганди, що їх не видно і їх значно важче опиратися ніж ідеологічній пропаганді.

Stein,дак давно понятная истинна-загрызать толпой одного.И продавщицы наверняка за 40 годикав или около того,выходцы из советского воспитания "Продторга".
А якщо не за 40, тоді як ви це поясните? Ви ж, здається, не так давно з обуренням розповідали як вам не хотіли показувати сертифікати на яйця в супермаркетах. А супермаркет це, ж вам не який засмалений "гастроном"... ;)
 

Andy

Well-Known Member
Re: Армії та озброєння різних країн

Та кто там его выбирал? Как и у нас Януковича, никто не выбирал а он стал :) В России вообще на выборы люди почти не ходят, смысла нет. Но если для выбора нужно 25% то явится 27% :)
 
Re: Армії та озброєння різних країн

ну так кто ж им дохтур ?

как "скажут", так и будет - зачем законы ?

Вобщем, до сих пор как в совдепии.. ;)
 

Jagger

Повелитель Зерга
Re: Армії та озброєння різних країн

Ну и кто после этого натуральный "пЕндостан-федераст" ? :mrgreen:
Обчитавшиеся пиндосской демагогии с фекалиями в черепной коробке:mrgreen:Те, кому долбанный совок на халявку дал среднее а потом нефиговое высшее, те которых за уши тянули из-за их "происхождения", те которые в силу моральной ущербности не могли достичь своих желаний и развалили страну которую несколько поколений потом и кровью строило. Те которые сейчас предклоняются перед страной у которой президентом был идиот с фамилией из трех букв по середине "У"! Намек, дорогой, понятен?
 
Re: Армії та озброєння різних країн

Обчитавшиеся пиндосской демагогии
какой ? :lol:

те которых за уши тянули из-за их "происхождения", те которые в силу моральной ущербности не могли достичь своих желаний
:mrgreen: дэк, из таких совок и состоял собсна..

и развалили страну которую несколько поколений потом и кровью строило.
И чем же это она их не устраивала ? :cool:

Те которые сейчас предклоняются перед страной у которой президентом был идиот с фамилией из трех букв по середине "У"! Намек, дорогой, понятен?
Он идиот и президент, а кто тогда вы, мсье ? :)
 
Зверху