Відповідь: О ценностях: советских, демократических, христианских
Різниця в тому, що Святе Письмо (така собі Конституція церкви) закликає садомітів жорстоко карати: «И если кто ляжет с мужчиной, как ложатся с женщиной, – они оба сделали мерзость; пусть будут они преданы смерти, их кровь на них». Тож тут садомію окремих священників можна розглядати як "в семье не без урода" і відповідно карати. В демократії ж все навпаки, згідно
Декларации ООН по вопросам сексуальной ориентации и гендерной идентичности: "Мы подтверждаем принцип недискриминации, в соответствии с которым права человека в равной степени относятся к каждому человеку, независимо от сексуальной ориентации или гендерной идентичности;" Тобто тут відкрито заявляється про рівні права педерастів і нормальних людей. І мужеложство для демократів не є чимось дивним чи таким, що має бути покарано, ні, для них воно є нормою, це для них "в порядке вещей". Вони не розрізняють вже нормальну родин від гомосексуального шлюбу. Навіть більше, у них карають за визнання існування тої різниці.
Ось в чому суть. Бо той, хто бачить, визнає проблему, навіть при її наявності - має шанси на виправлення. Але той, хто проблеми не визнає, хто відхилення вважає нормою - той не має шансів на одужання...
Знаєте, Ви неперевершений майстер, як навішувати на опонента ярличок чи вкладати в його уста від свого імені якісь слова, а потім його ж за це і "розкатувати". Дуже зручно... А ще, і про це говорять інші форумчани, Ви неперевершений майстер, вибачте мені за відвертість, "вмикати дурника".
"Юноша, мнящий ся преподобным" бсв (відомий українофоб та класичний приклад "5-ї колони" від північного сусіда) в черговий раз "засудив підарів", з викладанням цього похабного фото. Мовляв, осуждамс! Я йому навів інформацію про те, що в його любій РПЦ цього грішка теж вистачає, а найрозкрученіший рупор РПЦ Андрій Кураєв без якогось там прихованого сенсу говорить про те, що священник може бути гомосексуалістом. Тому я говорю, що (як кажуть в його любій Росії): "Не с таким ... да в калашный ряд", нехай спочатку покажуть приклад праведності в своїх парафіях, а потім почнуть лізти із засудженням гомосексуалістів в Європі. Ви "включаєте дурника" та починаєте знову свою занудну пісню про гомосексуалізм та демократію (як європейську, так і російську), звинувачуючи при цьому мене. Вибачте, невже я говорив про демократію? В моєму пості йшлося про російську демократію. Це РПЦ демократична установа? Ну-ну... Пояснив спеціально для Вас, про що мій допис... Нате вам другий пост - знову занудна пісня про Європу, про секс-меншини про Декларацію ООН... І знову за цим всім моя провина. Чергове "включення дурника"? Давайте, я вже звик.
І ще, щось там процитували Ви зі Святого Письма? Сипати бездумно цитатками можуть всі. Рекомендую ще раз повернутися до мого посилання на Кураєва і знову його прослухати в оригіналі. Він авторитет в РПЦ, він професор Московської духовної академії, він має наукову ступінь богослова. Вибачте, а хто Ви такий? Ви також визнаний богослов? Ви викладаєте в духовній школі. Сумніваюся. Вибачте, якось протодиякон більший в цьому плані авторитет :mrgreen: Хоча переконаний, що на нього б Ви вилили дуже багато бруду, коли б я про нього висловився позитивно. Це вже всім відомо - "Баба Яга проти!"
А ви також дотримуєтесь декрарацій ООН, також не бачите в цьому проблеми? Чи може ви... ну ето... таво... а? Так ви краще сразу скажіть, щоб ми знали, а то мало лі як воно передається. В цьому питанні, як то кажуть "лечше перебдеть, чем недобдеть"...
Про моє ставлення до цього питання я вже писав, повторюватися не буду. Так само писав, що маю всі підстави звинувачувати Вас в некрофілії (ось так само повішу на Вас ярличок, як і Ви на мене, маю право) - просто нормальну людину має жахати криваві злочини і людиноненависники, що їх вчинили. У Вас же все навпаки - криваві кати - ходять в героях, мільйони жертв - необхідність... Тобто, щось тут не так...
І ще одне... Дивлячись на Вашу т.зв. патологічну ненависть до педерастів згадав один досить таки непоганий фільм - "Краса по-американськи". Там один татечко ось з такою ж ненавистю ставився до геїв, намагаючися прищепити своєму сину правильний світогляд, але застрелив головного героя, коли той відмовив йому в коітусі... :mrgreen: Як то кажуть інформація для роздумів.
Ну, вот с этим я полностью согласен! Молодец!
Діду... Ти був неодноразово зловлений на гарячому, коли тулив своє "дорогенький" куди не слід. Я тобі пояснював, що коли чоловік до чоловіка так звертається, то тут не є привід, щоби замислитися. Було? Атож! ... Чи може надмірне застосування галоперідолу та електрошокової терапії далося навзнаки, порушило гормональний фон і відбулися зміни в організмі певного роду? Краще мовчи!