Відповідь: Оффтопики.
Шановний Nahrapov, є у мене до тебе цікава пропозиція, від якої, я гадаю, ти не відмовишся, бо це саме те, що тобі потрібно. Є така браузерна гра
You must be registered for see links
, у якій ти реалізуєшся на всі 100%. Крім того, що з тебе там вийде талановитий журналіст і ти зможеш писати цікаві статті, ти ще й політиком зможеш стати і власником заводів-параходів. Правда не відразу, але з твоєю нахрапістостю, гадаю десь через місяць-два, зможеш і у Президенти там балотуватись.
Шановний Серг теж запрошується, там ще й мисливці на мультів потрібні
. Бо правила там суворі, 1 людина - 1 е-громадянин, а Нахрапов обов'язково собі, як завжди, 10 понастворює і його до бану відправлять, але ж для цього комусь треба про нього адмінів попередити
.
Всі інші теж запрошуються, там теж є політика, але не та що у реалі
. Хоча срачі ті ж самі. До того ж там зараз потрібні українці в е-Україні, бо дуже багато малоросів
.
Зареєструвавшись за
, я відразу буду у переліку ваших друзів і допоможу, чим зможу. За
зареєструєтесь без мене.
Ну і щоб вас ще зацікавити, ось
:
"
Привет новичек. Не знаю как ты сюда попал, но сразу хочу предупредить - поляки и румыны захватили Украину, и через своих марионеток пытаются поставить ее на колени. Они засели в трех партиях: Independent Ukraine, OYH и Ukrainian Republican Party. Пусть тебя не смущает присутствие слова "украинская" в их названиях. Они хитры и беспринципны. Там много поляков знающих украинский язык, и они будут убеждать тебя что они школьники из Ивано-Франковска или студенты из Львова. Не верь им! Только в Ukrainian Democratic Party или United Ukraine ты сможешь найти украинцев, думающих о Украине в первую очередь, а не об интересах Польши и Румынии. Вступай в эти партии, и все будет Донбасс!"
.