Оффтопики.

Z3RG

Забанен
На колготки )) Не дают-с :))) вот в чем вся беда ). Нахрапов, почему извращенец? Да только извращенцу придет идея торговать колготами ))) (ибо снятся...одетыми на предмет вожделения, см. на один пост выше :) ) Придумал бы что торгуешь шаурмой (какой колорит - впаривать дохлых кошаков за бабки, так что перепрофилируйся пока не поздно).
 

Nahrapov

Буржуй и учёный
Да только извращенцу придет идея торговать колготами
Не скажи, дорогой. Любой товар, который даёт неплохой навар, достоин уважения у буржуя. Даже те товары, которые продаются в ....шопах. Торгаш при этом находится на работе, а покупатели уж пусть фантазируют шо угодно. Будь серьёзнее. Понял?
Билли
Тебя,Нахряпов,я бы назвал "эпистолярным онанистом"
Привет, Билли. Ты не прав.
А может, мне за мой эпистолярный труд платят неплохие бабки!
Я ж не буду раскрывать всех своих секретов!
 

Nahrapov

Буржуй и учёный
Супчик
Это один и тот же человек.
Можешь позвонить ему по телефону... и убедиться
Супчик, позвонил по указанному выше тобой телефону, который, как ты пишешь, принадлежит Дворянину и... не убедился! Кто-стал меня матюкать густым державным тоном. Сказал, шо даст мне такого супчика, шо мало не покажется. Так шо ты, по-моему, жжошь. Я даже заподозрил, шо ты и есть тот самый фрукт... который тут воду мутит. Наверно, ты таким макаром пытаешься на чужом горбу прорекламировать свои убогие буржуйские услуги, да так, шоб уйти от налогообложения. Но ничего, я на тебя натравлю ещё соответствующие органы.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Оффтопики.

Ггг, освежу память - Сумчатая.. и др. чего мне стоило ее изжить?
:lol:

тех кто пишет в теме "Баны" за исключением администрации форума и модераторов\помощников ждет бан, но товарищь Нахрапский там писал без малейших последствий
:) хтось щось проспав.

этот весь троллинг - проделки администрации,
Ага. Засумували модератори, вирішили собі геморою створити. Сирожа, ти тоді ще скажи що і ти, такий впертий, теж "проделки администрации".
Припиняй. Тримався жеж майже місяць, і знову починаєш.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Оффтопики.

Шановний Nahrapov, є у мене до тебе цікава пропозиція, від якої, я гадаю, ти не відмовишся, бо це саме те, що тобі потрібно. Є така браузерна гра , у якій ти реалізуєшся на всі 100%. Крім того, що з тебе там вийде талановитий журналіст і ти зможеш писати цікаві статті, ти ще й політиком зможеш стати і власником заводів-параходів. Правда не відразу, але з твоєю нахрапістостю, гадаю десь через місяць-два, зможеш і у Президенти там балотуватись.
Шановний Серг теж запрошується, там ще й мисливці на мультів потрібні ;). Бо правила там суворі, 1 людина - 1 е-громадянин, а Нахрапов обов'язково собі, як завжди, 10 понастворює і його до бану відправлять, але ж для цього комусь треба про нього адмінів попередити ;).
Всі інші теж запрошуються, там теж є політика, але не та що у реалі ;). Хоча срачі ті ж самі. До того ж там зараз потрібні українці в е-Україні, бо дуже багато малоросів :).
Зареєструвавшись за , я відразу буду у переліку ваших друзів і допоможу, чим зможу. За зареєструєтесь без мене.

Ну і щоб вас ще зацікавити, ось :
"Привет новичек. Не знаю как ты сюда попал, но сразу хочу предупредить - поляки и румыны захватили Украину, и через своих марионеток пытаются поставить ее на колени. Они засели в трех партиях: Independent Ukraine, OYH и Ukrainian Republican Party. Пусть тебя не смущает присутствие слова "украинская" в их названиях. Они хитры и беспринципны. Там много поляков знающих украинский язык, и они будут убеждать тебя что они школьники из Ивано-Франковска или студенты из Львова. Не верь им! Только в Ukrainian Democratic Party или United Ukraine ты сможешь найти украинцев, думающих о Украине в первую очередь, а не об интересах Польши и Румынии. Вступай в эти партии, и все будет Донбасс!"
:).
 

les

ЭГОЦЕНТРИСТ
Жгите товарище, жгите, пойду зарегюсь наверное в игру
 

Nahrapov

Буржуй и учёный
КОСТа
Шановний Nahrapov, є у мене до тебе цікава пропозиція, від якої, я гадаю, ти не відмовишся, бо це саме те, що тобі потрібно. Є така браузерна гра eRepublik, у якій ти реалізуєшся на всі 100%.
Зареєструвавшись за цим лінком, я відразу буду у переліку ваших друзів і допоможу, чим зможу. За цим зареєструєтесь без мене.
Спасибі за пропозицію, але, ознайомившись з, так би мовити, духом запропонованої гри, я "не вдохновился". Не буду говорить о причинах "невдохновления", но это так.
Вообще-то мне неплохо и здесь. Народ, хоть и ворчит иногда, но, как мне кажется, уважает меня за скромность и необычную прямоту комментариев.
Шо касается моей многоликости, то ни один форумчанин, включая начальство форума, НЕ ДОКАЗАЛ этого! Согласись.
На самом деле я не n-един, а однолик, бо горд и авторитарен.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Оффтопики.

Спасибі за пропозицію, але, ознайомившись з, так би мовити, духом запропонованої гри, я "не вдохновился". Не буду говорить о причинах "невдохновления", но это так.
:(. А я гадав ти крім створення якихось віртуальних образів, ще, хоча б, у віртуальному світі зможеш себе проявити. А ти виявляється, не лише базикало, а ще й слабак. Ну що ж, намагайся і далі тут тролліти, але всі тепер знають, хто ти є.
 

yakshi

posthuman
А я гадав ти крім створення якихось віртуальних образів, ще, хоча б, у віртуальному світі зможеш себе проявити
то пан главврач хотив нахрапова до cэбэ у наймыты

Ну що ж, намагайся і далі тут тролліти
тут все троллят, но я должен признать, что у нахрапа это получается лучше всех
 

Nahrapov

Буржуй и учёный
КОСТа
А ти виявляється, не лише базикало, а ще й слабак.
Коста, я дійсно не хочу зникати з цього форума, бо поважаю людей, які тут "ошиваються". Також поважаю адміністрацію сайта на чолі з шановним паном КОСТой. Справа також у тому, шо я успішно "ошиваюсь" ще на кількох форумах. Тобто мені нелегко тягнути ще один форум. Треба ще й час заробляти на життя, на хліб не тільки з молоком, але і з медом, та кормити 17 своїх наймитів, а також вчити уму-розуму своїх опонентів. Пробач.
 
Зверху