Оффтопики.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Оффтопики.

Фокс Малдер, с твоим ником только и делать, что срывать покровы.
яви же нам нахрапова во плоти!
...
Не знаю, що і сказати з цього приводу... :( Хтозна, що це було за явище... По черзі:
1) А що можна сказати про Ваш нік? Вибачте, не знаю з ким говорю - чи то з хлопчиком, чи з дівчинкою. Бо бачу таке собі позастатеве створіння, рожевеньке "емо"...
2) Можна було б розказати про правила етикету та норми, яких дотримуються виховані люди у спілкування з незнайомими, але бачу, що в цьому випадку це буде зайвим. Якщо не помиляюся, то Ви з категорії осіб, для яких норми правила (як і закони) не писані. Наскільки я розумію, то подібна манера спілкування з незнайомими є звичайною спробою заявити про себе та самоствердитися, переконати інших в своїй значимості... Продовжуйте!
3) Щодо Нахрапова (іже с нім)... Для чого його являти? Ви не знаєте цю
особу, вірніше групу осіб? "Група товаріщей" - так за часів "совка" підписувалися анонімки та некрологи, так намагається постати перед нами і ця персона... Так ось, повертаючись до наших ... до Нахрапова та його іпостасей. Це такий собі блазень, що намагається перетворити на фарс своєю присутністю цей форум і не лише цей... Не маючи повної змоги реалізувати свій "талант" борзописця в місцевій "газєтьонкє" він продовжує шукати глядачів. За допомогою створених образів примітивного буржуя Нахрапова, "шляхетного" Дворнягіна, Єврея, "триклятого комуняки Джугашвілі" він намагається перетворити в сміховисько це скромне зібрання, хоча таланту його не вистачає навіть на чверть Петросяна... З поміж його образів можна ще було б назвати якусь там леді, лікаря психіатра, що намагався того ж таки Нахрапова нагодувати галаперідолом, дідугана-претендента на мерське крісло, але не варто на те витрачати час та згадувати всі його ніки... Цей клоун всім тут встигнув остогиднути, викладаючи свої флудові пости, полемізуючи з собою таки рідним, надаючи собі гарному титули, нагороди та місця в органах влади... Хоча є сподівання, що врешті процес зайде досить таки глибоко, і всі іпостасі почнуть врешті погрожувати одна одній, а потім і впритул наблизяться до з'ясування конфліктів у більш видовищний спосіб: скажімо буржуй спробує натовкти пику своєму класовому ворогу - триклятому комуняці Джугашвілі, а нащадок давнього роду Дворнягін, з присутнім всім "білим кісткам" та "блакитним кровям" антисемітизмом спробує помститися Єврею за проданого Христа, за продану Росію, за кров християнських немовлят, за розстріляного царя-батюшку тощо. І якщо нам поталанить, то ми зможемо побачити у фіналі битву переможців цих пар. Цікаво, на кого б поставили форумчани в цих поєдинках, та хто б за їх думкою вийшов би до фіналу...
Про Нахрапова досить, він не заслужив, щоби про нього так багато говорили... Сподіваюся, що хоча б деякі з моїх слів все таки дійдуть до
Вас, та Ви зробите висновки. Хоча, як казали древні римляни: "Contra spem spero".
 
Останнє редагування:

yakshi

posthuman
Фокс Малдер, выдыхай
ты закинул человеку предъяву за обрыганство и мужеложство и таки съезжаешь с базара на свою показную воспитанность. а мне вот интересно, предъява-то нехилая:?

я всегда подозревал, что увлечение разными секретными материалами доведёт до паранойи. шути про галаперидол да не зарекайся :mrgreen:
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Оффтопики.

Дивно. Якщо судити з аватару, то рожевеньке "емо"... Якщо з манери спілкуватися - то п'ятикласна освіта, "сємачкі", Міха Круг в мп3 форматі на мобілі, спортивний костюм та "рижьо" на шиї...
Справді, не варто було сподіватися ...
 
Останнє редагування:

yakshi

posthuman
Фокс Малдер, право, мусье, оставьте же наконец эту пошлую однобокую риторику. даже город сумы уж давно не тот.
а если я вам скажу, что я мультиник гр. нахрапскага, вы мне поверите? или мне подождать, пока вы сами меня разоблачите?
и таки да, вы безмерно правы, я увлекаюсь эмо - эффективными микроорганизмами.
да и футболочка розовенькая моя есть, встретите в городе - всенепременно подходите, познакомимся-пообщаемся. спешу вас заверить, это нисколько не угроза, господь спаси!
за сим разрешите откланяться.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Оффтопики.

...а если я вам скажу, что я мультиник гр. нахрапскага, вы мне поверите?
Ні, не повірю. З тієї причини, що, яка користується мультиніками сімейства нахрапових досі не вживала подібну лексику. Поки що... Хоча, часи змінюються, а з ними змінюємося і ми...


встретите в городе - всенепременно подходите, познакомимся-пообщаемся. спешу вас заверить, это нисколько не угроза, господь спаси!
за сим разрешите откланяться.
Не переживайте, не бачу поки що приводів лякатися... Бувайте.
 

yakshi

posthuman
давайте лучше за нахрапова посплетничаем. вот тут многие утверждают, что он, дворянин и еврей это одно лицо ирл. у меня есть большие сомнения: либо он весьма одарённый писатель, либо паранойя заразна. он еще якобы и журналист - дайте почитать, проведём лингвистическую экспертизу.
какой же он, нахрапов-дворянин-еврей:? и почему на его жыыырный троллинг как пацаны ведутся столь грамотные и воспитанные джентельмены:?
 

yakshi

posthuman
ну тогда уж 1,5 гэпрон.

писать от лица разных личностей может или пейсатель или шыз, но на последнего он явно не тянет, даже дворянин не тянет, хотя современная физика она такая, да...
 

Nahrapov

Буржуй и учёный
мой прапрадед был наследным князем урусовым,
а прапрадед по другой линии был польский шляхтич,...
это ваше дворянство, оно до добра не доводит...
А мой прадед был простым рабочим, строил Днепрогэс, ходил в фуфайке, даже сидел два месяца за какое-то хулиганство.
А прадед по другой линии был неслабым торгашом-спекулянтом, сумел вступить в партию...
Я благодарен Дворянину чистых кровей, шо он дал мне в виде исключения возможность приобщиться к блестящим потомкам дворянской элиты.
 

Dvoranin

Учёный
и почему на его жыыырный троллинг как пацаны ведутся столь грамотные и воспитанные джентельмены
Этого эмам не понять.Спасибо за комплимент, что троллинг у нас не худой...
даже дворянин не тянет
Что не тянет? Баржу бурлацкую? Нет, не тяну, т.к. её за меня тянут мои бурлаки.
современная физика она такая, да...
Физика всегда ОДНА: что современная, что двести лет тому назад (сразу видно, в каком классе товарисчь ЭМОкид).Меняется только отношение общества к очевидным вещам и ко-во открытых Законов.
Я благодарен Дворянину чистых кровей, шо он дал мне в виде исключения возможность приобщиться к блестящим потомкам дворянской элиты.
Рад, весьма рад, что не ошибся в государе.Будем повышать...
 
Зверху