Відповідь: Re: Оффтопики.
Фокс
Ату их, Нахраповых, ату! Геть з форумів! Тов. Фокс, Вам поручение. Возглавьте, пожалуйста, на форумах Движение "АнтиНахрапов". Впрочем, Вы его уже возглавили.
Ваш искрометный юмор, острая сатира, блестящее знание Державної Мови - залог конечного успеха започаткованного Вами "Движения".
Діду, а ти сьогодні на процедури з електрошокотерапії ходив? Складається враження, що ні. Бо вже мене записав в антинахрапівський рух та поставив мене таки на чолі таки цього руху проти тебе. Я обдумаю твою пропозицію, але ти кажи, на скількох форумах ти встиг напаскудити? Я поки що бачив твої "витвори" лише на сумських ресурсах:
You must be registered for see links
,
,
,
,
.
Як на мене - дрібно. Вже час виходити на загальноукраїнський рівень. А там, дивись, і в сусідні країни можна буде тебе експортувати, а там і міжнародні форуми треба буде завойовувати (аби на сумських менше крутився). А тоді вже можна буде і створити міжнародну антинахрапівську коаліцію...
А поки що ти, вибач, до міжнародного рівня ще не дотягуєш. Тебе, правда, потихеньку навіть
, але поки що записують в жанр досить таки не зовсім дворянський і навіть не буржуйський...
P.S. Де той онук зі своїм електрошокером. Діду вже зовсім зле...