Задам вам кілька запитань, маю надію що ви хоча б на декілька з них зможете відповісти…
Шановний, на відміну від вас, популяризацією організації я займаюсь у окремо виділеній для цього темі.
Цікаво ви взагалі то розумієте що пишете? (1)
Просто тепер ви своїм «на відміну від вас» натякаєте, що я займаюсь популяризацією політичної організації… можна запитати якої саме?
Підписуватися за всих - щонайменше не етично.
Непотрібно тільки наклепи робити! Я ні за кого не підписувався!!! А висловив лише своє припущення стосовно підтримки вашої ідеології!
Я бачу ви й досі не навчилися їх розрізняти. І ваша фраза це ясно доводить
А перекручувати і виривати з контексту слова це дуже етично…
Іран не має тактичних ядерних боєголовок, але має т.з. "брудну ядерну бомбу" і цього вже достатньо.
Звідки такі відомості? Працюєте в розвідці? Є підозри що Іран має брудну ядерну зброю, але доказів цього немає ні в кого… звісно ж окрім вас…
Знаєте, на це є дуже гарне висловлювання сенатора від Міссісіпі Теодора Г. Білбо:
Цікаво що це сказала людина, що тим чи іншим чином представляє владу США… багатонаціональну країну… цікаво про яку саме кров йшла мова?.. і чи ви в тому розумінні нам подали в якому висловлював автор…
Негр ніколи не буде українцем. Своїми роздумами ви нагадуєте мені "ефіопа" з гарного російського фільму "Жмуркі", який весь час розповідав що він "русскій"...
Взагалі то про африканців ви завели розмову… я ж лише говорю що темношкіра людина з паспортом громадянина України, має такі ж права як і українець з тим же паспортом!... і що дитина українця, навіть якщо на половину, має такі ж права як і дитина етнічного українця…
Мені цікаво, (2)
як саме ви збираєтесь боротися з міграцією? (3)
Куди ви подінете тих мігрантів що наплинули на Україну? І найголовніше запитання… 4)
як ви заборонити українцям стосунки з нац. меншинами???
Бо ви лише й вмієте обхаювати чужі думки, а самі ж навіть не маєте своїх в донному питанні…
Я твого трохи дитячо-наївного підхіду до питання не підтримую, але те, що по сутті висловлюєш, підтримую. Самому шкода тільки часу витрачати на такі довгі опуси.
У нас різній підхід, не через вікову різницю, чи оптимізм… а саме через те що виховувались ми в різні часи, різними ідеологіями… В СССР все трималось на страху:
Павличко Дмитро : "Коли помер кривавий Торквемада..."
Коли помер кривавий Торквемада,
Пішли по всій Іспанії ченці,
Зодягнені в лахміття, як старці,
Підступні пастухи людського стада.
О, як боялися святі отці,
Чи не схитнеться їх могутня влада!
Душа єретика тій смерті рада -
Чи ж не майне де усміх на лиці?
Вони самі усім розповідали,
Що інквізитора уже нема.
А люди, слухаючи їх, ридали...
Не усміхались навіть крадькома;
Напевно, дуже добре пам'ятали,
Що здох тиран, але стоїть тюрма!
Звичайно не важко здогадатися про кого йде мова… Мені ще й розповідали, що приходили навіть в школи, дивитися як себе веде народ, діти… а вчителя бігали, і шептали дітям… Плачте, плачте…
Після ж розвалу СССР, з’явилась деяка вседозволеність… зник страх… довго не буду писати… але зараз і так все видно… коли моральні цінності відходять на другорядний план... лишень гляньте на чиновників… хабарництво… але це пів біди… біда в тому що те покоління виховує, ще більш аморальніше покоління ( життя людини нічого не варто, вкрасти то є святоє діло, лише одні гральні автомати, алкоголізм та наркоманія…чого вартий лише вандалізм на кладовищах скоєний неповнолітніми) … вважаю, що лише політика держави це у змозі виправити… але кому до цього.. лише дитячим, наївним…