Re: Відповідь: Re: Якби СРСР не розпався?
Типичный ответ страуса ,прячущего голову в песок от конкретных вопросов и реальных проблем...
А ви розмовляли зі страусом? А потім говорите що думки інших «бред»… але мене обурило інше!!! А саме! ДЕ ВАШЕ КОНКРЕТНЕ ЗАПИТАННЯ?? до мене на яке я відповідав???? Знаєте як це називається?... я думаю не варто говорити в слух… банальне перекручування, і поливання брудом інших форумчан!!!
Такие слова будите говорить в загробном мире(если он конечно есть)там действительно не надо ни есть ни пить,прикрывшись листом фигового дерева..
фиГового дерева? Г-К? якщо вже й вірити в загробне життя… то потрібно думати й в цьому житті… бо можна й потрапити не лише до гаю з якимись там деревами, а й в киплячий чавун … бо думаючи лише про хліб недалеко туди й потрапити…
А пока живем на земле,состоящие из крови и плоти ,то надо думать и о хлебе насущном. ..
Саме так і думають більшість українців… і починається хабарництво, брехня, крадіжка… і недалеко й до вбивства.. От приклад новин! В Чернігові біляші робили з собачого фаршу… цікаво вони думали про своє власне збагачення, чи про українців??? Далі Зварич… виносячи неправдиві вироки він піклувався про Україну? Чи про свої власні матеріальні бажання?... наприклад силоміць, захопили державну будівлю 2007р…. таких прикладів сотні тисяч…
Але я ж говорив що вільній людині головне свобода… про пташку і золоту клітку нічого не чули?... Погляньте, наприклад «бомжі» вони ж не йдуть до спецприютів, або ж до в’язниці, хоча там би безкоштовно годують, і повірте набагато краще ніж він знайде на вулиці.. але їм важливіша свобода…. Так і патріотові… важливіша свобода, аніж дешевий газ, або ж привабливі кредити…
Или может вы инопланетянин и к вам это не относится? ..
Ви уфолог? Впевнені що інопланетяни не харчуються?...
Ответ я написала выше,надеюсь повторно объяснять не надо.
.. нажаль я не знайшов відповіді «више»… пояснювати нічого й непотрібно… було конкретне запинання… так або ні…. Ви ж уникаючи відповіді почали…… «кращій захист - атака»…
П.С прохання модераторів не видаляти одразу коментар, хоча б до прочитання його моїм опонентом… прошу вибачення за оффтоп..