"Мови" та "языки".

• Автор теми Shurik-best
  • Дата створення

Дубляж фільмів якою мовою вам більш подобається?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    578

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Зверюга сказав(ла):
Шановний, російська мова бере свої слова у татар більш ниж 90%! І жодного разу у слов’ян!
Вчитайтесь. Тут написано, что больше чем в 90% русский язык берёт слова у татар. Правдивось этого пусть остаётся на совести Зверюги. А вот то что у славян не берёт, так смысла нет, там или тоже заимствованные из других языков слова будут, или практически те же самые что и в русском.

З

Зверюга.ua

Guest
KOCTa сказав(ла):
Вчитайтесь. Тут написано, что больше чем в 90% русский язык берёт слова у татар. Правдивось этого пусть остаётся на совести Зверюги. А вот то что у славян не берёт, так смысла нет, там или тоже заимствованные из других языков слова будут, или практически те же самые что и в русском.
Гаразд. Але тоді поясніть мені таку дуже цікаву річ. Чому ці "брати" не розуміють мови Білорусів, Поляк, Українців??? Наприклад мені всі ці мови зрозумілі і дуже схожі, а от кацапи кажуть що їм краще на "Новозиланском"

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Ну, дак ні в мові ж справа. Мож вони не розуміють, того шо не розуміють? А може брешуть. От, якщо на тараміріканській вони зовсім ні як не бє ні мє, вона їм і ні смішна. А от українська їм чомусь дуже смішна. Ну, чім би дітя не бавилася, яби не плакала.

Mammoth

evil
Модератор
Зверюга сказав(ла):
а от кацапи кажуть що їм краще на "Новозиланском"
Уважаемый, ни разу не слышал таких заявлений от кацапов. Может быть укажете источник своей информации?

З

Зверюга.ua

Guest
Mammoth сказав(ла):
Уважаемый, ни разу не слышал таких заявлений от кацапов. Может быть укажете источник своей информации?
Мдя.... Я їхав з Курська у Суми і у автобусі одна жіка підняла такий гвалт, коли її запропонували заповнити вїздну картку. А треба було лише заповнити на англійській чи українскій мові! І таке було завжди коли кацапи перетинають кордон з Україною! Я цьому не однин раз був свідком!

З

Зверюга.ua

Guest
Hed1N сказав(ла):
понимать и писать
разные вещи
Ну тиж кежеш що мови схожі! А у нас тільки чотири літери відрізняються... Чому тоді не написати англійською, якщо не розумієш українську??? Тут шановний справа в іношому.... Саме відношення до країни... Чи ти вважаєш що "великий и могучий" кожен на землі повинен знати????

Mammoth

evil
Модератор
Зверюга сказав(ла):
Мдя.... Я їхав з Курська у Суми і у автобусі одна жіка підняла такий гвалт, коли її запропонували заповнити вїздну картку. А треба було лише заповнити на англійській чи українскій мові!
Ну так никто же не говорил, что на каком угодно, только не на украинском.
P.S. Cтранно как-то выходит - при пересечении границы России с Украиной заполнять на украинском или английском.

З

Зверюга.ua

Guest
Mammoth сказав(ла):
Ну так никто же не говорил, что на каком угодно, только не на украинском.
P.S. Cтранно как-то выходит - при пересечении границы России с Украиной заполнять на украинском или английском.
Небачу тут нічого дивного. Наприклад чому коли ти перетинаєш кордон з Польщею ти заповнюєн міграційну кртку польською чи англійскою. А при вїзді до тієї росії я жодного разу не бачів щоб у цій картці була українска мова. Так чому коли вїджають до нас, буть то рускій чи убек, обов’язково повинна бути їх мова у офіційних докементах???

З.І. І та жінка валувала що її краще на "новозиландском" ніж українською!

Mammoth

evil
Модератор
Зверюга сказав(ла):
Небачу тут нічого дивного. Наприклад чому коли ти перетинаєш кордон з Польщею ти заповнюєн міграційну кртку польською чи англійскою. А при вїзді до тієї росії я жодного разу не бачів щоб у цій картці була українска мова.
Мне странно почему не заключили до сих пор двусторонний договор о возможности заполнения карточек на украинском, русском или английском.

Зверюга сказав(ла):
З.І. І та жінка валувала що її краще на "новозиландском" ніж українською!
Не суди по одному человеку о всем народе. У меня есть знакомые в России, корни у нашей семьи сибирские, и никто из родственников и знакомых пренибрежительно или уничижительно к украинской культуре не относился, хотя они в основном негативно относились к оранжевой революции.

Зверху