Пожелания игроков для шарда Free SE Shard

Ali

Member
А коли буде готовий клас Магів? Ти вже почав над цим працювати, чи це лише в планах?

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Пожелания игроков для шарда Free SE Shard

Поки що у планах, але там складніше за все це з квестами переходу. Обговорення і плани по класам були на форумі шарду, але я щось сам туди потрапити останім часом не можу, тому і Вас поки що туди не відправляю.

Re: Відповідь: Пожелания игроков для шарда Free SE Shard

Поки що у планах, але там складніше за все це з квестами переходу. Обговорення і плани по класам були на форумі шарду, але я щось сам туди потрапити останім часом не можу, тому і Вас поки що туди не відправляю.
опять проблемы с компом (

dzehv

Active Member
Модератор
Костя, не забудь про гильдвары. Первоочередная задача! Цена отказа пусть пока будет миллион. На раздумья принимаемой стороне отвесим неделю.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Створив для обговорення змін у міжгільдових відносинах окрему тему. Відповідь там.

Ali

Member
Костя, потребление маны, для нинзи очень большое. 35 маны на один удар, темболее что повреждение от него не критическое-это сильно много для воина.

Ali

Member
ну там для всего почти потребление маны завышено мне кажется...

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Створив на цьому форумі гурт "Ультіма Онлайн. FSE Shard.". Кого тут зустрічав - надіслав запрошення. Інши бажаючи пишить мені у ПП. І не питайте, навищо я цей гурт створив :) і що він дає. Я не знаю :)

Зверху