НОВИЙ МАЙДАН ???!!!

ЯК ВИ ГАДАЄТЕ? ЧИ БУДЕ НОВИЙ МАЙДАН???

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    80

Merime

New Member
Новий майдан має бути і він буде! Він власне нікуди і не зникав. Майдан - це ми! Ми змогли вийти тоді, вийдемо і зараз, і стільки разів, скільки буде треба для того, щоб ми вже перестали чекати доброго царя, який "по щучьему велению, по моему хотению" зробить для нас чудо і у всіх буде "скатерть-самобранка". Усі ці скандали, диспути - це процес формування громадянського суспільства, яке в Європі вже закінчилось давно, а в нас ще тільки починається.

Fanat-SS

White Power 88
Я вважаю, що на майдан ми вийдемо в будь-який момент, але при умові єдності і швидкої пропаганди. Але , на мою думку , не зараз, дочекаємось виборів, зробимо національний свідомий вибір і подивимось як надалі будуть виконуватися 10 кроків на зустріч людям. Мені здається, шо нова влада зможе нормально працювати лише при новому парламенті, де не буде різних продажних шуфричей, симоненків, лапінів, дашутінів та царенків, який, доречі, за 4-роки не спромігся виступити ні з одним законопроектом!!!!!!!! Необхідно, щоб в парламенті була демократична більшість з демократичною опозицією, щоб не було ганебних блокувань трибун різними ПР,СДПУ=0, комуністами, коли необхідно приймати важливі для економіки країни рішення. Опозиція має бути національно свідомою, а не купкою ворюг, що бояться втратити надприбутки. Я вважаю , що не один директор заводу не має бути в парламенті, бо саме вони заблокували стільки потрібних для України законів. Завжди відмазуються захистом внутрішнього виробника. а насправді думають про те, як буде важко вкрасти при нових законах!!!

Fanat-SS

White Power 88
На мою думку було б ідеально,якщо б в парламенті було: 40% - НСНУ, 40% - БЮТ та по 20% соціалісти та націоналісти. Нехай у кожного свій шлях до розвитку країни, але як кажуть "в споре рождается истина". Вони зможуть контролювати один одного і не даватимуть красти, на мою думку.

Fanat-SS

White Power 88
Але здається , шо донецькі знов будуть голосувати за ПР, а нетямущі та бездумні пенсіонери за комуну :_( .Цього не можна допусти, бо тоді ці вибори стануть новим приходом старої банди на чолі медведчуків,кравчуків, можливо і кучмів. Це моя власна думка і прогноз. Хто що-небудь скаже з цього приводу????

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Я вважаю, що є тема "Кем должны быть наши депутаты", і це кращє обговорювати там.

Fanat-SS

White Power 88
Kosta, я лише розповів в більш широкому розумінні, чому на даний момент новий майдан не потрібен.

Fanat-SS

White Power 88
Залиш свої маніакальні замашки!!! Краще пограйся в GTA San Andreas або CStrike :) Якщо тобі не потрібен майдан , то ти або:
1. Москаль
2. Або не розумієшся в політиці і не є патріотом країни.
3. Або боягуз, який боїться висловити свій протест за допомогою Майдану

Д

Доктор

Guest
потрібен майдан за нормальне життя, а не проживання в злиднях :eusa_wall

Firefly

Оптимист
Вставлю и свои 5 копеек :) Майдан, как некоторые выражаются,возможен лишь в том случае если его опять поддержит США, как осенью прошлого года. Тогда ведь тоже у Кучмы и Януковича были мысли разогнать всех, но один лишь звонок Кучме из США, несколько хороших слов о будущем нашего бывшего президента, и Кучма забыл даже об этой мысли. Ведь как легко фактически, без борьбы, он начал отдавать свою власть после начала "помаранчевої" революции. Так вот если бы не открытая поддержка США Ющенко и прочей помаранчевой компании, то был бы майдан раздавлен танками, расстрелян с автоматов, и поверьте мне никто бы не плакал о нас в Европе. Хотите аналогий, вспомните 93 год в России, и расстрел из танков Парламента, по приказу «демократа» Ельцина. Так вот тогда погибло около тысячи человек (хотя точно не помню), но США и Европа молчали, и никто о защите прав и свобод не заикался. Почему? Да все только потому, что США выгоден был Ельцин и все… Простая истина - в нашем однополярном (теперь уже без СССР) мире, тот прав, чьи политические взгляды поддерживает США, и горе тому кто противится этому. «Майдан» возможен, но только НЕ против Ющенко, пока по крайней мере его поддерживает США. Так как в противном случае, устроят непослушным «Варфоломеевскую ночь», и никто об убитых не вспомнит, ибо Ющенко защищал демократию, а те кто выступит против него всего лишь террористы или сепаратисты(для таких у США есть целый набор терминов). Да и демократия это всего лишь миф, который внедряется в массы через телевизор, газеты, и т.д. и т.п, а на самом деле, как показывает история, под пеленой демократии происходили подлые и жестокие преступления против человечности.

З.Ы. Только не надо меня называть «москалем», «трусом» и т.п. оскорблениями. Я – УКРАИНЕЦ, который поддерживал Ющенко, в т.ч. и на «Майдане» в Сумах , но быстро разочаровался в новой власти, потому что она никак, как оказалось, не лучше старой
(а последние скандалы тому подтверждение).

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Firefly сказав(ла):
Так вот если бы не открытая поддержка США Ющенко и прочей помаранчевой компании...
Чому дехто знає більше, ніж інші? Поділіться фактами. А то відкриту підтримку я бачила з боку Кремля, а не Пентагону.

Зверху