Я вважаю, що на майдан ми вийдемо в будь-який момент, але при умові єдності і швидкої пропаганди. Але , на мою думку , не зараз, дочекаємось виборів, зробимо національний свідомий вибір і подивимось як надалі будуть виконуватися 10 кроків на зустріч людям. Мені здається, шо нова влада зможе нормально працювати лише при новому парламенті, де не буде різних продажних шуфричей, симоненків, лапінів, дашутінів та царенків, який, доречі, за 4-роки не спромігся виступити ні з одним законопроектом!!!!!!!! Необхідно, щоб в парламенті була демократична більшість з демократичною опозицією, щоб не було ганебних блокувань трибун різними ПР,СДПУ=0, комуністами, коли необхідно приймати важливі для економіки країни рішення. Опозиція має бути національно свідомою, а не купкою ворюг, що бояться втратити надприбутки. Я вважаю , що не один директор заводу не має бути в парламенті, бо саме вони заблокували стільки потрібних для України законів. Завжди відмазуються захистом внутрішнього виробника. а насправді думають про те, як буде важко вкрасти при нових законах!!!