Друзья мои!покатайтесь по Украине, посмотрите как города такие же как Сумы строятся и развиваются. а вы уперлись в этот парк, он скоро загниет если не вложить в развитие прилегающих територий. СТРОИТЬ НАДО ПО ЛЮБОМУ!!!СПОРИТЬ НЕ О ЧЕМ!
Шановний, покатайтесь по Європі. Я гуляв на тому тижні у Варшавському парку. Уявіть, що немає жодного комерційного об'єкта, спортивної споруди чи навіть качелі-каруселі. Лише алеї, оригінальні ліхтарі, система каналів, скульптури та павліни, які гуляють алеями. І ніхто не збирається нажитись з цієї території, бо це місце відпочинку варшав'ян. Я був в інших містах, менших за Суми. Там є парки як виключні зони відпочинку, в які вкладає місто гроші, не плануючи нажитись на тому.
Это же не борделей понастраивали!
Це ще не відомо, що там буде. Від цих ділкив можна чекати всього - наприклад використання запланованого готелю під щось неспортивне.
Я считаю, что стадион должен быть в парке, только при условии что выберут нормальное место, и его строительство не помешает парку вцелом.
Гадаю, що це нереально. Такий невеличкий парк, який є зоною рекреації, несумісний із забудовою спортмайданчиками. "Ювілейний" не влився в контекст парку, а забрав його частину і навис над ним непропорційною спорудою. З іншого боку його затиснуть нові спортмайданчики, між якими парк потрапить "в просак", як казав Міхалков у фільмі "Жмурки" (з тим самим значенням).
Нада строить и развивать город как можно больше и быстрей!а то скоро превратится этот прекрасный город в колхоз!колхознков на улицах и так уже выше крыши!
Наприклад, відбудувати парк як парк, як зону відпочинку з клумбами, алеями, ставочками і лебедями. А стадіон побудувати в іншому місці. Невже в місті немає іншого місця?
И я думаю, пускай будет стадион в парке. .. Хоть какаято радость будет... Ато приходиш в парк а там трава по колена и бутылки с бумажками валяются... Как на помойке.
Щоб не було смітника, давайте віддамо парк під супермаркети та ігровий бізнес. Або банки. Або паркінг.
Будет два памятника сумской глупости в одном парке
Це точно!
Подумайте, стадіонів у нас вже багато, а парк один. Йому більше ста років, і замість того, щоб його відродити, ми хочемо його вбити?