Оффтопики.

loyer_1

той самий Otto
Ответ: Юлія Тимошенко

loyer_1l не надо так на нашу Юлию Володымировну – она чистокровная хохлушка, коса это подтверждает,а соломоновны и абрамовичи с моисеивичями как правило в составе представительной власти не фигурируют.
На самом деле ни евреев, ни тем более массонов на нашей планете нет – это все иллюзия :)
А пирамидка у нас на кировском кладбище еще с египецких времен осталась :shock:
DimoniЩЕ! Если ваша ирония направлена в мой адрес, то скажу, что этим самым адресом вы ошиблись.:)
Я не являюсь специалистом по "жидомассонскому вопросу". И уж тем более я не эксперт по проблемам еврейской надгробной атрибутики...:shock:

"Посвященным" в столь глобальных судьбоносных для планеты Земля темах у нас на Форуме себя позиционирует господин Ultraviolet. По сему, если у вас есть какие-то бесценные сведения по указанным выше вопросам, то лучше обращаться к нему.

Serg_T

Забанен
Ответ: Оффтопики.

Юлька - еврейка, как и Семенович-Самсоненко!!!! Как и Пинчук, Бойко, Пискун, Шуффрич (лол, цвет нации ), Волков... Герман.. могу назвать много. Навскидку, это "меньшинство" занимает %70 стульев в Раде ((((... Доказательство - как бы они не срались в камеру, как бы не поносили.... а за камерой сразу бегут Шустеру краба жать.. и один одному )))). Они ж жиды, по жидовски договорятся, для себя...

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Ответ: Юлія Тимошенко

Задорнов расшифровывает фамилии. Сегодня в преедаче по РЕНтв выдал вариантик:
Тимошенко [Ты мошенник, Ты мошенница].

Еще Задорнов говорит, что его предсказания часто сбываются.
Задорнов - даун і втіха для ... Для натовпу, який в своєму загалі не дуже перевантажує свої мізки... Це по-перше.
По-друге. Тимошенко - прізвище пішло від позначення нащадків якогось Тимоша (так само, як Іваненко, Іванченко - нащадки Івана, Василенко - нащадки Василя, Степанко - Степана, Остапенко - Остапа тощо).
По-третє, згадаємо анекдот. Росіянин каже українцю: "Непонятный у вас язык. Взять бы слово "незабаром". Так неясно, это до бара, справа или слева от него. Українець каже: "Ні, з нашою мовою все гаразд, а ось ваша... Взяти хоча б слово "сравни". Не зрозуміло, чи вже (пардон) срав, чи ще ні"". Розбіжності в словах окремих мов - це не тема для жартів. Хоча для Задорнова, який побудував свою сценічну діяльність на безглуздому постулаті: "Американцы тупые, Америка - мировой желудок, русские - самые смекалистые, Россия - мировая душа" - "прокатіт".
Тимошенко - прізвище українське і з російським "аршином" до нього не слід підходити. Але Задорнову - можна. На реальний гумор він не спроможний...

CHGrey

Rzzevskiy
Ответ: Відповідь: Отставка Качура

Брехня.Сьогоднішні реалії,і перспективи України,як європейської житниці (а так вважати-є підстави,з огляду на світову продовольчу кризу) спонукають обробляти навіть роками занедбані поля.Сьогоріч покинутих полей немає.
Сумніваючимся пропоную направити в розвідку колишнього військового-зв'язківця,члена КПSS,товарісча CHGrey.
У тебя машина надеюсь есть? Отдыхать за город ездишь? Так что про поля то брешишь.
А про ПВО что то слышал ? Это тебе не связь. Ну да я понимаю ты служил
в украинской армии,где что ПВО,что ВМФ ,что ВДВ про такое и не слыхивали. Поваром там был что ли ?

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Ответ: Відповідь: Отставка Качура

У тебя машина надеюсь есть? Отдыхать за город ездишь? Так что про поля то брешишь.
А про ПВО что то слышал ? Это тебе не связь. Ну да я понимаю ты служил
в украинской армии,где что ПВО,что ВМФ ,что ВДВ про такое и не слыхивали. Поваром там был что ли ?
А що таке? Ви ж минулого разу засилали (з присутньою Вам інтелігентністю та рідкісною культурою ведення диспутів) Мангуста і мене разом косити на дурці від армії . А тепер раптом засилаєте служити в армії. "Нестиковочка"! Провали в пам"яті? Очевидно негативно вплинула недовга, але надто інтенсивна служба в ППО? Побережіть себе.

CHGrey

Rzzevskiy
Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Отставка Качура

А що таке? Ви ж минулого разу засилали (з присутньою Вам інтелігентністю та рідкісною культурою ведення диспутів) Мангуста і мене разом косити на дурці від армії . А тепер раптом засилаєте служити в армії. "Нестиковочка"! Провали в пам"яті? Очевидно негативно вплинула недовга, але надто інтенсивна служба в ППО? Побережіть себе.
А в вашем понимании прошедшего ,настоящего и будущего времени нет?
И с логокой тоже не очень?

Serg_T

Забанен
Ответ: Отставка Качура

Тоесть ваша ориентация меняется со временем суток?

Serg_T

Забанен
Ответ: Оффтопики.

+1, а для когось він політичний авторите )))) коли вже їх до Високого заберуть )))

Serg_T

Забанен
Ответ: ГЛОБАЛЬНАЯ ПОЛИТИКА

Мда.... це жахає, виявляється модератори тут діють виключно на свій "розсуд"
А стосовно видалення згадування фільмів, то я б видалив як про перший, так і про другий, але у правилах, стосовно посилання на позафорумні джерела прямих обмежань нема, тому можу зробити це лише на свій россуд, як модератор.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Отставка Качура

А в вашем понимании прошедшего ,настоящего и будущего времени нет?
И с логокой тоже не очень?
Що таке минулий, теперішній та майбутній часи - я знаю. Я говорив про те, що ось Ви стверджували, що я разом з Мангустом в армії не служили ("косили по дурках"), а ось , Ви стверджуєте вже саме про службу. Так де ж істина в Ваших словах? І до чого тут згадувати про теперішній, майбутній та минулий часи? Так що з логікой "не очень" саме у Вас. Вибачаюсь, але таке враження, що дається ознаки саме служба в ППО - коли профілактували свій комплекс, то не відключали передавач і лізли на РЛС так, ось кіловати з гігагерцами і зробили свою чорну справу...

Зверху