Оффтопики.

CHGrey

Rzzevskiy
Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Отставка Качура

Що таке минулий, теперішній та майбутній часи - я знаю. Я говорив про те, що ось Ви стверджували, що я разом з Мангустом в армії не служили ("косили по дурках"), а ось , Ви стверджуєте вже саме про службу. Так де ж істина в Ваших словах? І до чого тут згадувати про теперішній, майбутній та минулий часи? Так що з логікой "не очень" саме у Вас. Вибачаюсь, але таке враження, що дається ознаки саме служба в ППО - коли профілактували свій комплекс, то не відключали передавач і лізли на РЛС так, ось кіловати з гігагерцами і зробили свою чорну справу...
После первого ось тут Вы( или Вы или мангуст точно не помню) писали что в армии служили,и я даже в это поверил.Хотя потом сильно засомневался благодаря Вашим постам.
И в результате появилось второе ось тут .Вот вам и времена и логика.
Во вторых при облучении прежде всего страдает зрение,затем можно получить облысение,затем белокровие,затем отправиться на тот свет.
И не расстраивайтесь если у Вас в доме есть микроволновка то Вы пройдете все эти стадии и без армии.
(а как насчет облысения у Вас:
с переди или сзади .Это даже интересно с научной точки зрения .
А насчет меня то смею Вас разочаровать мне приходится стричься каждые три недели .

Serg_T

Забанен
Ответ: Оффтопики.

Облучение чем? Микроволновка и гамма-излучение (так как альфа
задерживается бумагой.. а бета плотной одеждой) это две раазные вещи...

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Оффтопики.

Оба-на! Зливайте воду всі, хто має на кухні микрохвильовки, бо незабаром лихо вам буде. Адже це сказав САМ CHGrey - корифей економіки, літератури (безумовно української), мовознавець, стратег і прочая, прочая, прочая... а також, як з'ясувалось, фізиолог та фізик. До речі, господін CHGrey, можливо ВЧ хвилі не тільки не локалізуються всередині корисного об'єму пічки, не лише розповсюджуються по квартирі (якщо вірити Вам), а й проходять через стіни? Ви поцікавтесь, чи немає у когось з Ваших сусідів мікрохвильових печей. А то Ви бережетесь, а вони зводять нанівець всі Ваші зусилля. "Падонкі, адназначна".

Serg_T

Забанен

ггг +1, вже всі мікрохвильовки (окрім ченізерських, за 300грн) мають скло , вкрите карбонатною сіткою (тобто екрановані) а коли дверцята відчинити - то ВЧ генератор вимикається...

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Ответ: ГЛОБАЛЬНАЯ ПОЛИТИКА

Мда.... це жахає, виявляється модератори тут діють виключно на свій "розсуд"
А стосовно видалення згадування фільмів, то я б видалив як про перший, так і про другий, але у правилах, стосовно посилання на позафорумні джерела прямих обмежань нема, тому можу зробити це лише на свій россуд, як модератор.
Уважніше перечитайте те що процитували, бо висновок зробили Ви зовсім протилежний.

Serg_T

Забанен

То навіщо було стільки води, замість 6ти слів?

CHGrey

Rzzevskiy
Ответ: Відповідь: Оффтопики.

Оба-на! Зливайте воду всі, хто має на кухні микрохвильовки, бо незабаром лихо вам буде. Адже це сказав САМ CHGrey - корифей економіки, літератури (безумовно української), мовознавець, стратег і прочая, прочая, прочая... а також, як з'ясувалось, фізиолог та фізик. До речі, господін CHGrey, можливо ВЧ хвилі не тільки не локалізуються всередині корисного об'єму пічки, не лише розповсюджуються по квартирі (якщо вірити Вам), а й проходять через стіни? Ви поцікавтесь, чи немає у когось з Ваших сусідів мікрохвильових печей. А то Ви бережетесь, а вони зводять нанівець всі Ваші зусилля. "Падонкі, адназначна".
Вы самое главное запоминайте симптомы.А потом лет эдак через 5-10
их вспомните .Вот тогда мы вместе и посмеемся и поприкалываемся.

CHGrey

Rzzevskiy
Ответ: Відповідь: Ответ: Великие украинцы

А ми визначаємо великих українців для Європи чи Америки? Хай вони краще знають своїх великих. Досить вже цінувати щось тільки тому, що це цінують інші. Нарешті треба і своєю головою думати. І це не манія величі, це здоровий ґлузд.
Ну ВЫ то точно великая украинка.И зачем спрашивать кого то ведь у Вас точно есть здоровий глузд и своя голова и причем тут все остальные?

Serg_T

Забанен
Ответ: Великие украинцы

А ви хто? Можна поцікавитися ?

Зверху