Драстуйте! Так це я виявляється звинувачую? Це ж Ви стверджуєте що там там переважно евреї керували, я лише кажу, що винні комуністи, а хто вони там за національною ознакою, мені до одного місця. Бо дуже цікаво виходе, якщо усю провину перекласти на когось за національною ознакою. Так дивись, виявиться що і комуністи, які не евреї, були янгелами, а лише під вражим вплавом випадково опинились. Це одне. А друге, Ви з колегою дуже дивно вирішуєте національну належність будь кого - не подобається людина - 100% або араб, або єврей. У кращому випадку латентний, бо він і сам про це ніколи не знав. Ви самі то хто будете? Впевнені, що Ваши пращури чисті "арійці"? Добре знаєте, звідки взагалі на цій землі їх пращури з'явились? І до речи не так вже і багато з тої пори років минуло.хай наводе той, хто звинувачує. Якщо так сильно хочется, почитайте ПІБ ВР, КМ та проаналізуйте їх прізвища
В чому Ви побачили метушню?мдя.... я разів 10 писав що бажання перетворити євреїв на "біопальне", так само як німців, поляків, росіян та інших не маю (сподіваюсь, що не набуду в майбутньому).
Просто історія повинна бути чесною і все.... Бо яке коріння таке й дерево, на брехливій історії майбутнього не створити.
Доречі, де ви ТАМ побачили слово ЛИШЕ??? Знову прибрехуєте?
П.С. Чому ви так заметушилися??? "На вору и шапка горит"?
З ваших слів розумію, що ті хто вами керують - вам всеодно.... а якщо вам "згори" накажуть воювати з вашими рідними (ім всеодно, вони не ваша рідня)? Ви просто ідеальний електорат для сучасних "депутатів"!Драстуйте! Так це я виявляється звинувачую? Це ж Ви стверджуєте що там там переважно евреї керували, я лише кажу, що винні комуністи, а хто вони там за національною ознакою, мені до одного місця. Бо дуже цікаво виходе, якщо усю провину перекласти на когось за національною ознакою. Так дивись, виявиться що і комуністи, які не евреї, були янгелами, а лише під вражим вплавом випадково опинились. Це одне. А друге, Ви з колегою дуже дивно вирішуєте національну належність будь кого - не подобається людина - 100% або араб, або єврей. У кращому випадку латентний, бо він і сам про це ніколи не знав. Ви самі то хто будете? Впевнені, що Ваши пращури чисті "арійці"? Добре знаєте, звідки взагалі на цій землі їх пращури з'явились? І до речи не так вже і багато з тої пори років минуло.
Ну, дякую, трохи прояснили. Так які Ви кажете справжні прізвища Троцького, Дзержинского, Кагановіча? Вибачте, я якось не цікавився. То Ви кажете вони євреями були? Може ще у сенагогу десь у Кремлі ходили, на івріті, чи идіше размовляли? Взагалі може хочь щось, крім чийсь уяви, каже про те що вони євреями були? Я ще чув Ульянов (Ленін), Джугашвілі (Сталін) та Гітлер євреями були. Мабудь Хрущов, Брежнев, Андропов, Черненко да Горбачов також. Всі так всі. Ой вибачаюсь, щоб знову не трапилось, що я не так зрозумів. Хтось всеж таки у КПРС був не євреєм, щоб не можно було казати "лише". Бо коли хтось один не такий як інши, то вже не можна так казати. Але я вже мабуть і не вгадаю, хто ж саме то був, бо, як на мене вони один одного варті. Може хіба що Горбачов, якому не пощастило останнім бути.наводжу приклад - "казнить нельзя помиловать" (класика доречі)
Слово "лише" додає виключність у зміст!
Я не мав на увазі, що КПСС була виключно з євреїв (тут що, вірус з"явився, що збуджує уяву модераторів?).
Я мав на увазі, що основні керуючі пости займали етнічні (?) євреї,
і політику вони проводили відповідну (цікаво було б побачити статистику голодомору по націях....), прикладом таких "спавжніх савєцкіх людєй" можуть бути тов. Троцький, Дзержинскій, Кагановічь та інша братія..... І чому вони псевдоніми побрали, коли і так ві знали їх прізвища???
Так от перша Ваша цитата, здається саме те, що Вам потрібно.Процитуйте мене, що я (цитую вас) :"А друге, Ви з колегою дуже дивно вирішуєте національну належність будь кого - не подобається людина - 100% або араб, або єврей." Якщо не знайдете, хоча б визнайте що перегнули палицю (сам я наведений вище текст, окрім як наклеп і брехню назвати по іншому не можу).
Дякую, посміявся .З ваших слів розумію, що ті хто вами керують - вам всеодно.... а якщо вам "згори" накажуть воювати з вашими рідними (ім всеодно, вони не ваша рідня)? Ви просто ідеальний електорат для сучасних "депутатів"!
Тепер посміявся я, гарно відморожуєтась.... так ви мене за друковане слово і не піймали .Дякую, посміявся .
Я здоровим глуздом керуюсь, чого і Вам раджу.