А у нас вобще в школе курят...в туалете...ужас!:icon_neutой,да что вы понимаете..?"эта ж щас типа крута" собраться на переменке фсем дефкам за школой и курнуть...мммм...зрелищЁЁЁ!дивчата з обсмоктаними патлами у колготах в сеточку,ще й сігари блін..ненавижу..вариант Моя бы воля - отстреливал (-ла) таких!девушки должны оставаться девушками!Не переношу вонь травы особенно от девочек..фи!!!
Малась на увазі краса духовна як жінки так і чоловіка, власне для мене дуже сумнівно виглядає справжність та краса почуттів, якщо хоч один з них має шкідливі звички... Потурання своїм забаганкам знищує любов... Сила та щастя любові в даруванні себе іншому, а самолюбство (паління - слідство егоїзму) бажає щастя тільки собі.женщина это не только картинка. она еще умеет думать, читать, писать и даже наслаждаться жизнью.
а смысл еще в том, что красота понятие субъективное.
каким боком сигареты относятся к эгоизму?Малась на увазі краса духовна як жінки так і чоловіка, власне для мене дуже сумнівно виглядає справжність та краса почуттів, якщо хоч один з них має шкідливі звички... Потурання своїм забаганкам знищує любов... Сила та щастя любові в даруванні себе іншому, а самолюбство (паління - слідство егоїзму) бажає щастя тільки собі.