Правий сектор

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

13.04.2014 02:32 Євген ТРОФИМЕНКО
Ніч із 12 на 13 квітня, а мені чомусь не спиться. Наплічник зібраний, у думках крутиться команда «На схід!» А ще – уява малює картину усього того бруду, котрий продажні ЗМІ виллють на «Правий сектор» за вказівками олігархів та їхніх маріонеток у владних кріслах. Можливо, виллють в неділю в день. Можливо, почали виливати вже зараз.

Ситуація наступна. Чи то виконуючи безпосередню агентурну роботу, чи то дбаючи про політичні інтереси одного з партійно-олігархічних кланів, нинішня влада і, в першу чергу, МВС здає Україну кремлівським імперіалістам. Спочатку був зданий Крим. Зараз здається схід країни. Сепаратистам не протидіють, зате українські патріоти зазнають репресій. Спочатку убили Сашка Білого. Потім прокотилася хвиля арештів членів «Правого сектора». Ще пізніше бандити з МВС, убивці Небесної Сотні намагалися роззброїти бійців «Правого сектора» у готелі «Дніпро». 12 квітня відбувся напад банд МВС на громадських активістів (представників Автомайдану, «Правого сектора», «Свободи») на кордоні Полтавської та Харківської областей з метою не допустити їх до акції в Харкові.

Влада повністю себе скомпрометувала, показала своє істинне обличчя. Що за таких умов вона буде робити? Виправиться? Не з їхнім сумлінням… Вона буде доводити, що чорне є білим, а біле є чорним. Конкретніше – спробує показати власну зраду глибоко продуманою стратегією національної безпеки, а патріотів, готових захищати територіальну цілісність України, – «нерозважливими радикалами» або ж «московською агентурою».

Подібна риторика уже не однократно озвучувалася. Вона спирається на ось таку баєчку: «Правий сектор» грає на руку Кремля, бо створює підстави для розгулу сепаратистів, введення російських військ і т.д. В конкретному випадку ця формула трансформується в такий месидж: «Правий сектор» своє діяльністю спровокував хвилю сепаратизму, тому його необхідно ліквідувати, а з самими озброєними сепаратистами (частина яких є такими ж громадянами України, як я – жителем Марса) необхідно вести переговори, щоб не допустити громадянського протистояння.

Добре, давайте подумаємо. «Правий сектор» не вдавався до активних дій у Криму, бо із наявними на той момент силами було б безглуздям йти воювати проти регулярної армії. Тим не менше, Крим було анексовано. Тактика «ми не піддаємось на провокації» не спрацювала. А чи спрацює вона на Донбасі? Питання риторичне.

Ідемо далі. «Правий сектор» створює підстави для введення військ або активізації сепаратистів. Невже ви думаєте, що Росія і справді потребує «підстав»? «Підстави», принаймні «з натяжкою», можна знайти завжди. Тим паче, зараз Росія пішла шляхом відвертого геополітичного бандитизму, тож «підстави» її мало цікавлять. Те ж саме із «картинкою для російських ЗМІ». Та ці ЗМІ самі малюють «картинку» у кращих традиція Йозефа Геббельса чи Іллі Еренбурга! Тож якби не було «Правого сектора», «фашистів» зліпили б і з немовлят…

Тепер питання: вам нічого не нагадує істерика про «недопустимість провокацій на сході країни». Мені особисто ця риторика нагадує грудневу-січневу істерію опозиції, внаслідок чого у лютому ми втратили Небесну Сотню (якщо так можна назвати 200-300 загиблих активістів). Пам’ятаєте, як революціонерів називали «тітушками», «провокаторами», «агентами Банкової»? Чомусь зараз у мене, коли я читаю проплачені ЗМІ, виникає дежавю… Тоді опозиція називала націоналістів «провокаторами», бо була імпотентною, боялася революції, не хотіла зміни системи. Зараз вчорашня опозиція-нинішня влада називає українських громадян, готових боронити Вітчизну, «бандитами» та «провокаторами», бо, імовірно, виконує чиєсь замовлення. Скільки жертв принесе наше суспільство, якщо повірить у брехню, котру йому пропонують? Дав би Бог, щоб суспільство цього разу повірило націоналістам, і тоді число жертв буде мінімальним, а здобутки – реальними. Проте розвіяти туман брехні і зомбування, на жаль, дуже важко…
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
You must be registered for see medias
Лідер Правого сектору Дмитро Ярош закликав усі структури ПС до повної мобілізації та рішучих дій.

Про це йдеться у зверненні ПС, яке розповсюдила прес-служба організації.

"В ці години на сході України відбувається повторення кримського сценарію. … Інспіровані Москвою групи злочинців захоплюють будівлі силових структур, змушують їх керівників писати заяви про звільнення, беруть у заручники міліціонерів", - зазначив Ярош.

За його словами, це відбувається "за повної бездіяльності центральної влади, зокрема - МВС".

"Кремль розраховує, що зможе зайняти східні області України, не зустрівши щонайменшого спротиву. … Враховуючи ситуацію, наказую усім структурам ПС провести повну мобілізацію та приготуватися до рішучих дій із захисту суверенітету та територіальної цілісності країни", - заявив Ярош.

Також він закликав силовиків "не перешкоджати діям Правого сектору, а й допомагати йому у наведенні на українських землях законного порядку". При цьому він попередив, що на нинішню владу може чинитится тиск "у вигляді мітингів, пікетів, тощо".
 

bortn5

Well-Known Member
Мля-а как собирается действовать пс на востоке, выгрузится, войти в город-дальше что?
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Мля-а как собирается действовать пс на востоке, выгрузится, войти в город-дальше что?
Ну, харковський Евромайдан потребував підтримки, щоб захищатись від тітушок. Я, гадаю, завдання мінімум може полягати у захисті місцевих українців. Якщо влада цього не може забезпечити.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

13 КВІТНЯ, 12:02
За оперативною інформацією, яка надійшла від проінформованих осіб, на Харківщині колишні працівники розформованого “бєркута” будуть намагатися чинити провокації спрямовані на погіршення відносин між правоохоронцями та “Правим сектором”.

Ззовні це має виглядати як люди у цивільному одязі з символікою “Правого сектора” намагатимуться спровокувати бійки з представниками МВС з можливим використанням вогнепальної зброї.

“Правий сектор” попереджає, що будь-які дії провокаторів будуть присікатися як представниками ПС так і компетентними органами.

Представники “Правого сектора” не дозволять вбити клин у державну цілісність України.
 

bortn5

Well-Known Member
Чего, чего - мочить наверное будет всех подряд без разбора... А потом ответка будет, да такая, что наложив в штаны бежать будет со всех ног, те кто уцелеет.
Вы то откуда знаете как они собираются действовать?я спра6иваю у представителей пс.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

14 КВІТНЯ, 23:41
1. Ми визнаємо чинність нинішньої влади.

2. Попри це, ми розцінюємо її дії як непрофесійні і такі, що межують із саботажем.

3. Ми вимагаємо закриття кордонів України і через те, що Росія стверджує, що “зелені чоловічки” не є її військами, ми вимагаємо знищення цих терористів.

4. “Правий сектор” готовий очолити боротьбу з усіма ворожими Україні елементами.

5. Ми вважаємо штурм Верховної Ради недоцільним.

6. Закликаємо ЗМІ не поширювати неправдиву інформацію і не продукувати чергової порції “антипровокаторської” істерії.


Пише побратим: Люди, котрі, можливо, й мають патріотичні переконання, але не мають клепки, як завжди починають істерити. Мовляв, під ВР зараз провокатори. Якщо ж не провокатори – хай їдуть на схід і записуються в народне ополчення. Люди! Ви що, з дуба впали? В народне ополчення? Яке – таке саме, як Нацгвардія? Хлопців підпорядкували мусорам, котрі вчора стріляли у їхніх побратимів, не тренували і тримали на голодному пайку. От вам і Нацгвардія. Щодо сходу та півдня. На півдні, здається, ПС непогано попрацював. На сході гірша ситуація. Але не будьте наївними! Ви забули, як позавчора орли Захарченка-Авакова – «Беркут» із «Соколом» – ледве не повбивав активістів на кордоні Полтавської і Харківсько областей? Зараз, щоб прорватися на схід, потрібно мочити кордони міліції. Або ж – змінити політичну ситуацію в країні…
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор


Svyatoslav Lutobor: Нарешті я знову з вами, браття та сестри!
Багато питаннь в нашого народу, що ж нам далі робити.... Сили в нашого народу є робити справжній супротив путінській агресії, МИ Ж ПРОЙШЛИ Майдан! Знову як і під час УНР, Нео-Скоропадский є, Грушевський - є..... Є й Махно, є й Петлюра! Чому нація знову не знає, що робити далі?

Багато бруду вилили на нашого Воїна - Дмитра Яроша. Часто чую, що він до Майдану був нікому невідомий, навіть в націоналістичних колах.... Прочитайте його книжки, праці по національно-визвольній революції України!
НАЦІЯ І РЕВОЛЮЦІЯ

Шлях націй

Багато дізнаєтесь цікавого! Давайте шукати Правду та не бути необізнаними!
You must be registered for see images

You must be registered for see images
 
Сьогодні у Шостці Сумської області обстріляли з автомата оселю лідера місцевого осередку Правого Сектору Віталія Ляшка.

Керівник осередку Правого Сектора у Шостці повідомив у ФБ:
"Півгодини тому стріляли мені у вікно. Трохи не вбили молодшого сина. Куля пройшла у 20 сантиметрах від нього. Бізнеса не маю. Висловлюю патріотичні переконання. Підозрюю проросійських зрадників. Вони відомі всім у місті. Особливе дякую Авакову, який каже, що мирним людям зброя не потрібна."

На думку лідера ПС на Сумщині Миколи Сурженка, до нападу може бути причетним керівник ДСГО "Шкід" Олександр Кривуля. Він також зазначив: "Наші активісти ще в минулому році долучилися до розкриття злочинної діяльності так званих "шкідовців" та О. Кривулі в тому числі, які тісно співпрацюють із харківським Оплотом та є постійними постачальниками "тітушок" з Сумщини. Діяльність шостинського Правого Сектору несе пряму загрозу існуванню проросійській банді Кривулі, тому саме через це на нашого побратима було здійснено збройний напад."

Правий Сектор на Шостенщині нині проводить консультації з обласним керівництвом правоохоронних органів щодо даного інциденту.

Інформаційна служба Правого Сектору Сумщини
 

Whisper

Well-Known Member
Сьогодні у Шостці Сумської області обстріляли з автомата оселю лідера місцевого осередку Правого Сектору Віталія Ляшка.

Керівник осередку Правого Сектора у Шостці повідомив у ФБ:
"Півгодини тому стріляли мені у вікно. Трохи не вбили молодшого сина. Куля пройшла у 20 сантиметрах від нього. Бізнеса не маю. Висловлюю патріотичні переконання. Підозрюю проросійських зрадників. Вони відомі всім у місті. Особливе дякую Авакову, який каже, що мирним людям зброя не потрібна."

На думку лідера ПС на Сумщині Миколи Сурженка, до нападу може бути причетним керівник ДСГО "Шкід" Олександр Кривуля. Він також зазначив: "Наші активісти ще в минулому році долучилися до розкриття злочинної діяльності так званих "шкідовців" та О. Кривулі в тому числі, які тісно співпрацюють із харківським Оплотом та є постійними постачальниками "тітушок" з Сумщини. Діяльність шостинського Правого Сектору несе пряму загрозу існуванню проросійській банді Кривулі, тому саме через це на нашого побратима було здійснено збройний напад."

Правий Сектор на Шостенщині нині проводить консультації з обласним керівництвом правоохоронних органів щодо даного інциденту.

Інформаційна служба Правого Сектору Сумщини
Всем руководят эрэфские спецы. Поднять бандюков , чтобы запугивали активистов , - это их десятилетиями проверенные оккупационные методы. Пора просыпаться нашим силовикам , если они не хотят усложнить себе жизнь по самое немогу.
 
Зверху