Відповідь: вырублено более гектара деревьев на Баумана
Ведь если у вас течет труба, вы вызвали сантехника, тот пришел взял у вас 100 гривен и ушел с концами.
Коли у мене тече труба - я викликаю сантехніка, якому довіряю, плачу йому гроші за роботу, і він все робить. Гарно і якісно. І жодних проблем з ним та його роботою у мене ще не виникало.
ПОЧЕМУ НЕ УБИРАЮТ КОГДА ЗА ЭТО БЕРУТ ДЕНЬГИ
Жодної копійки в тарифі на вивезення сміття не передбачено для вивозу будівельних відходів, меблів і т.п. Жодної! А ви знаєте, скільки всього того вивозять оператори? "Люди" так забивають баки будівельним сміттям, що пневматика не взмозі їх підняти! І все це не входить в тариф! І дивани, і шафи - все це в тариф не входить, але його вивозять.
Чисто Штейн как раз, там где УБИРАЮТ, поскольку гадят везде, не только у нас в Сумах, а во всем мире. Вы видели снимки Неаполя заваленного мусором?
В Неаполі коли людина їде "на пікнік", вона збирає все сміття з собою і везе до сміттєвого баку.
А у нас?
В Неаполі людина розгортає морозиво і несе обгортку до урни, навіть якщо урна не по путі.
А у нас?
В Неаполі люди коли роблять ремонт, то замовляють машину яка забирає сміття.
А у нас?
Багато ви бачили посеред міста Неаполя розпиваючих горілку на лавочках, пеньках, фонтанах?
А у нас?
Ви пройдіться проспектом Шевченко і поцікавтесь, а у скількох із тамошніх підприємців заключені договори на вивезення сміття? А я вам скажу: у одиниць! А решта куди діває сміття? Чи в продовольчому магазині його не існує? І хто в тому винен? Теж влада?