Оффтопики.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Оффтопики.

Думаю, к управленцам относятся и менеджеры, и пидприемцы. Ведь мы реально управляем экономикой страны, товарными потоками, регулируем цены. Я это знаю на собственно шкуре. Мне часто задают на лекциях такие вопросы, и я на них грамотно отвечаю, бо основательно готовлюсь к выступлениям перед аудиторией.
Діду, не перебільшуй. Твої сусіди (Цезар, Наполеон та Будьонний) ще можуть казати, що вони керують арміями. А тобі вже таке говорити нескромно. Ось коли перекваліфікуєшся з торговця колготками на, скажімо, Олександра Македонського - тоді вже можна буде й поговорити про твою значимість, та місце в історії... А поки що, вибач - не вірю.
Так само і з лекціями. Поки що єдина твоя аудиторія - це санітари з лікарями (але то аудиторія не дуже вдячна) та твої іпостасі на кшталт Дворнягіна, Градова та інших...

Обязуюсь лично устроить до 7 человек - в палатках по продаже импортных дамских колготок.
Поддержите мой патриотический почин.
Кто сколько народу трудоустроит?
Діду, не комплексуй. Тобі і так вдячна ціла кипа народу. Серед таких - 7 санітарів, що в період твоїх загострень змушені гасати в пошуках тебе по всій області та працівники фармацевтичного заводу (галоперідольного цеху). Тому тут констатую, що ти молодець - кипу народу стабільно забезпечуєш роботою. Так тримати!

svidomy

р е а л и с т
Re: Російська Федерація

Придурков поддерживать однозначно глупо.
Я вообще то про другое писал -

любая страна богата придурками, вопрос в поддержании незначительного их процента. Непростой и неоднозначный...
Но! Демократия подразумевает право выражать свою точку зрения, если она не оскорбляет окружающих. Как в этой теме - говорить о двух десятках лет про...сранных и низведших страну до положения визжащей истерички..., хм, можно и соседа обидеть, лучше исподтишка Россию попинаем в виртуале.

Re: Російська Федерація

лучше исподтишка Россию попинаем в виртуале.
ни кого тут не пинают, просто не надо всяким затулиным, лужковым, жириновским и прочим еретикам свои свиные пятаки совать в дела этой страны и пытаться, изрыгая охинею различного рода принадлежности, с умным видом кого-то здесь поучать. В своем свинарнике порядок не могут навести, а мы уже себе как-нибудь сами по жизни разберемся. Вопросы есть ?

zakonodatell

"Щирий"
Відповідь: Сумська влада

Ви навели як раз (вашою мовою) "порожню балаканину". Якісь невідомі відсотки. Цифри, реальні цифри будь-ласка. І посилання на джерела.
В Україні тривають репресії

На сьогодні стало відомо, що ”тризубівець” Анатолій Онуфрійчук, заарештований київською міліцією 19 січня, у вигляді запобіжного заходу отримав подовження строку утримання під вартою на 10 днів – до ранку 30 січня 2011 року. До цього часу він перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання в Запоріжжі по вул. Верхня, 2.

Анатолій зник у Києві, після відвідання Святошинського районного відділку міліції, куди його разом із другом відвели начебто »подивитися речі з пограбованої квартири”. Друга відпустили, а Онуфрійчука етапували до Запоріжжя, при цьому не повідомивши ні друга, який чекав його біля відділку, ні рідних Анатолія.

Тепер »тризубівець” проходить як підозрюваний у справі про відрізання голови пам’ятнику Сталіну. Постанова про подовження строку винесена в Жовтневому районному суді м. Запоріжжя суддею Васецькою В.В.

Решті »тризубівців”, яких тримають у Запоріжжі, запобіжним заходом Жовтневий райсуд обрав арешт строком на 2 місяці. Поки що точно відомо місцезнаходження лише Романа Хмари, Василя Лабайчука, Пилипа Тарана, Едуарда Анрющенка – в СІЗО м. Запоріжжя – та Анатолія Онуфрійчука. Де перебуває решта хлопців – Юрій Пономаренко, Олексій Зануда, Василь Абрамів, Віталій Вишнюк, Ігор Загребельний – невідомо.

Продовжують надходити скарги щодо блокування міліцією роботи адвокатів, які захищають «тризубівців».

Ось я цитаю ваші коментарі в різних темах, і неможу зрозуміти ви взагалі маете власну думку. чи ви просто підтримуете активність ціеї гілки форуму. ВИ БУДЬ ЛАСКА ВИЗНАЧТЕСЬ ЗІ СВОЕЮ ПОЗИЦІЕЇ. Ви захищаете владу і дивитесь на факти крізь пальці. Чи е реально незаангажованою людиною.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Сумська влада

Ви захищаете владу і дивитесь на факти крізь пальці. Чи е реально незаангажованою людиною.
З наведеної вище цитати схоже що я захищаю владу?
Але я проти бездумного "срачу" та поливання лайном всіх і вся тільки тому, що вам не подобається Янукович. Мені він теж не подобається, але вестися на всю антирегіональну пропаганду та "піддакувати" до відверто безглуздих статейок продажних журналістів з жовтої преси - я не збираюсь. Владу є за що критикувати по суті, за діло. А розповсюдженням "чуток" зорієнтованих на бабульок біля під'їзду та недалеких домогосподарок - ви тільки підриваєте авторитет свій та своєї позиції в очах нормальних здоровомислячих людей.

ВИ БУДЬ ЛАСКА ВИЗНАЧТЕСЬ ЗІ СВОЕЮ ПОЗИЦІЕЇ.
З моєю офіційною позицією можете ознайомитись на

Elk_Polite

+38О6З7бЗЗ85О my phone
Re: Покращення Вашого життя вже сьогодні :)

Я заметил что все ниже и ниже возрастной барьер тех, кто лыгает пивас и слабоалкоголки на стадионах возле школ. Заметил, что каждую перемену все больше толп тупых малолеток уже даже не прячась курят под школой.
Это потому что талантливые учителя ушли на пенсию, а взамен ни кто не пришел...так как талантливые пошли в другие професии.. Будет еще хуще..
Работа должна приносить удовольствие и достаточный финансовый доход, эсли чего то не хватает то и самоотверженной работы НЕ БУДЕТ!!!
Не кому обьяснять как нужно жить, как правильно поступать, каждое поколение образовано менее чем предыдущее - это и есть цель нашего правительства! Получить не образованное, покорное население, которое за миску супа, будет стоять у печи плавя сталь в условиях начала индустриализации 19го века, а жить в бараках при заводе. Заболел - растреляли, стал старым для работы - в крематорий... А Вы говорите что это нормально что так и должно быть... :furious:
Заметил, что в футбол школьники играют только по сети, а на стадионе редко играют мужики от 25 лет и выше. Так что же это вина низких зарплат учителей?
А что Вы не заметили сколько секций сократили за последнии 20 лет, а тренеры это и есть учителя, вот и не кому учить детей как в футбол играть или правильно дыхание сохранять при беге на лыжах с винтовкой за плечами (это я когда то биатлоном в первой школе занимался), нет уже кружков где учили как собрать радиоприемник или авиомодель...

Зверху