Фокс Малдер
Торговець чорним деревом
Відповідь: Оффтопики.
Так само і з лекціями. Поки що єдина твоя аудиторія - це санітари з лікарями (але то аудиторія не дуже вдячна) та твої іпостасі на кшталт Дворнягіна, Градова та інших...
Діду, не перебільшуй. Твої сусіди (Цезар, Наполеон та Будьонний) ще можуть казати, що вони керують арміями. А тобі вже таке говорити нескромно. Ось коли перекваліфікуєшся з торговця колготками на, скажімо, Олександра Македонського - тоді вже можна буде й поговорити про твою значимість, та місце в історії... А поки що, вибач - не вірю.Думаю, к управленцам относятся и менеджеры, и пидприемцы. Ведь мы реально управляем экономикой страны, товарными потоками, регулируем цены. Я это знаю на собственно шкуре. Мне часто задают на лекциях такие вопросы, и я на них грамотно отвечаю, бо основательно готовлюсь к выступлениям перед аудиторией.
Так само і з лекціями. Поки що єдина твоя аудиторія - це санітари з лікарями (але то аудиторія не дуже вдячна) та твої іпостасі на кшталт Дворнягіна, Градова та інших...
Діду, не комплексуй. Тобі і так вдячна ціла кипа народу. Серед таких - 7 санітарів, що в період твоїх загострень змушені гасати в пошуках тебе по всій області та працівники фармацевтичного заводу (галоперідольного цеху). Тому тут констатую, що ти молодець - кипу народу стабільно забезпечуєш роботою. Так тримати!Обязуюсь лично устроить до 7 человек - в палатках по продаже импортных дамских колготок.
Поддержите мой патриотический почин.
Кто сколько народу трудоустроит?