Відповідь: Оффтопики.
По-друге, читайте уважно:
По-перше, де ви у тій статті побачили ім'я Сталіна?Ви спочатку розказуєте, що на Землі варті поваги лише історичні постаті на кшталт Сталіна, що те, що він робив було саме боротьбою з ворогами, а ніякими не репресіями, що, мовляв, Наполеону слід було вчинити зі своїми маршалами те, що Сталін зробив зі своїми генералами... Аж раптом - і репресії були
По-друге, читайте уважно:
По-третє, коли я займаюся аналізом подій, то я розглядаю їх з точки зору тої системи, яку я й аналізую. Я не страждаю на маразм багатьох сучасних істориків, які розглядаючи режим СРСР накладають на нього сучасні демократичні закони і оголошують на основі цього режим злочинним. Коли я говорю, що для Наполеона було необхідно розстріляти генералів - я говорю, що це було б благо саме для нього, саме для його режиму і саме в тій ситуації. Ви ж намагаєтеся виставити це як злочин виходячи з існуючих нині понять і норм. Але ж Наполеон жив у 1800 році! До чого тут закони 2000-х? Коли я говорю, що Сталін правильно розстріляв генералів - то це значить, що він зробив правильно для існуючої тоді системи і в існуючих тоді умовах. З точки зору того режиму і тої ситуації - боротьба з УПА була вірним і необхідним кроком. Але для націоналістично налаштованих українців - ці дії були репресіями. Тому конкретні висловлювання справедливі лише в конкретному контексті. І не треба виривати фрази з речення і носитись з ними як з фетишем тикаю куди тільки прийдеться. Викиньте нарешті рожеві окуляри "міжнародного права"."...відомий кат українського народу, відповідальний за масові репресії, комісар Держбезпеки А.А.Жуков..."
Де говорилося про те, що воно нічим не виправдане?і нищення людей нічим не виправдане
Читайте уважно:і загальнолюдські цінності в хід пішли
Де тут йдеться про те, що ми дотримуємось "загальнолюдських цінностей"? Тобто тут звертається увага влади на те, що ми живемо у державі, що пропагує демократію, сповідує "загальнолюдські цінності", і в той же час носить вінки до монументу, який суперечить всим цим декларованим нормам. Цей монумент будувався тоталітарною державою з метою пропаганди власного ладу, власних ідеалів та власної політики. Зараз же, влада нашої держави пропагує засудження тоталітаризму, неприйнятність пропаганди ідеалів насильницького режиму, але в той же час віддає шану і носить квіти до найбільшого проповідника того, що вона сама ж і засуджує! А ще й на додачу - переслідує тих, хто не поважає того проповідника! Де логіка в діях нинішнього режиму? А вона у викривленні фактів та підміні понять: коли у листопаді вшановують "жертв сталінізму"(виражаючись їхньою таки термінологією), а у травні - святкують "перемогу сталінізму". І саме на це звертається увага в заяві. Ви ж викрутили її не те що догори дригом, а я навіть не знаю як це назвати."Наявність «Вєчной слави парка» суперечить загальнолюдським уявленням про мораль, повагу до мертвих, служить пропаганді культу насильства та жорстокості."
Журналісти люблять брехню. Вони з неї живуть. Проте коли брехня набридає і рейтинги починають падати - вони починають шукати щось новеньке, нового брехуна, пафосно відхрестившись від старого, даби вибілити свою жахливо чорну "репутацію".Його примітивна брехня прямо в об'єктиви камер остогидла вже навіть журналістам, які до цього паслися біля нього (бо він один з небагатьох рупорів в ПР). А чи можете нагадати мені кому ще було оголошено журналістський бойкот, коли вже Ви кажете про це так категорично.
Останнє редагування: