Оффтопики.

UL22

Active Member
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Сумська молодь заблокувала владі шля

А до цього Ви їх ну зовсім не юридично (вірніше юридично безпідставно) назвали бандою, хоча ознак організованого злочинного угрупування у них немає...
Слово банда использовалось в русском языке на протяжении сотен лет. Это не только юридический термин но и разговорный. Я не говорил о виновности стритрейсеров в преступлениях предусмотренных статьей 257. Я обвинял их в преступлениях прусмотренными статьями 293 и 296.

Но вы похоже тоже имели 257ю а о другую - а именно 28ю

Стаття 28. Вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією
4. Злочин визнається вчиненим злочинною організацією, якщо він скоєний стійким ієрархічним об'єднанням декількох осіб (три і більше), члени якого або структурні частини якого за попередньою змовою зорганізувалися для спільної діяльності з метою безпосереднього вчинення тяжких або особливо тяжких злочинів учасниками цієї організації, або керівництва чи координації злочинної діяльності інших осіб, або забезпечення функціонування як самої злочиної організації, так і інших злочинних груп.

Организационное ядро стритрейсеров руководит и координирует преступной деятельностью всего кодла (кодло соверщает хулиганство - преступление средней тяжести) то есть попадает под определение.

Так же организационное ядро или по крайней мере часть его раньше регулярно "договаривалась" с ГАИ а то есть совершала тяжкие преступления (максимальное наказание превышает 5 лет) что тоже позволяет применить определение указаное выше.

Стаття 369. Давання хабара
2. Давання хабара, вчинене повторно,- карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Сумська молодь заблокувала владі шлях до пам'ятника жертвам політчних репр

а якщо "таким" Ви врятуєте комусь життя?
"Яка людина наша? По-перше, яка не боїться. Я хочу бути впевнений, що ти не даватимеш свідчень проти мене на допиті. Хоч як би тобі не було страшно, ти прикриєш мою спину. А я прикрию твою. В разі бійки або в разі війни. У минулі роки я дуже часто зі здивуванням стикався з тим, що таких людей, які не бояться, немало. І спина, найчастіше, була прикрита. І багато наших хлопців, які, на жаль, мусили пройти через тюремні камери, не давали свідчень. І, подібно до перших християн, "на вироки суддів відповідали брутальною лайкою". Це перший критерій — наявний мінімум сміливості. Якщо людина піддається власному страху, — це не наша людина, хай іде пасти свині."

вобще-то сказал, что любое ДТП должно караться самый строгим образом
Тобто якщо я нічого не порушував, але через невідповідність дорожного покриття мене засело і я розбив комусь фару, то я маю так само відповідати як і п'яний "стрітрейсер", що летів під 150 і розчавив десяток людей на зупинці? Ви розумієте що ви говорите? Може тепер за бичок кинутий мимо урни і за десяток вбивств судити по одній статті?
Так вот, окажешься ли ты в момент, когда тот же автомобиль вылетит на тротуар на его траектории или нет - это уже случайность. Ты можешь как оказаться на ней, так и нет
Коли ДАІ видає вам права - то ви можете збити когось через годину, а може через рік, а може ситуація складеться так, що ви нікого не зіб'єте - то що тепер, спустити вам це "на тормозах"? Ні, давайте всіх одразу штрафувати - а то ж раптом випадковість складеться так, що він щось накоїть!
Так что, если ты не оказался на ней - так водителю спустить на тормозах все?
Ви взагалі з поняттям "права" знайомі? Я вам кажу про те, що злочин карається в залежності від ступіню тяжкості. І штрафи встановлюються в залежності від ступіню загрози. П'яний велосипедист чи пішоход несуть в 20 разів меншу небезпеку для життів і здоров'я інших учасників дорожнього руху аніж п'яний водій. От вони і платять відповідно менше. Чи може тепер за п'янку у велосипедиста відбирати транспорт, а пішоходу відрізати ноги, щоб більше не порушували? Невже ви не можете зрозуміти, що ніколи велосипед не спричинить таких жахливих наслідків як автомобіль, керований п'яним водієм?
Штрафи підвищили для того, аби попередити злочини. Якщо ДТП за участю п'яного водія велосипеда трапляється раз на 10 років на всю країну, то що там попереджувати? А п'яних водіїв авто ловлять щодня й сотнями - то мабуть жеш тут треба щось робити даби виправити ситуацію!
Жах, невже такі елементарні речі ще й доводиться пояснювати?

Останнє редагування:

AKULA GRANDIS

критикант
Я таким не займаюся.
а якщо "таким" Ви врятуєте комусь життя???
чи "ось вона позиція справжнього українця!"?? (с)
В том то и дело, что Вы таким не занимаетесь, а ДОЛЖНЫ!
Ибо Ваш сосед "под пивом" не сегодня завтра может вам дать под сраку бампером!

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Оффтопики.

В том то и дело, что Вы таким не занимаетесь, а ДОЛЖНЫ!
Стучати на ближнього не входить до християнських чеснот. Залишимо це демократам.
"Христос каже, що він між нами. Коли ти дав покази на товариша і підписав протокол, ти застучав Христа, і коли ти не подав бомжу, ти не подав Христу."

AKULA GRANDIS

критикант
Хдеж ж ходит ваш Христос, когда стритрэйсеры убивают людей и пьяные водилы сбивают насмерть и калечат ближних христиан???
Вообщем, когда дело касается безопасности и предотвращения возможных последствий от пьяных вождений, Вы как истинный христианин стоите в сторонке, а когда происходят ДТП Вы небось говорите "На всьо божа воля"???
Христианин, блин...

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Оффтопики.

Вообщем, когда дело касается безопасности и предотвращения возможных последствий от пьяных вождений, Вы как истинный христианин стоите в сторонке
Попередженням наслідків та мірами щодо недопущення дії займаються відповідні компетентні органи. От хай вони і роблять свою роботу.
А стучати на ближнього - щонайменше низько і підло.

AKULA GRANDIS

критикант
А стучати на ближнього - щонайменше низько і підло.
Мда... а я и не знал, что Фины низкие и подлые!!! Ведь если водитель увидел, что впереди едущий не пропустил пешехода - сообщает в полицию, которая и штрафует нарушителя... Совсем ничего святого у Финов нету и живут они с чёрными душами в засратой социально незащищенной стране с ничтожной экономикой... То ли мы Свыдоми Украинцы!!! всегда в достаткке и с кристально чистой душой!!!

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Оффтопики.

Мда... а я и не знал, что Фины низкие и подлые!!! Ведь если водитель увидел, что впереди едущий не пропустил пешехода - сообщает в полицию, которая и штрафует нарушителя...
Це особливості демократії.

AKULA GRANDIS

критикант
Це особливості демократії.
Это не просто особенности, это называется я сегодня когото спас, заставив платить за нарушение, а завтра меня спасут, или накажут (если нарушил).
Не вижу ничего плохого в том, что виновные несут наказание в соответствии с законом... Или Вам это тоже кажется противоестественным?

Nahrapov

Буржуй и учёный
Re: Друга світова та ВВВ

Дорогой п.КОСТа!
Вот с тобой постоянно сперечается т.Анди (из коммуняк треклятых). Но ты его ни разу не банил. А я - такой же свидомит, как и ты, стою с тобой по одну сторону баррикады. А ты меня постоянно банишь. Обидно, понимаешь. Доложи уважаемому собранию - ПОЧЕМУ? Бо я уже решил на тебя подать документы в Страссбургский суд, понимаешь.

Зверху