Президентські вибори 2010

Кого з цих політиків Ви збираєтесь голосувати на Президентських виборах?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    179
Статус
Закрита.

Nahrapov

Буржуй и учёный
На выборы не ходит не тот, кто не дорос, а тот кто вырос.(Хотя бы из стада)
Мудро! Но нам до тебя далеко. Потому законопослушно ходим на выборы и законопослушно ставим в нужной клеточке "галочку". Спросишь, в какой клеточке? Отвечаю - "за Земелю!"
 

MotoMan

Забанен
Re: Янукович і Партія регіонів

Я вважаю, що в парі Тимошенко-Янукович Юля не "ще гірша".
А я сомневаюсь... какбы не наоборот.
А ще - "слона" Ви так і не побачили. Тому персонально для Вас. Тоді Янукович знизив мінімальну зарплату з 237 до 205 гривень. Ви це розумієте? ЗНИЗИВ! А значить, він знизив і рівень життя (соціальні стандарти).
Ну не факт если чесно, можно посмотреть, сколько долларов можно было купить на те деньги в то время.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Янукович і Партія регіонів

А я сомневаюсь... какбы не наоборот.
Я вихожу з того, що в другому турі (як би ми цього не боялися) нам доведеться обирати когось із цих двох... Чому Юля кращий варіант для мене? Багато не хочу говорити, скажу лише, що в її команді є люди, які принаймні стверджують, що для них Україна не порожній звук (Шкіль, Томенко, Яворівський; хоча покидьків там теж немало :(), на відміну від команди Яника, яка вручає ордени за розвиток дружби українофобу Затуліну, захищає його в суді, яка в своїх промовах постійно висловлює занепокоєння, як би захистити інтереси Росії тощо...
Ну не факт если чесно, можно посмотреть, сколько долларов можно было купить на те деньги в то время.
Це не показник, тим більше слід врахувати падіння самого долара. Але...
Яущо мене не зраджує пам'ять, то до виборів курс був 5,4грн/дол (після виборів став 5,05 що дало опонентам Юлі привід говорити, про знецінення народних заощаджень в доларах), тобто на мінімальну зарплату можна було купити - 237:5,4=43,9 $. Нині 43,9$ це 351 грн, виходячі з курсу 8 грн/дол. Якщо не помиляюся, то зараз мінімальна зарплата біьша, ніж 351 гривня.
Якщо щось не так порахував, то виправте мене... Хоча всі ці перерахунки ... Щоби висновок зробити - треба мати на руках тверду статистику.
 

Супчик

Съёмщик
Багато не хочу говорити, скажу лише, що в її команді є люди, які принаймні стверджують, що для них Україна не порожній звук (Шкіль, Томенко, Яворівський; хоча покидьків там теж немало ), на відміну від команди Яника,
Да, но тот же Яворивский, напару с Луценко, хотел вручить орден Лозинскому, Терехин, замешанный в педофильском скандале, вынес законопроект, облагающий налогом всех пользователей Интернета, и т.д. и т.п.
Вобщем, еще та командА.

Выбор из разных сортов говна.
 

Nahrapov

Буржуй и учёный
Супчик
Выбор из разных сортов говна.
Ты правильно мыслишь, уважаемый Суп, кроме одного. Среди всех этих сортов г-на есть только одна конфетка - наш уважаемый Земеля, кандидат наук.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Я вважаю, що в парі Тимошенко-Янукович Юля не "ще гірша".
Тимошенко являє собою більш загрозливу антиукраїнську силу ніж Янукович, бо на відміну від останнього творить антиукраїнські справи прикриваючись патріотичними мотивами.
Вас справді цікавили мої аргументи та моя думка?
Будь-яка суперечка - це змагання аргументів. І знання аргументів інших буває дуже корисним. :)
До того ж думка і аргументи - трошки різні речі.
А ще слід згадати, що очолювана ним партія являє собою далеко не проукраїнську силу. Ви себе позіціонуєте, як патріота України. Невже Вам байдуже, що ПР відверто антиукраїнська партія, партія-п'ята колона?
"У меня, конечно, была идея несколько антиглобалистским или рэкетирским способом заработать на этой кампании – например, поехать в Крым и начать там агитировать за Януковича, пока он не откупится. Но как-то так случилось, что не хочется подводить знакомых. Я совсем не сторонник политической линии Януковича, но среди депутатов-регионалов большее количество приятных людей, которые в свое время чем-то помогали, делали услуги, брали на поруки наших ребят или писали соответствующие запросы в милицию, так что делать им гадость как-то особо не хочется."

Не завжди те, що ви бачите зовні є тим, що воно є насправді. Янукович не більш проросійський за Тимошенко, він просто збирає голоси певної направленості. Якби він хотів ввести другу державну - вона б уже була, він мав безліч нагод для цього, проте не зробив, бо на чому ж іще він збиратиме голоси на наступних виборах. Так само як Ющенко з УПА. "Патріотичний" уряд Тимошенко пішов на значно більші поступки Москві аніж "проросійський" Януковича.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Президентські вибори 2010

Холодно і вогко (виборча агітація)


Наскільки ж сильно треба було бити наших предків, щоб загнати їх так далеко на північ! Я дивлюся на перший сніг, кандидатів і вибори і мрію про гарячий пісок, верблюдів і монархію. Про далеку країну де 50% вміють читати, але всі 100% люблять рахувати, де бербери радіють туристам, бо їм щось можна продати вдень і щось відібрати вночі.

Якось берберятко років восьми ув’язалося за мною з підступним наміром за 2 дірхеми, Bonjour monsieur, всучити мені пачку серветок. Я обурився, потім розчулився, дістав гроші, сховав гроші і натомість прочитав йому проповідь. Юначе – сказав я – якщо ти справді прагнеш успіху в бізнесі, ти маєш знати деякі речі без глибокого усвідомлення яких ніколи не станеш мільйонером. По-перше, не буває щастя в дрібному опті. По-друге, щоб там не казали батьки вчащати треба до Синагоги а не до мечеті. І по-третє, системний бізнес має будуватися на визискуванні пороків, а не душевності. Насправді продавець продає себе, а не товар.

Але дитя Атлаських гір прагнуло двох дирхемів, а не істини про два мільйони дирхемів. Тож не оцінило мою промову. І не від того, що я промовляв українською, яку мало хто знає в пустелі. Якби я сам притримувався власних декларацій кожний бербер зрозумів би мене без слів, по блиску очей через квантову хмару, яка, як кажуть містики, зв’язує наші свідомості і забезпечує здатність розуміти незрозуміле.

Більше того, мене зрозумів би кожен українець, хоча українець здатен розуміти лише накази віддані німецькою.

Я точно знаю, як стати багатим, я все готовий зробити заради цього, але тільки не прямо зараз. Зараз я хочу кіно, і щоб там показували не про рентабельне, а про красиве.

Я точно знаю як отримати життя вічне і точно знаю, що проживу гріховне.

Природа людини не в тому щоб досягати, а в тому, щоб утікати. Саме тому нам найважче дається прямий шлях, ми вибираємо пересуватися кривими стежками.

Ті, хто походять від мавпи наслідують траєкторію стрибків мавпи.

Ті, хто походять від Адама навіть в раю не здатні дотримуватися інструкції з користування раєм.

Неможливо наслідувати Богові, бо «зробіть прямими стезі його». І легко йти за змієм, позаяк він повзає примхливою S-подібною лінією.

Легше сорок років нарізати кола пустелею, аніж за тиждень навпростець дістатися Землі Обітованої.

Проблема не в тому, що ми «не знаємо як», а в тому, що ми переважно здійснюємо свідомі помилки. Достатньо зрозуміти «як треба», щоб ніколи не зробити цього. Звідси виникає суспільна ієрархія – сам я не здатен до блага, але можу примусити до нього інших.

«Люди умнеют в цепях, да в остоге
И цепи ведут их по верной дороге»

Браття і сестри! Голосуйте лише за того, хто вам найбільше не подобається. Це людина яка здатна уникнути свідомої помилки. Всім відомо як украсти металургійну галузь, або обленерго, але він зробив це. Може він і не примусить нас до прямого шляху, але тоді ніхто не примусить.

По справжньому поганих людей не так вже й багато і майже всі вони перебувають на державній службі. Ще менше ідеально добрих (з їхнім списком можна ознайомитися в Києво-Печерському патерику). Всі інші йдуть вірною дорогою в зворотному напрямку, тобто погано роблять добро, або якісно і з душею хиблять.

Голосувати треба за останніх.

Саме ті хто постійно грішили лихварським відсотком створили капіталізм. Ті хто натхненно ненавиділи ближніх вигадали державу. Ті хто систематично кусав батьківську руку впровадили демократію.

Геть заурядних злодіїв, голосуймо за клептоманів!

Геть хуліганів, давайте маніяків!

Геть боязких розпусників, дай гордих содомітів і послідовних педофілів!

Нехай прямий шлях до пекла, аніж крива стежка до раю, все одно криві стежки до раю не ведуть.

Холодно. Вогко.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Президентські вибори 2010

Чесно говоря, я пессимистичен в данном вопросе. Сами виноваты. Меньше надо было уши развешивать и слушать всякую чепуху. Теперь ищем на кого перекласть ответственность. Мой выбор - Ющенко или Сеня :). И я был бы доволен если бы Гриценка (и Качура тоже) Взяли бы на руководящие должности в исп. власти страны, но этому увы не суждено. Поэтому проголосую либо за Сеню, либо за Витю (только не Федоровича).
MotoMan, Ющенко зараз кращий друг Януковича. Я майже впевнений, що побачу його під час другого тура серед тих, хто буде підтримувати Федоровича. Та навить зараз від нього жодного слова не чутно про ПР чи ідера. Лише постійний бруд на адресу тої, яка у 2004 року відмовилась взагалі від участі у виборах на його користь. Да і взагалі нікого з тих, хто з ним на Майдані стояв вже давно поруч нема. І нема не тому що вони такі погані, а тому що саме він їх усіх зрадив першим. Зрадив усіх, хто його підтримував.
А Сеня... Ну невже незрозуміло, хто цього кроліга-переростеня до гори штовхає? На чиєму каналі він декілька місяців тому майже жив? Невже так важко побачити те, що він лише лялька якою керують? Видно навить не лише ті нитки, за які його смикають, а навить і тих, хто це робить.
 
Статус
Закрита.
Зверху