Відповідь: Альтернативні Вибори Президента України
Висловлення народної недовіри всій нинішній політичній еліті, це перший крок на шляху до повного усунення від влади людей, що показали свою неспроможність до ефективного керування державою та служіння на благо українського народу.
Є золоте правило ставлення до влади:
І варіант "колишній міністр кращий за нинішнього президента" ми вже проходили - результат вам відомий.
Stein, у Вас ніби-то дуже критичне ставлення до влади, і разом з тим віруєте, що та влада, якщо проголосують не за неї, а проти всіх, замість того щоб скоритстась цим і "раздеребанити" ці нульові голоси, образиться і пійде у відставку. Чи це "проти всіх" їх на стільки приголомшить, що вони зроблять собі харакірі? Я запевняю, всі вони будуть вважати що це "проти всіх" насправді проти всіх, крім їх. А щоб їх до відповіді призвати, до стінки, чи ще щось, теж потрібен лідер, який очолить ті сили, яки здатні будуть це зробити. Чи вважаєте когось "замучит совість" і вони, знову ж таки, самі пійдуть масово здаватись у мілицію?
Тож "проти всіх", це рівнозначно "за всіх". Лише самообман, що я такий крутий, і так прогосувавши ні за що не відповідаю. На справді це мало чого варто, відповієш ти за чи ні. У лайні усі будуть однаково. А пихатість від того що ти нібито "за них" не голосував мало чим допоможе. Крім того, як я написав, насправді саме за них ти і голосував.
А недовіру можно так само висловити і проголосувавши за когось іншого. А те що нема там таких, кого б хотілось, так це вже недоробка тих, хто такого серед однодумців не знайшов, не знайшлось лідера який би міг ті сили очолити.