Відповідь: Re: Альтернативні Вибори Президента України
А відносно НАТО я там вже написав. Позиція Гриценко у тому щоб найближчи 5 років про НАТО питань ніяких не підіймати, а самостійно рушити у напрямку щоб армія відповідала стандартам НАТО. А вступати у нього чи ні, коли вона буде тим стандартам відповідати, то вже можна буде тоді і подивтисть виходячи з того, потрібно воно нам чи ні.
Ніхто не каже що його потрібно носити на руках і здувати пил. Влада разбещує, тут згоден, тому чим більш крітичний буде на неї погляд, тим краще. Але цей погляд повинен бути об'єктивним. До того ж обирати всеодно когось треба, бо інакше оберуть за нас.Да я не говорю что Гриценко - зло, просто одного на руках уже носили.. Власть развращает человека.
Якраз тут зовсім навпаки. Якраз Президенту і підпорядковано більшість з того що стосується озброєння і армії вцілому. Законодавство тут у нас нормальне, його тільки потрібно дотримуватись, і щось робити, а не чекати що там все само якось "уляжеться". Хіба це нормально коли Міністра Оборони зняли, а нового ніхто не поспішає призначити, крім того ще й начгенштабу помахав ручкою. Я впевнений, що при Гриценко такого точно не буде.Надо не армию строить. а предпосылки к ее созданию - законодательную базу, экономику, прочее. А Гриценко по старой колее- "надо в НАТО" (((
А відносно НАТО я там вже написав. Позиція Гриценко у тому щоб найближчи 5 років про НАТО питань ніяких не підіймати, а самостійно рушити у напрямку щоб армія відповідала стандартам НАТО. А вступати у нього чи ні, коли вона буде тим стандартам відповідати, то вже можна буде тоді і подивтисть виходячи з того, потрібно воно нам чи ні.
У програмі, на скільки я пам'ятаю, про пам'ятники не йшлося. 100 кроків до людей, чи ще щось таке. І писав це здається не Гриценко. Відносно бюджету, так якраз Гриценко кожного разу для бився за те, щоб на збройні сили виділяли хочаб мінімальні кошти. І кожного разу, саме завдяки ньому, бюджет на них збільшували. Це можна легко перевірити по старим новинам. "Прогибів" перед Ющенко з боку Гриценко я не помічав, якщо такі були, можна це з прикладами більш детально обговорити.В памятниках полно цвет мета, если его сдать, то можно построить нехилую армию )) Я правильно понял? И почему, когда эти деньги закладывались в бюджет, а перед эти рассматривались проекты, а перед этим лично Гриценко писал программу Ющенко на выборы 2004 никто и не заикался что памятники страна не потянет.. какая благодарность!!! А не заикались, потому что прогибались, т.к. у Ющенкоа была в то время возможность засунуть по швабре коекуда. Теберь же они "Святая Троица" там все.... а один Ющенко казел ) какая благодарность!!! в махровом, "зРАДНЫЦЬКОМ" стиле...
Так, Гриценко сидів у міністерському кріслі за квотою НУ, у яку він входив. А кого з НУ потрібно було на це місце призначити? А відносно того що, завдяки Ющенко він там опинився, то тут я протилежної думки. Це Ющенко у своєму кріслі сидить і досі завдяки багатьох, з ким він зараз ворогує. Це він їх зрадив, невиконавши свого "будуть сидіти у тюрмах", а нампаки раздаючи нагороди Ківалову, Ахметову і іншим. Тому з боку Гриценко я ніякої зради не вбачаю. Як кажуть кожен залишився при своєму. Тим більш якщо під цім кутом на Яценюка дивитись, то він виходить теж зрадив. Чи коли кормлять з однієї руки це не зрада?А еще в 2006 Гриценко сидел в министерском кресле только благодаря Ющенку, который использовал для этого свою квоту. А теперь Гриценко резко разлюбил Ющенко и критикует его подобным способом, лукаво помалкивая, что у него (Ющенко) уже нет даже министра обороны.
А що йому зараз казати треба? Я, наприклад, не уявляю щоб людина, яка переймається станом армії, нормально оцінювала те, як Ющенко до неї відноситься. Крім як у якості чогось що повинно соватися по Майдану під час його тривалої балаканини, Ющенко до неї ніяк не відноситься.... короче мудак он. Не лучше и не хуже ... тех же Герман :\ .. Просто не Тимошенко и не Янукович.