Церкви и политика

  • Автор теми bsv
  • Дата створення

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Re: Пам'ятайте, що Філаретівська секта УПЦ КП — це антицерква, це антихристиянство!

Які колоди ? Це такі ж плітки і розповсюджують нехресті в м.Суми, як і про МП УПЦ.(де факти?). Кожний відповість за свої гріхи,а "святі отци", ще й за свою паству... потрібно за свої думати, Каятись і не повторювати
Плітки? :lol::lol::lol: Про педофілію одного зі священників м. Сум - плітки? Добре, а про зниклу в невудомому напряму певну грошову суму ( ), що призначалася на побудову храму теж плітки? А вже як наслідок цього - церковний конфлікт, відісланий єпископ, і священник, позбавлений права на певну кількість років проводити служби теж плітки?
Ну-ну.
Доречи, а хто це такі "нехристі", що зводять наклепи на єдиноправильну церкву? Атеісти? Язичники? Мусульмани? Чи може знову "жиди" хочуть продати Росію, і починають з її церкви, вірніше з її українського філіалу? Ні, ще гірше. Це змова Гаррі Поттера і Кашпіровського, під керівництвом сатани з обличчям ідентифікаційного коду та електронної картки для виплати грошей.
Який жах!!!
 

YUPI

Подполье
Модератор
Re: Церкви и политика в Украине

Церковь ничего не производит, а значит и толку ее развивать нету. Я бы церковь вообще не финансировал. Пусть существуют как хотят. Ну какой толк от церкви?
Я не призываю сносить одним махом все церкви но нах строить новые забегаловки?
 

Feuer

root@ded-desktop:~#
Модератор
Re: Церкви и политика в Украине

а зачем финансировать если прихожане профинансируют
 

YUPI

Подполье
Модератор
Re: Церкви и политика в Украине

Не ну наше правительсто привыклю выделять деньги на строительство церквей...
Зачем вкладывать деньги в пассив? Если можно ну скажем профинансировать науку. Или еще что-то более приближенное к нашему миру!
 

Feuer

root@ded-desktop:~#
Модератор
Re: Церкви и политика в Украине

науку финансировать нынче не модно
 

Azik1982

С нами Бог!
Re: Пам'ятайте, що Філаретівська секта УПЦ КП — це антицерква, це антихристиянство!

Плітки? :lol::lol::lol: Про педофілію одного зі священників м. Сум - плітки? Добре
Який жах!!!
ФоксМалдер, що добре ?, Ви так просто згодились, що це плітки ?!!! Тоді навіщо, Ви далі їх розпускаєте ? По факту на когось із сященників порушили кримінальну справу, за фактом розбещення малолітніх, та статеві звязки з ними ? Який суд м.Сум ? Де постраждалі ? І про якого священника Ви говорите, а то я не в курсі справ.... Тільки по факту, а не по ПЛІТКАМ, що хтось говорить
 

Azik1982

С нами Бог!
Re: Відповідь: Re: Пам'ятайте, що Філаретівська секта УПЦ КП — це антицерква, це анти

QUOTE=Azik1982;1294062]А тепер , прочитати ось це: !!!
Загальна декларація прав людини


Що ми бачимо? Виявляється всі люди є рівними в своїх правах, в своїй гідності. І ці права не повинні порушуватися в залежності від її релігійних переконань. Тоді скажіть мені, чи не замахуєтесь Ви і Вам подібні на право людей відвідувати іншу, відмінну від Вашої Церкву? І чи є це відносинами в дусі братерства?


Якщо я не помиляюся, то це стосується також і до дискримінації за релігійною ознакою (чим відзначилася Ваша церква).

ФоксМалдер, з повагою до Вас як до співбесідника, але Заперечу...
Тільки мені стає і смішно і страшно одночасно, Спробую пояснитидекількома словами--Хто на яку Церкву замахується коли Філаретовці на чолі з Денисенком і різного рода бандугрупуваннями, силої захоплють Церкви, "оскверняют" їх, покидають без Богуслужінь до рішення суду, навіщо ? Так хто на кого замахується, Вам навести тикі приклади, Чи Ви самі знаєте, ?? Спаси Господи Вас
 

Azik1982

С нами Бог!
Re: Церкви и политика в Украине

Извените, ФоксМалдер, а Вы хоть Крещеный, в Церковь ходите, Исповедуетесь, Причащаетесь ?
А то мы с Вами дискусируем, мне важно это знать
Мы вот приклонились Курской иконе Знамение Божией Матери и чувствуем Благодать, вам этого не понять. Мой Вам совет покайтесь и ходите в храм, обращайтесь к святыням, они Вам помогут.
P.S. Без обид, ничего личного-СОВЕТ
 

Супчик

Съёмщик
Re: Церкви и политика в Украине

Не ну наше правительсто привыклю выделять деньги на строительство церквей...
Зачем вкладывать деньги в пассив? Если можно ну скажем профинансировать науку. Или еще что-то более приближенное к нашему миру!
Любому правительству всегда выгоднее иметь стадо послушных баранов, чем общество свободно мыслящих людей.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Пам'ятайте, що Філаретівська секта УПЦ КП — це антицерк

А тепер , прочитати ось це: !!!
Загальна декларацiя прав людини
Кожна людина має право на свободу переконань i на вiльне їх виявлення; це право включає свободу безперешкодно дотримуватися своїх переконань та свободу шукати, одержувати i поширювати iнформацiю та iдеї будь-якими засобами i незалежно вiд державних кордонiв.
ст.11
1. Кожна людина, обвинувачена у вчиненнi злочину, має право вважатися невинною доти, поки її виннiсть не буде встановлена в законному порядку шляхом прилюдного судового розгляду, при якому їй забезпечують усi можливостi для захисту.
ст.18
Кожна людина має право на свободу думки, совiстi i релiгiї; це право включає свободу змiнювати свою релiгiю або переконання i свободу сповiдувати свою релiгiю або переконання як одноособово, так i разом з iншими, прилюдним або приватним порядком в ученнi, богослужiннi i виконаннi релiгiйних та ритуальних обрядiв.
Дивне, але, нажаль, цілком характерне для москофилів уявлення про права людни: що завгодно казати на тих хто не розділяє їх точку зору, але якщо щось кажуть у такому дусі кужуть на них верещати про права людини і свободи.
Azik1982, мені шкода часу витрачати на пояснення Вам прописних істин, що неможна вимогати від інших того, чого самі принципово не дотримуєтесь, але, якщо Ви і надалі будете пореходити розумну межу у висловах на адресу інших церков і їх прихожан, цілком можете відчути те як права людини стосуються і інших.
 
Зверху