Re: Церкви и политика в Украине
Извените, ФоксМалдер, а Вы хоть Крещеный, в Церковь ходите, Исповедуетесь, Причащаетесь ?
А то мы с Вами дискусируем, мне важно это знать
Мы вот приклонились Курской иконе Знамение Божией Матери и чувствуем Благодать, вам этого не понять. Мой Вам совет покайтесь и ходите в храм, обращайтесь к святыням, они Вам помогут.
P.S. Без обид, ничего личного-СОВЕТ
Дякую за пораду, якщо це порада. Бо в мене складається враження, що тут більше схоже нав'язливе втручання в особисте життя. Інакше як пояснити
You must be registered for see links
і
You must be registered for see links
? (Хто знайде 10... Ні, то багато. Хто знайде дві відмінності отримає приз - обгортку від жуйки "Стиморол".
) Пораду, як правило, один раз дають. А коли ось так наполегливо неодноразово рекомендють, кудись сходити та до чогось прикластися (часом, не до ікони ново канонізованого Ніколая ІІ, прозваного в народі "кривавим" і не до святині у вигляді патріаршого годинника "Брігет" за 30 тисяч доларів, як до таку собі вериги для боротьби "с излишним потребительским инстинктом"?) - то це вже протирічить тій же Декларації прав і свобод, яку Ви нам так люб'язно цитували:
Стаття 12
Ніхто не може зазнавати безпідставного втручання у його
особисте і сімейне життя, безпідставного посягання на
недоторканність його житла, тайну його кореспонденції або на його
честь і репутацію. Кожна людина має право на захист закону від
такого втручання або таких посягань.
Або все набагато простіше - ми маємо випадок звичайної амнезії і Ви зовсім не пам'ятаєте, що написали десяток постів тому.
Так я гражданин Украины и живу здесь с рождения и что плохого, что хочу жить еще лучше,(покрайней мере я к этому стремлюсь, работаю)...
Просто Уважаемый КОСТа, мне хочется жить на Украине в которой существовали бы Законы, правила и нормы, которые люди бы уважали и ценили, хотя бы как и СССР
Так а ось прихожани УПЦ КП, римо-католики, греко-католики, різні баптисти теж громадяни України, і вони теж в ній живуть від народження (принаймні, більша їх частина). І уявіть, що хочуть жити краще. Вони вшановують пам'ять жертв Голодомору, проводять святкові молебні на річниці Незалежності України в Софійському соборі (а ось представників УПЦ МП щось я там не бачив), вони разом молилися за мир і злагоду в Україні під час виборів 2004 року, коли події могли б розвиватися по-іншому, що вилилося б в страшні наслідки (нагадаю, що Ваша церква знову участі в цьому не брала, а молилася за перемогу єдиного кандидата - "проФФесора і аппазіціонера", колекціонера шапочок, поезії Анни Ахметової та музики Гулака-Артьомовского, "грозы казлов и оранжевых крыс"). А ще вони зберігають спокій і злагоду в державі - не поливають брудом інші релігійні конфесій, не називають нікого розкольниками, неканонічними, анафемистами тощо. А ще вони вправі вимагати того, щоби аналогічно ставилися і до них, і вправі вимагати захисту у держави від образ та паплюження їх честі та гідності (а їх ой як немало - вже наводив Вам приклади з почаївського сайту). А щодо дотримання законів, правил і норм - так я вже показав Вам, що Ви особисто порушуєте як законодавство України, так і ту вельми відому Декларацію прав і свобод...
... пахнет желанием жить, и что бы дети наши жили в правовом,Православном государстве, а не в бандитской группе.... Логично ?
Я не бачу в тім логіки, коли людина, що начебто засуджує "бандитські групи" дозволяє собі публічно "ботать по фєнє"
.