Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Оффтопики.
Шановний, не треба так нервуватись.
Читайте уважно:
Про які "страждання" ви говорите?
Взагалі то я мав на увазі нашу ідеологічну суперечку, бо лиш вона має сенс, а все інше, на мою думку - лише прелюдія, чи щось згадане між слів і таке, що немає жодного ідеологічного смислу, а значить і смислу в суперечці взагалі. І багато з моїх коментарів щодо ваших пропозицій "нової національної політики України" лишились без відповіді. Саме їх я і мав на увазі. Але ви, чомусь, з усіх наших розмов, одразу кинулись до Ірану та його ядерної програми... Чи це головна для вас суть всієї нашої суперечки тут? Невже це основне, що хотіли мені сказати? Якщо так - тоді я вибачаюсь, що забрав у вас стільки часу і цілком погоджуюсь з вашим попереднім повідомленням:
Шановний, не треба так нервуватись.
Ви розумієте різницю між "брудною ядерною бомбою", про яку говорив я, і тактичними ядерними боєголовками?покажите аргумент того что Иран имеет ядерное оружие!
Читайте уважно:
Які ще питання?Іран не має тактичних ядерних боєголовок
До чого тоді тут ваші звернення до "бюлетня ядерних випробувань"? Ви розумієте суть питання чи ні?по данным «Бюллетеня ядерных испытаний» только 8 стран имеет ядерное оружие… Иран туда не входит!...
Країна, що мала ядерну зброю - мала і технології її створення. Відмовившись від самої зброї вона не відмовилась від технологій.Какие аргументы того что Украина в состоянии возобновить ядерное оружие?
Назвіть хоч одну країну, що постраждала від існування в неї ядерної зброї.И какие аргументы того что Украина от этого не пострадает?
Про які "страждання" ви говорите?
Коли літаки НАТО бомбардуватимуть Київ, чи російські танки їхатимуть Хрещатиком - тоді згадаєте, що транзит газу, то питання не важливіше за питання національної безпеки... от тоді ви цілком відчуєте справжні страждання і, можливо, зрозумієте що помилялись... проте, буде вже пізно.Где гарантии того что к примеру та же Европа мгновенно не отреагирует и построит Северный и Южный поток.. что просто разрушит украинскую ГТС из-за низкого давления…
Взагалі то я мав на увазі нашу ідеологічну суперечку, бо лиш вона має сенс, а все інше, на мою думку - лише прелюдія, чи щось згадане між слів і таке, що немає жодного ідеологічного смислу, а значить і смислу в суперечці взагалі. І багато з моїх коментарів щодо ваших пропозицій "нової національної політики України" лишились без відповіді. Саме їх я і мав на увазі. Але ви, чомусь, з усіх наших розмов, одразу кинулись до Ірану та його ядерної програми... Чи це головна для вас суть всієї нашої суперечки тут? Невже це основне, що хотіли мені сказати? Якщо так - тоді я вибачаюсь, що забрав у вас стільки часу і цілком погоджуюсь з вашим попереднім повідомленням:
З вами звичайно цікаво говорити, але результату «0»… тому напевне це лише пуста балаканина, яка не призводить ні до чого…