Вони в нас просто надто демократично-ліберальні...Вона актуальна, просто с-п-а-с-и-б-о потрібно сказати модерам, які свідомо її перетворили у флудовідстійник (в принципі таке в усіх темах - повний офтопік). Тільки не кажіть що вам часу не вистачило і бла-бла-бла, т.як повідомлення ви все ж таки тут видаляли.
Коли буде жорстокий модератор - тих, кому щось не подобається просто не буде. Повірте моєму досвіду.вам всі неподобаються. буде модератор жорсткий - вам теж не сподобається.
А де я сказав що НЕ ХОЧУ? Шановна, ви щось своє додумуєте, як завше. Я весь час виступаю за сильну владу.так а що ви тоді волаєте, що модератор надто ліберальний і жорсткого не хочете. визначіться.
Крим - це частина території Української держави. А земля в Україні належить УКРАЇНСЬКОМУ народові (ст.13 Конституції України).Я тут новичек, но вижу тема за татар зашла, хотел свое мнение оставить:
История НЕЗАВИСИМЫХ татар насчитывает на порядок больше лет чем история незалежних украинцев, так что если и были какие-то отдельные случаи захвата земель - я не удивлюсь - им пренадлежит ВЕСЬ Крым только силы не хватает выгнать всех, но ведь все меняется.... Россия хочет Крым, Украина не отдает, поэтому татары особо и не высовываются с предложениями отдать им их по истине историческую родину