vadimv
Well-Known Member
Re: "ТАЙНЫ ЦЕРКВИ" и их возможные последствия
Здійснення цього права може бути обмежене законом лише в інтересах охорони громадського порядку, здоров'я і моральності населення або захисту прав і свобод інших людей.
Органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, підприємства, установи, організації та громадяни зобов'язані: забезпечувати під час роботи закладів громадського харчування, торгівлі, побутового обслуговування, розважального та грального бізнесу, культури, при проведенні концертів, дискотек, масових святкових і розважальних заходів тощо рівні звучання звуковідтворювальної апаратури та музичних інструментів у приміщеннях і на відкритих площадках, а також рівні шуму в прилеглих до них жилих і громадських будівлях, що не перевищують рівнів, установлених санітарними нормами;
Свою "терпимость", "культуру" и "духовность" вы тут показали во всей красе.
К караоке - если уровень шума превышает санитарные нормы, учреждению должен быть выписан штраф в размере от 850 до 7650 грн. То же самое касается волающей на всю улицу "литургии". Девушки могут гулять отсюда, они ни при чем.Какое отношение имеет данный закон к караоке, который встретить можно чуть ли не каждый вечер на сотне, к тем двум девушкам и к моему вопросу?
Тут кто-то писал, что слышно от универмага до пентагона. Я шото сильно сомневаюсь насчет таких "санитарных норм".Рівень гучності віщання церкви перевищує дані норми?
По крайней мере я вас врагами не считаю. Я вас считаю слегка недоразвитыми и плохо воспитанными членами общества, которым в детском садике не объяснили, что кидаться песочком в глаза другим деткам - некрасиво. Даже если они считают свой песочек самым ценным приобретением человечества.А ким тоді вас можна вважати?
Можете, але "тихесенько, тихесенько", а не на всю улицу.Я теж є членом суспільства і маю, згідно ст.35ї КУ право "безперешкодно відправляти одноособово чи колективно релігійні культи і ритуальні обряди, вести релігійну діяльність.".
Здійснення цього права може бути обмежене законом лише в інтересах охорони громадського порядку, здоров'я і моральності населення або захисту прав і свобод інших людей.
Органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, підприємства, установи, організації та громадяни зобов'язані: забезпечувати під час роботи закладів громадського харчування, торгівлі, побутового обслуговування, розважального та грального бізнесу, культури, при проведенні концертів, дискотек, масових святкових і розважальних заходів тощо рівні звучання звуковідтворювальної апаратури та музичних інструментів у приміщеннях і на відкритих площадках, а також рівні шуму в прилеглих до них жилих і громадських будівлях, що не перевищують рівнів, установлених санітарними нормами;
Да я уже понял, что достучаться до ваших разума и совести не получится.А ваше "небажання" прямо протирічить моєму "бажанню". А .як церква не порушує своєю діяльністю законодавства України, то вам доведеться з цим змиритися.
Свою "терпимость", "культуру" и "духовность" вы тут показали во всей красе.
Останнє редагування: