-=alchemist=-
Забанен
Re: Відповідь: Re: ГЕТЬ УСІХ!
...бла-бла-бла
і так далі і тому подібне.
І доречі, хто це ВИ? Як на мене - партія двієчників, які списали все у тих, хто зараз ще добиває країну. Навіть свого полінувались дописати.
Я це вже десь чувНаші гарантії в тому, що ми інші, що ми не такі як вони.
Шило на мило? Може примусити її працювати?А де гарантії що все буде добре, якщо не змінити владу?
Хто в світі дозволить будувати націоналістичну країну? Гітлера у приклад і наведуть, коли бомбити будуть. А розумних політиків, які б націоналізм за демократію виставили нема.Коли Гітлер прийшов до влади в 33му, Німеччина знаходилася в значно гіршому стані ніж Україна зараз. І подивіться на Німеччину 39го. Багато часу не потрібно - потрібні лише правильні кроки.
Згоден повністю, але доповню - гроші вже взяли, у кредит, а нам віддавати.Як, шановний, як? Всі ЗМІ у них. А ви знаєте що таке ЗМІ? Вони за тиждень можуть з Ісуса Христа зробити обличчя диявола і навпаки! І зроблять це так, що їм повірять! А де взяти ті колосальні гроші для фінансування виборчих перегонів? Нереально! Ніяк. Прийти до влади через вибори неможливо.
Юга Луценко вам організує таке маскі-шоу, що в Києві кладовища закриють.Якщо на вулицю вийде хочаб тисяч 50 - мусора будуть безсилі.
коротко - маячня.70 років ми боролися проти антиукраїнського режиму насадженого з Москви. Якщо ж подібний режим буде українським, то він принесе значно більше користі, ніж те що є зараз.
коротко - було все, а зараз нема: те що лишилося вже не наше, інше продали за копійки.У нас є все. У нас є і уранові рудовища, і технології збагачення урану і технології виготовлення боєголовок. І спеціалісти, що робили це для СРСР ще не всі виїхали. Нехай ми не матимемо передових тактичних ракет одразу, але для захисту нам вистачить.
Це ви про армію, у якої світло за несплату відмикають?У нас вже є те, що гарантує нашу безпеку. Якщо світ знатиме, що влада здатна його використати: на нашу землю не впаде жоден снаряд.
Німцям демократія не заважає жити і не жалітися.Влада призвела до того занепаду. Система, демократія розкладає народ.
А може навпаки, вам владу та гроші? Десь я це вже бачив...Ми маємо дати людям нову віру. Віру, що об'єднає цілу країну.
...бла-бла-бла
і так далі і тому подібне.
І доречі, хто це ВИ? Як на мене - партія двієчників, які списали все у тих, хто зараз ще добиває країну. Навіть свого полінувались дописати.
Останнє редагування: